053 42 41 55

Vrijheidstraat 8, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webdesign Aalst

Aalst webdesign

Webdesign Aalst

Wij zorgen voor jouw webdesign

Aalst Webdesign

Wens je een nieuwe professionele website of webshop te creëren in de regio Aalst? Webdesign staat centraal bij Green Bananas. Maak een afspraak en we bekijken samen hoe we jouw project kunnen rijpen.

We specialiseren ons in design, de ontwikkeling van websites, e-mailmarketing, internet marketing, webshopbeheer, zoekmachinemarketing en mediacampagnes. Samen met de klant kiezen wij de richting waar je naartoe wilt en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten. Ook via de sociale media zal je website of webshop naambekendheid verwerven.

Meer dan webdesign

  • We starten vanaf nul aan een project en bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf.
  • 24/24 bereikbaar en een goede ondersteuning. Bij vragen: contacteer ons of passeer in ons kantoor in Aalst. Webdesign team van Green Bananas staat altijd tot je dienst!
  • Nauwkeurige en directe aanpak om zo tot het beste resultaat te komen.
  • Lokaal scoren in Aalst dat doe je met onze ‘Webdesign Aalst’ strategie.
  • CMS toegang: mogelijkheid om zelf content aan te passen en toe te voegen
  • Vaste contactpersoon die het volledige project beheert en klaar staat om alle mogelijke vragen te beantwoorden

Aalst onze thuisbasis

Green Bananas werkt onder meer samen met Panasonic, Haier en Van Eyck Sport en staat in voor hun webdesign. Daarnaast ontwierpen wij de website van het gloednieuwe Cimorné, De Fietserij, de officiële site van Aalst Carnaval . Ook de webshop van Van Eyck Sport namen wij voor onze rekening, alsook het volledige webshopbeheer.

Naast webdesign zijn wij ook actief op het vlak van internet marketing. Osteria Michele, Van Eyck Sport en Meubelklik zijn hier onze vaste klanten. Green Bananas zorgt ervoor dat je bedrijf online naambekendheid verwerft, maar ook offline werken wij mee aan mediacampagnes. Verder verzorgen wij ook de e-mailmarketing, hieronder valt het inhoud geven aan nieuwsbrieven. Ook voor het grafisch ontwerp zorgen wij: logo’s op maat en een buitengewone huisstijl staan hier centraal. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in ons kantoor in Aalst. Webdesign kan je voortaan aan ons toevertrouwen.

Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.