Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Jouw product bovenaan de zoekertjes met 2dehands Admarkt

Snel je producten verkopen? Aan klanten die er ook écht naar op zoek zijn? Klanten die bij wijze van spreken op jouw product wachten om op de “kopen”-knop te drukken? Dan is adverteren via 2dehands Admarkt misschien wel iets voor jou. En wij kunnen je daarbij helpen.

Admarkt: voor een betere zichtbaarheid online.

Klopt inderdaad. Voor een betere zichtbaarheid online kun je ook gewoon doen aan SEO-optimalisatie, adverteren via Google Ads of Bing Ads, of op sociale media maar wat als dat niet volstaat? Ha, dan gaan we hier bij Green Bananas brainstormen en doen waar we goed in zijn: out of the box denken. En dan komt er al eens een bijzonder idee bovendrijven. Zoals adverteren via 2dehands Admarkt dus. We gaan nu eenmaal altijd voor de best mogelijke aanpak voor jouw zaak of project. Adverteren op 2dehands Admarkt heeft als grote voordeel dat bezoekers van 2dehands.be vooral product-georiënteerd zoeken. Met andere woorden: je bereikt ook mensen die jouw bedrijf nog niet kennen en die zijn meestal ook nog eens koopgericht, klaar om tot een aankoop over te gaan. En dan – tadaa – kom jij in het spel, met jouw advertentie dus.
De voordelen op een rijtje:

  • Je adverteert op de juiste plaats op het juiste moment (= terwijl je klanten op zoek zijn naar een product).
  • 2dehands heeft 3,2 miljoen bezoekers per maand en 24 miljoen maandelijkse bezoeken.
  • Jouw zoekertje verschijnt prominent, op de best bekeken posities op de website.
  • Je kunt adverteren in 36 categorieën.
  • Je hebt volledige controle over je budget met het CPC-model (Cost-per-Click): je betaalt alleen als er op je zoekertje of website wordt geklikt.
  • Ons team regelt alles voor jou.
  • Wij zorgen ook voor rapportering en bijsturing van je advertenties.

In 3 stappen naar een advertentie op 2dehands.

Stap 1 Ontwerpfase

Van doelstelling tot concrete voorstellen.

Welk doel en welke doelgroep wens je te bereiken? Op basis daarvan doen we concrete content- en budgetvoorstellen.

Goedgekeurd design

Van goedkeuring tot lancering advertentie(s).

Na jouw goedkeuring lanceren we je advertentie. Indien nodig zorgen we voor een landingspagina.

adverteren via 2dehands Admarkt

Opvolging van begin tot einde en rapportage.

We monitoren je advertentie(s) van startdatum tot einddatum. We bezorgen je achteraf ook een duidelijk rapport.

Green Bananas, at your service!

Klinkt dit jou allemaal als muziek in de oren? Wil je misschien onmiddellijk werk maken van adverteren via 2dehands Admarkt? Kom dan eens praten. Dan bekijken we samen met jou wat de beste aanpak is voor jouw campagnes. Ons team zorgt voor de juiste advertenties met de nodige call-to-actions om de gebruikers naar je website te leiden. En we zorgen er uiteraard voor dat je advertenties optimaal worden ingezet.
Enne,… we houden natuurlijk ook de resultaten en de centjes in het oog. Loopt een en ander toch niet helemaal naar wens, dan sturen we bij waar nodig. Je krijgt trouwens ook maandelijks een uitgebreide rapportering van de resultaten van je campagnes.

Een paar woordjes uitleg over SEO en SEA

Wat is SEO?

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites voor mensen die zoekmachines gebruiken. SEO ofwel Search Engine Optimization is het optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren van je website. Hier denken we aan technologie, content & autoriteit. Door SEO actief te gaan toepassen en optimaliseren zorgen we ervoor dat je op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) beter zult scoren in de zoekresultaten. In België denken we dan vooral aan Google.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Belangrijke zoekmachines bieden het allemaal aan: betaalde advertenties gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden of termen. Hiermee zorg je er dus voor dat je website naar boven komt bij de advertenties in bijvoorbeeld Google. De advertenties in Google (Google AdWords) zijn te herkennen aan het woordje ‘Advertentie’. Verder lijken ze zoveel mogelijk op organische zoekresultaten, maar weet dus dat deze betaald worden door een adverteerder.   Wat is Search Engine Advertising

Wat kiezen? SEO of SEA? Beide?

In een ideaal traject combineer je beide. Het is belangrijk om te weten dat als je advertenties aankoopt je onmiddellijk aanwezig bent in zoekmachines en dat je zo direct leads kunt beginnen te generen. Maar ga je meer voor resultaten op langere termijn, dan is SEO onmisbaar. Scoren op een natuurlijke manier is immers key. Wij bezorgen je steeds een duidelijk overzicht van hoe mensen op zoek gaan naar jouw product of dienst. Met de juiste strategie én een professioneel webdesign zorgen we ervoor dat je meer potentiële klanten aantrekt.

Welke online advertentievormen zijn er?

Je kunt online adverteren via zoekmachines en sociale media. Via zoekmachines (vooral Google, maar in mindere mate ook Bing) bestaan er verschillende advertenties, elk met een specifiek nut:
  • Search Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten in de zoekresultaten
  • Display Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten op andere sites
  • Shopping Ads: om een specifiek product in de kijker te zetten bovenaan de zoekresultaten of op de Google Shoppingpagina

Kan ik SEA gebruiken voor retargeting?

Jazeker! Retargeting is een heel gerichte manier van adverteren op social media als Facebook en Instagram. Je toont een advertentie aan mensen die eerder op je website zaten, met de bedoeling ze een duwtje in de rug te geven om terug te keren. Je bereikt dus alleen mensen die mogelijk al interesse hadden in je bedrijf, product of dienst. Daardoor is het een van de meest kostenefficiënte advertentiemethodes die er zijn.

Wanneer heb ik een SEO-check nodig?

Via een SEO-scan ontdek je hoe goed je op SEO scoort en waar je aan kan werken om beter vindbaar te worden. Zowel voor, tijdens als na het lanceren van je website kan je best een analyse maken. Of je nu een kleine of grote ondernemer bent. Wil je weten hoe je het best jouw doelgroep kan bereiken? Wil je hoger scoren in Google? Of benieuwd waar je nog aan kan werken, SEO-gewijs? Wij voeren graag jouw SEO-check uit!

Wat als… de traffic op mijn website gestagneerd is?

Dan kan je maar best eens een SEO-check laten uitvoeren en bijhorende SEO-gerichte acties ondernemen. SEO is namelijk geen eenmalig iets, je moet er continu mee bezig zijn. En ook via gerichte SEA maak je op een relatief goedkope manier kans op nieuwe en meer websitebezoekers! Green Bananas bekijkt graag de mogelijkheden met jou.

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

Relevante content, lokale SEO, de juiste keywords, logische structuur, continu analyseren en bijsturen... Je ziet het, heel wat factoren spelen hierbij een rol, waardoor het vaak zeer tijdrovend is om hoog te scoren in Google. Door iemand anders te laten werken aan je SEO kan jij je focussen op waar je echt goed in bent.

Hoeveel kost SEA?

Jij bepaalt helemaal zelf welk budget je wilt besteden aan adverteren op Google. Tot op de cent! En dat maakt SEA net zo interessant, nietwaar?

Voor deze bedrijven mochten we al adverteren op 2dehands Admarkt.

We kunnen je trouwens niet alleen helpen met adverteren via 2dehands Admarkt, als trotse Google Partner kunnen we ook helpen met Google Ads, Google Shopping en Google Display. Bovendien zijn we als marketingbureau, webdesignbureau en communicatiebureau ook al jaren bezig met social media marketing en online marketing in het algemeen. En we kunnen ook personen die je website of webshop bezocht hebben opnieuw in aanraking brengen met jouw merk met retargeting. Op die manier proberen we hen ervan te overtuigen om toch voor jou te kiezen.

Online adverteren is uiteraard maar een deeltje van ons verhaal. Je kunt ook op ons rekenen voor nog heel wat andere zaken. Ben je op zoek naar een nieuw webdesign, of wil je een logo laten ontwerpen? Een nieuwe huisstijl misschien? Visitekaartjes, flyers of ander drukwerk op maat nodig? Jup. Doen we allemaal. En Magento, WooCommerce en via andere platformen. Indien je dat wenst zorgen we zelfs voor de kassakoppeling. Nood aan een partner die webshop ook kan beheren? Doen we ook. Wat denk je, samenwerken? Neem alvast een kijkje in ons portfolio voor enkele perfecte illustraties van ons kunnen of contacteer ons telefonisch of via mail voor een afspraak.

Op zoek naar een partner voor jouw Admarkt-advertenties?

Er zitten hier enkele online marketeers die verstand hebben van adverteren, dus je kunt ervan op aan dat je advertenties in goede handen zijn bij ons. Bespreken we samen eens de mogelijkheden?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.