053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top
 

Webshopcreatie Aalst

webshopcreatie aalst

Webshopcreatie Aalst

Een (nieuwe) winkel of een verrassend leuk idee? Wil je starten met een eigen webshop? Voor webshopcreatie Aalst kan je terecht bij Green Bananas. Vertel ons je idee en wij helpen je met het aanmaken van een eigen webshop. Wij kunnen ook instaan voor het beheer van de webshop indien je dat wenst. Afhankelijk van het soort en aantal producten bekijken wij welke richting je uit wilt op vlak van design. Een eigen webshop zorgt voor een groter klantenbestand en dus meer omzet. Maar er moet ook aandacht geschonken worden aan het doel en de uitstraling van je bedrijf. De webshop moet volledig in lijn liggen met het kernconcept van het bedrijf. Green Bananas staat in voor webshopcreatie Aalst en wij willen in overleg met onze klanten komen tot de beste en meest kwaliteitsvolle resultaten.

Webshop op maat

Wij zetten voor jou een aantal voordelen van een webshop onder elkaar:

  • Uitstekende service: 24 op 24 en 7 dagen op 7 kan je producten verkopen.
  • Bereik: dankzij een webshop breidt je klantenbestand automatisch uit.
  • Uitgebreid assortiment: online kan je veel meer producten aanbieden die zelfs niet altijd op voorraad hoeven te zijn.
  • Kostenbesparend: meer automatisering, rechtstreekse bestellingen en besparen op de kosten van een bedrijfspand indien het je enige winkel is.
  • Een webshop is een slimme verkoper: alles wordt onthouden en vaak toont hij andere relevante producten waardoor cross-selling – een bijkomend product wordt verkocht – en up-selling – of bijverkoop, waarbij een duurder of uitgebreider product verkocht wordt, mogelijk zijn.

Webshopcreatie in Aalst

Benieuwd naar onze projecten? In Aalst en omstreken mochten we al de webshop van onder meer Van Eyck Sport, Osteria Michele, Intdialect en Meubelklik onder handen nemen. Het resultaat kan je bekijken in ons portfolio, waar je ook andere projecten terugvindt!

Vragen of interesse over webshopcreatie Aalst? Contacteer ons en wie weet tot binnenkort?

Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.