Wasmachines Candy

Candy, de Italiaanse furie in huis

Het Italiaanse zonnetje in huis halen? Met een wasmachine, koelkast of ander huishoudapparaat van Candy lukt het jou! Dankzij hun gebruiksvriendelijke, geconnecteerde producten is Candy een krak in het creëren van een eenvoudige levensstijl. De vraag is natuurlijk hoe we Candy tot bij de juiste klant krijgen. Wel, met enkele passende designs, een verleidelijke productcataloog en aantrekkelijke promoties kan je al heel wat bergen verzetten. Jazeker, misschien ook wel de Monte Bianco di Courmayeur!

Wat doen / deden we voor Candy?

Drukwerk Candy

Candy in de ‘boekskes’

En niet zomaar een boekje! Net zoals je kleren fris en proper uit de was komen, werd ook de productcataloog van Candy wat opgefrist. Dat nieuwe design vertaalden we in een haarscherp, kwalitatief staaltje drukwerk. Het doel? De klant voldoende te informeren om uiteindelijk de beste keuze te laten maken.

Drukwerk Candy

Actie = reactie

Zoals Newton zou zeggen: ‘Wie actie wilt, heeft reactie nodig’. Om deze laatste uit te lokken, creëerden wij een promotiesite waar bezoekers zich kunnen inschrijven voor een actie via een gebruiksvriendelijk invulformulier. En wij gingen nog net dat tikkeltje verder! Om duplicaten te voorkomen werd er ook een serienummercontrole ingevoerd.

Deze site heeft als voordeel dat Candy data kan verzamelen van de huidige doelgroep, wat bij klassieke kortingen in de winkel niet zo voor de hand liggend is. Dankzij deze data kan het bedrijf in de toekomst nog persoonlijker en nog effectiever communiceren! Win – win!

Promo, of op zijn Italiaans: Promo!

Om het publiek duidelijk te maken dat er aantrekkelijke acties lopen op de producten van Candy, ontwierpen we verschillende promomaterialen. Denk maar aan website banners en flyers. Zowel over het design als over de woorden werd goed nagedacht, zodat er een passend verhaal wordt verteld.

Candy promotie

Een goede nachtrust

Daarnaast kan onze klant voortaan op zijn beide oren slapen, want ook na het opzetten van deze acties blijven wij paraat. De verwerking van aanvragen, de registratie zelf en het uitbetalen of verzenden nemen wij op ons. Zo heeft Candy energie op overschot om zich volledig op zijn dierbare klanten te focussen.

En jij?

Wil jij een spetterende productcataloog voor je klanten? Had je graag je acties meer op de voorgrond? Of heb je nood aan een expert die jouw promo’s beheert zodat jij je kan focussen op andere dingen? Kom op gesprek bij Green Bananas en we bekijken samen wat we voor jou kunnen doen.


Maak een afspraak