Contacteer ons

Autobestickering bij Green Bananas

Ben je op zoek naar belettering van je wagen? Autobestickering kan je laten doen bij Green Bananas. Is het je logo dat je wil laten drukken of eerder een afbeelding of een slogan? Ons grafisch team staat je eveneens graag bij met het ontwerp van een eigen logo. Autobelettering is een ideale manier om reclame te maken voor je onderneming. Als je veel in het verkeer aanwezig bent, is het zeker aangeraden om te kiezen voor autoreclame. Je kan zelf het ontwerp bepalen, de kleuren en het formaat ervan. Kies zelf de plaats van de sticker op je wagen of ga voor een full wrap waarbij de auto volledig wordt ingepakt. Wij zorgen voor een uitstekende belettering van je wagen.

Verbeter je offline aanwezigheid

Om je offline aanwezigheid en zichtbaarheid te verbeteren kan je kiezen voor autobestickering. De meeste bedrijven kiezen ervoor om de wagens te laten beletteren om zo de zichtbaarheid te verhogen. Die offline reclame zorgt voor heel wat herkenbaarheid, als het op de juiste manier gebeurt. Bij Green Bananas schaart het grafische team zich met plezier achter jouw logo ontwerp als dat nodig blijkt. Heb je al een logo of slogan? Kom dan gerust eens binnen om samen te bespreken hoe we de bestickering van je wagen(s) kunnen aanpakken.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Autobestickering en onze andere diensten

Naast autobestickering en logo ontwerp staat Green Bananas ook in voor internetmarketing, content marketing, grafisch ontwerp en webshopbeheer. Om je een idee te geven van het werk dat we al verwezenlijkt hebben, kan je een kijkje nemen in ons portfolio. Kom zeker eens langs in ons kantoor te Aalst voor meer info, we helpen je graag verder!

adverteren 2dehands Admarkt

Op zoek naar een partner voor al  jouw autobestickering?

Green Bananas zorgt voor jouw autobestickering. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.