Ongestoord naar je favoriete audio luisteren met HiFi.eu

Puur genieten van de zuiverste klanken? Dat doe je met de hifi speakers, hifi headphones en hifi platenspelers van HiFi.eu. Al is het surfen op de site al een waar genot op zich!

High-end audioproducten verdienen dan ook een high-end etalage. In het geval van HiFi.eu uit zich dat in een verfijnde webshop made by… high-end webdesigners en ontwikkelaars (aka ’die van Green Bananas’)!

HiFi Magento webshop

Wat doen / deden we voor HiFi.eu?

Magento webshop gebouwd
Hifi professionele webshop in Magento

Een zuiver webdesign

De webshop van HiFi.eu bestaat uit verschillende componenten die samenkomen in een enorm crescendo. Elegantie, zuiverheid en gemak.

Unieke opbouw productpagina’s

De beste keuze maken doe je door je goed te informeren. Wij gingen die uitdaging graag aan en ontwikkelden productpagina’s met de nodige details en de juiste visuals. Het doel? Bezoekers in één oogopslag de juiste keuze laten maken.

Onze gebruikte technieken:

Parallax scrollen
Deze speciale techniek met interactief karakter zorgt ervoor dat websitebezoekers op hun eigen tempo de producten kunnen verkennen vanuit verschillende hoeken. Wanneer je op de productpagina van HiFi.eu scrolt, bewegen de onderdelen afzonderlijk van elkaar. Je hebt dus alle tijd van de wereld om de juiste keuze te maken.

Grid view naast diavoorstelling
Bij HiFi.eu draait alles om product experience. Via verschillende views nemen we je mee in een high-end verhaal. Alsof het product al bij jou thuis staat te pronken.

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op