Contacteer ons

Op zoek naar autobestickering? Wij kunnen je helpen!

Opvallen in het straatbeeld met bestickering die op het netvlies plakt? Dat kan. En wij zorgen er graag voor. Reken op ons grafische team voor je autobestickering of bestickering van etalages en andere objecten.

Professionele raam- en autobelettering.

Van de bestickering van je bedrijfswagen(s) over je etalage tot bijna elke platte grond. Ons grafische team helpt je graag om jouw bedrijf mee in de spotlight te zetten in de vorm van stickers. Etalage- of autobelettering wordt gebruikt voor verschillende doeleinden:

 • uitpakken met je dienst of product
 • communiceren over een tijdelijke actie of speciale aankondiging
 • je openingsuren aan de ingang tonen
 • de link naar je webshop op zo veel mogelijk plaatsen verspreiden
 • afstandsstickers op de vloer kleven

Wil je je auto laten bestickeren? Laat ons weten hoe je het precies of ongeveer ziet. Stuur gewoon een mailtje of zo. Wij bezorgen je heel graag een offerte op maat. Na goedkeuring van het ontwerp zorgen we ervoor dat je auto zo snel mogelijk een rijdend uithangbord voor je bedrijf wordt.

We zorgen ook voor jouw raambestickering.

Een duidelijke professionele raambestickering bevat je logo of een haarscherpe afbeelding, de juiste woorden én de nodige contactgegevens. Tenminste, dat is toch meestal zo. Onze grafische ontwerpers zorgen graag voor een ontwerp op maat (tenzij je zelf al over een geschikt ontwerp beschikt), passend bij je branding. Na goedkeuring van het ontwerp, zorgen we voor de perfecte afdruk en uitvoering. Raamstickers zijn een echte meerwaarde voor je zaak. Ze helpen je om de nodige aandacht te trekken op je etalage of raam (of ramen natuurlijk) en bovendien kunnen ze ook bijdragen aan de uitstraling van je merk naar de buitenwereld toe. Wil je niet alleen raambestickering maar tegelijk ook de inkijk in je kantoorruimte beperken? Dan kan je kiezen voor druk op speciaal daarvoor bedoelde raamfolie.

Wat kunnen wij doen voor jou?

 • ontwerp op maat (indien gewenst)
 • bestickering van ramen en voertuigen
 • voor bedrijfswagens, bestelwagens en personenwagens
 • tijdelijke of langdurige bestickering
 • materiaal en afwerking op maat
 • van design tot plaatsing

Raam- en/of autobestickering die helemaal voldoet aan jouw wensen en bovendien ook perfect past bij jouw merk? Wij zorgen ervoor! Professionele uitstraling inbegrepen en gegarandeerd!

Wil je een sticker laten drukken voor je auto of etalage?

Van een bestickerde achterruit tot een hele bestelwagen vol stickers, we hebben al heel wat watertjes doorzwommen. Zowel voor autobestickering als voor raambelettering of -bestickering konden we al heel wat klanten helpen. Telkens opnieuw zorgden we voor een ontwerp dat volledig aansloot op de huisstijl van het merk. Bij Green Bananas kiezen we immers resoluut voor rechtlijnige, duidelijke communicatie op alle kanalen, zowel on- als offline.

Wil je ook je online zichtbaarheid verhogen? Dan kunnen we je helpen met SEO-optimalisatie van je website, een heuse website-check en/of SEO-analyse, Google Ads, retargeting en andere vormen van online marketing. Of misschien wil je wel een nieuw professioneel logo laten ontwerpen voor je zaak? In dat geval kun je ons inschakelen als logo-designers. Onze grafische ontwerpers geven ook met plezier je website een volledige makeover en zorgen voor een gloednieuw webdesign.

Goh, ja, we doen eigenlijk nog wel wat van alles. Bezoek zeker onze diensten voor een volledig overzicht of neem gewoon een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van ons werk.

Heeft jouw auto of pand ook een make-over nodig?

Bestickering is wellicht de goedkoopste manier om je offline zichtbaarheid te verhogen en/of meer in het straatbeeld op te duiken. Wij bezorgen je graag een offerte op maat.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.