Contacteer ons

Animatievideo’s voor meer betrokken bezoekers

Jazeker! Consumenten kijken graag naar video’s, zelfs tot 4 keer liever dan dat ze een tekst lezen over hetzelfde onderwerp. Videocontent ‘plakt’ beter dan tekst. Dusseuh… animatievideo’s zijn dus ongeveer altijd een goed idee en wij kunnen je daarbij helpen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Het is misschien afgezaagd maar het blijft een waarheid als een koe. Niet alleen kijken consumenten graag naar video’s en blijft je boodschap beter hangen, het is ook eenvoudiger om via video emoties over te brengen of ingewikkelde diensten uit te leggen. Animatievideo’s, bedrijfsvideo’s en promotiefilmpjes zijn dus alleszins een valabel alternatief voor een tekst.

Wist je ook dat ze goed zijn voor SEO? Zowel op sociale media als in de zoekresultaten van Google krijgen online video’s voorrang. Je wordt dus gemakkelijker gevonden online en dat kan op zijn beurt leiden tot extra bezoekers voor je website en dus mogelijk extra conversies.

Oh ja, we willen hier ook graag aan toevoegen dat YouTube al enkele jaren het populairste sociale media platform is, na Facebook uiteraard.

Een animatievideo laten maken? Zo gaan we te werk?

ontwerpfase

Rond de tafel …

We gaan na wat precies je doelstellingen zijn. Welk beeld wil je geven van je bedrijf? Jezelf? Je producten of diensten? Waarvoor zal de video gebruikt worden? Heb je misschien zelf al iets voor ogen?

goedgekeurd design

Aan de tekentafel …

Ons team van grafische ontwerpers werkt een concept uit op basis van jouw input. We maken (samen met jou) een script en bepalen de stijl van de video. We bekijken of er aanpassingen nodig zijn op basis van jouw feedback.

marketingbureau conceptontwikkeling

Actie!!!

Tijd voor het echte werk: we werken de video volledig uit volgens jouw voorkeuren, voorzien de nodige tekst, voice-over en/of muziek, gieten alles in zijn definitieve vorm en bezorgen je het eindresultaat.

Of we ook nog andere dingen doen dan animatiefilmpjes maken?

Natuuuurlijk!! We zijn een marketingbureau, webdesignbureau en communicatiebureau. Je kunt dus bij ons terecht voor al je online marketing en on- en offline communicatie. En we kunnen ook de ontwikkeling van je website en webshop voor onze rekening nemen. We zorgen daarbij uiteraard voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webdesign. Gebruiksvriendelijkheid is trouwens een van onze stokpaardjes, net zoals responsive webdesign. We gaan voor niets minder dan een optimale website-ervaring voor al je bezoekers, ongeacht de manier waarop ze je website of webshop bezoeken. Animatievideo’s en andere online video’s voegen daar nog een extra dimensie aan toe: video’s worden immers beschouwd als extreem gebruiksvriendelijk en ‘mobile-friendly’. Mooi meegenomen toch?

Ha ja, onze copywriters kunnen ook zorgen voor inspirerende content indien gewenst. En we verzorgen ook graag al je ander grafisch ontwerp. Waarom kom je niet eens kennismaken eigenlijk? We gaan graag samen met jou na wat voor jouw project de beste aanpak is.

Enkele voorbeelden van video’s die we gemaakt hebben:

Misschien stel je je ook al enkele vragen over grafisch ontwerp?

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Meer interactie met je websitebezoekers met animatievideo’s.

Hou jij ook van wat leven in de brouwerij? Wil je meer en beter contact met je websitebezoekers? Dan zijn animatievideo’s, bedrijfsfilms en -video’s daarvoor een dankbaar middel. Bij Green Bananas zorgen we ervoor dat jouw video’s je bezoekers inspireren en motiveren, dat je (potentiële) klanten reacties achterlaten en de stap zetten om ook echt in gesprek te gaan met jullie. Klinkt goed? Laat van je horen, deel je ideeën en doelstellingen. We werken graag een voorstel op maat uit.

Juist ja, dat hebben we nog niet vermeld: bij Green Bananas werken we altijd op maat. Alles begint hier met een koffie en een gezellige babbel. We gaan samen met jou op zoek naar de beste aanpak voor jouw project, rekening houdend met je eigen doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende animatievideo, contentmarketing, e-mailmarketing, socialmediamarketing, zoekmachinemarketing, logo-ontwerp of nog iets helemaal anders, de eerste stap naar het bereiken van je doelstellingen is hier altijd dezelfde. Heb je graag vooraf al een idee van ons kunnen? Neem dan nu alvast een kijkje in ons portfolio en bel of mail ons als je zin hebt om ‘Actie’ te roepen voor de opname van je eigen bedrijfsfilm of -video! Tot binnenkort?

Alle belangrijke info in 42 seconden? Bekijk dan deze zelfgemaakte video 😉

Op zoek naar een partner voor animatievideo’s?

Green Bananas zet zich graag in voor animatievideo’s. Neem nu contact op en we babbelen eens over de mogelijkheden.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.