Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Boekhouder? Website laten maken die past bij jouw uitstraling!

Is jouw website uit balans en heb je nood aan een update? Als boekhouder website laten maken en je site terug in balans brengen? Green Bananas zorgt voor een positief resultaat.

Hoe ontwikkelen wij de website voor jouw boekhoudkantoor?

Een website is de eerste online indruk die de klant krijgt over jouw boekhoudkantoor. Daarom is het van cruciaal belang dat jouw site eruit springt. 13 in een dozijn is niets voor Green Bananas. Wij gaan voor een op maat gemaakt boekhouder webdesign dat uitblinkt. Ons team van copywriters, marketeers, webdesigners en website-ontwikkelaars houdt jouw wensen in het achterhoofd en laat zijn creativiteit de vrije loop op basis van je verwachtingen.

 • Hoe vindt de klant mijn website dan? Aha! Met SEO! Wat is dat? Kort antwoord: zoekmachineoptimalisatie. Voor het langere antwoord kan je op de link klikken 😉
 • Met de juiste woorden op de juiste plaats zorgen onze copywriters ervoor dat jouw teksten de juiste doelgroepen aanspreken en dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt te staan.
 • Op welke woorden we precies moeten inzetten? Dat komen we te weten via een SEO-analyse.
 • Je kunt trouwens ook betalen voor keywords. Bijvoorbeeld via Google Ads of Facebook Ads. Dan komt jouw website met zekerheid helemaal bovenaan te staan.

Dat zijn natuurlijk maar enkele aspecten die belangrijk zijn voor je nieuwe website. Dat er heel wat meer bij komt kijken, daarvan ben je je wel bewust. Tijdens een kennismakingsgesprek bieden we graag antwoord op al je vragen over webdesign.

Jouw nieuwste site in 1, 2, 3.

Stap 1 Ontwerpfase

Van concept tot een eerste voorstel

We beginnen met een kennismaking, luisteren naar jouw wensen en overlopen een vragenlijst. Met al die info in het achterhoofd gaan we aan de slag.

Goedgekeurd design

De verdere uitwerking van het ontwerp

Na een eerste goedkeuring wordt het design verder tot de puntjes uitwerkt en begint ons team aan de ontwikkeling van je website.

marketingbureau webdesign

Een volledig afgewerkte website!

Na SEO-proofing, de nodige copywriting en grondige testing zetten we de laatste puntjes op de i. Je website is nu helemaal klaar voor go live. Nu tijd voor marketing?

Bij Green Bananas doen we zo veel meer dan enkel websites ontwikkelen.

Ons contentteam zorgt voor de nodige communicatie op de juiste kanalen. We zijn graag bezig met alles wat te maken heeft met offline marketing, en starten dan ook graag met een marketingplan om je strategie goed vast te leggen. Via sociale media of rechtstreeks in de mailbox van je klant. Deed je al wat aan marketing maar zonder echt te scoren? Dan voeren we liefst van al eerst een marketingscan uit. Wij onderzoeken dan grondig elk aspect van jouw bedrijf en marketing.
Benieuwd naar welke andere websites we al hebben mogen ontwerpen? Neem gerust een kijkje bij Cul’eau, Klima en Platteau Outdoor. Ben je benieuwd wat we voor deze en andere bedrijven hebben gerealiseerd? Check ons portfolio!

Enkele vragen over webdesign en websites:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Deze toppers klopten in het verleden al aan voor een website!

Jouw website in een nieuw jasje?

Wil je als boekhouder website laten maken? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.