eneloop, new and improved. Een samenwerking met Green Bananas.

eneloop staat al langer dan vandaag bekend als dé herlaadbare batterij met hoge capaciteit. Duurzaamheid en zorg voor de planeet staan in het DNA van het bedrijf gegrift. In 2022 gingen ze terug een trede hoger op de duurzame ladder. De standaard eneloop batterij ziet er voortaan nog hetzelfde uit aan de buitenkant, maar houdt meer energie vast aan de binnenkant. Ook de verpakkingen kregen een heel andere look & feel. Look, want het design namen ze onder handen, & feel, want als je nu een verpakking van eneloop batterijen of opladers aanraakt, voel je géén plastic meer, enkel FSC® Mix kartonnen verpakking.

En wij? Wij ontwierpen en ontwikkelden een high-end landingspagina die het hele verhaal vertelt en illustreert. Hierop legden we de focus:

Straffe content: steengoeie animaties voor een dynamische, visueel aantrekkelijke pagina

Uitmuntende usability waardoor de bezoeker vlot door de pagina kan scrollen, waarbij elke scroll iets triggert

Responsive & animation-friendly coding in Laravel & GSAP en met fancy CSS

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op