Platteau Outdoor opent nieuwe deuren richting het buitenleven

Project Platteau Outdoor

Jouw huis is een plek om thuis te komen. Maar wat als je dat thuisgevoel nu eens kon uitbreiden naar buiten toe? Dan ga je toch spontaan een fles champagne ontpoppen? Wel… het kan! Met Platteau Outdoor.

Na jaren samen te werken aan het project ’Platteau Ramen’ werden we uitgedaagd om ook hun verlengstuk op poten te zetten.

Bij Platteau Outdoor kun je terecht voor je outdoor living: van luxueuze terrasoverkappingen tot tuinkamers en zonwering op maat. Een project met een compleet nieuw productaanbod, nieuwe doelgroep en frissere look & feel. Iets waar we het hele team voor inschakelden!

Een online outdoor-experience

De balans vinden tussen productfocus en beleving? Onze webdesigners en ontwikkelaars slaagden erin, mede dankzij een focus op mobile tijdens het desktopdesignproces.

Zo ontstond er een responsive webdesign met een natuurlijke flow en een interactieve navigatie die de belangrijkste elementen uitlicht.

Platteau Outdoor SEO friendly

SEO-friendly content

Met de nodige SEO-landingspagina’s en de implementatie van onze huisgemaakte, Google friendly FAQ-plugin is Platteau Outdoor geen onzichtbare speler in de wereld van Google.

toonzaal Platteau

Een eigen plekje op Google

Eentje die verdiend moest worden, natuurlijk. Aan de hand van een uitgebreide zoekwoordanalyse werden er doordachte Google Search Ads-campagnes opgesteld. En onze analist? Die hield van bij de start een oogje in het zeil.

Platteau Google advertentie
Voorbeeld Platteau Outdoor Google advertentie

De juiste doelgroep bereiken via social media

Met een aangepaste funnelstrategie voor de doelgroepbepaling staan de social media advertenties sterk in hun schoenen.

social media advertenties funnel
ontwerp flyer voor Platteau Outdoor

Offline communicatie voor de lancering

Tijdens de opendeurdagen kunnen geïnteresseerden kennismaken met het productaanbod en de specialisten van Platteau. Ook hier zorgden we voor de nodige communicatietools. Van flyerontwerp tot LED-boarding aan de weg.

Wat doen / deden we voor Platteau Outdoor?

En jij?

Heb jij een project liggen dat de aandacht verdient? Wil je jouw concept vertalen in een sprekende huisstijl en een sterk staaltje tekst? Wil jij ook een gebruiksvriendelijke webshop laten maken? Of wil je online adverteren? Spring eens binnen bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op