Stevig in het zadel met
Van Eyck Sport

Van Eyck Sport is jouw fietsspeciaalzaak.

Van Eyck Sport is koploper in fietsen. Een nieuwe fiets, fietskledij of -accessoires nodig? Neem de snelste route naar Van Eyck Sport. Ook voor een herstelling of nazicht staat Van Eyck Sport steeds voor jou klaar – en dat aan de scherpste prijzen.

Met vele klanten in het binnen- en buitenland, is Van Eyck Sport een ijzersterke naam binnen de fietsenwereld. Om aan die groeiende vraag te kunnen beantwoorden, kwam Van Eyck Sport bij Green Bananas aankloppen.

Een vliegende start met een nieuwe website

Allereerst staken wij de website in een nieuw jasje. Met aandacht voor user experience, aantrekkelijk design en boeiende inhoud was de nieuwe website van Van Eyck Sport geboren. Die inspanning wierp al snel vruchten af. In een mum van tijd verdubbelde het aantal bezoeken op de website.

+ 401%

OMZET

+ 238%

BEZOEKERS

+ 59%

PAGEVIEWS

Webshop met de wind in de rug

Van Eyck en Green Bananas vormen samen een topploeg. Dat werd al snel duidelijk toen we de webshop helemaal vernieuwden. Het aantal bezoekers van de webshop steeg op één jaar tijd met maar liefst 238%.

Hoe? Een flinke dosis verbeteringen aan SEO en conversie. Ook in het buitenland werd de webshop een succes – dus vertaalden we de site ook naar het Frans en het Engels.

Podiumplaats door SEO

Onze SEO-specialisten en creatieve krakken creëerden een blog voor Van Eyck, met wekelijkse nieuwsberichten vol tips, interessante weetjes en allerlei uitleg over het reilen en zeilen in fietsenland. En dat viel bij de fietsliefhebber in de smaak: we zagen een ongeziene stijging in websitebezoekers en online verkopen als resultaat.

Op het juiste fietspad

Wij deelden onze expertise met Van Eyck en zijn trots op de uitmuntende prestaties. Kunnen wij iets voor jouw zaak betekenen? Waar wacht je nog op? Contacteer ons snel!

Adwords – Drukwerk – Communicatie – Copy & SEO content – E-mailmarketing – Grafisch ontwerp – Marketing – Social media management – Retargeting

En jij?

Wil jij jouw project in een gebruiksvriendelijke website gieten? Had je graag je bedrijf op de kaart gezet met een straffe campagne? Of heb je nood aan een sterk staaltje content waarmee je jouw publiek inspireert en je diensten verkoopt als zoete broodjes? Kom langs bij Green Bananas. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.


Neem contact met ons op