Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een professionele cashbackwebsite laten maken? Wij zorgen ervoor

Organiseer je wel eens promotie-acties? Zitten daar ook cashback-acties bij? Bij Green Bananas kunnen we zorgen voor een cashbackwebsite op maat van jouw visie en doelstellingen. Enne … we doen ook graag het volledige beheer van je cashbackacties.

Waarom een cashback site?

Je hebt al een website waar je klanten terecht kunnen voor alle informatie over je productaanbod? Waarom zou je dan een website laten maken uitsluitend voor promoties? Welke voordelen heeft het om het ene van het andere te scheiden en waarom zou je überhaupt cashbackacties organiseren?

 • Je kunt heel wat informatie verzamelen over je klanten – als het platform zo is opgebouwd uiteraard. Bij Green Bananas zorgen we steeds voor GDPR-proof, gebruiksvriendelijke invulformulieren en waterdichte serienummercontrole. Met de verzamelde gegevens kun je dan vervolgens je communicatie nog beter afstemmen op je klanten. Ideaal dus om ijzersterke klantrelaties te smeden.
 • Een cashbackwebsite naast je ‘gewone’ website dat heeft zo zijn voordelen. Zo hebben gebeurtenissen op je cashbackwebsite geen impact op je andere site. Extra verkeer door een succesvolle actie opvangen, een actie bijsturen, een extra actie toevoegen, … het kan allemaal zonder invloed op je ‘gewone’ site.
 • Jij of je medewerkers kunnen je acties beheren op een eigen platform. Zo verloopt alles via één en dezelfde weg. Overzichtelijk en handig!
 • Je klanten hebben een eenvoudig en duidelijk overzicht van alle lopende acties op producten van jouw merk.
 • Daarnaast kan je nog andere praktische zaken kwijt die niet meteen nodig zijn op je algemene website.

Wellicht kun je ook cashbackacties laten lopen op je bestaande platform. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe gaan we te werk voor een promotiewebsite?

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een briefing. We bespreken ook de concrete verwachtingen rond afhandeling van de cashbacks.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na goedkeuringsrondes en finale afstemming van de afhandeling van de cashbacks wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je promotiewebsite!

De developers gaan over tot de ontwikkeling van je site met alle nodige features om je cashbacks zo efficiënt mogelijk te doen verlopen.

Green Bananas: jouw partner in crime

We bouwen natuurlijk niet alleen cashbackwebsites, ook voor een makeover van je bestaande website kun je bij ons terecht. Net zoals voor je nieuwe website of webshop uiteraard. We zorgen daarbij steeds voor een uniek, creatief en vooral gebruiksvriendelijk webdesign op maat van jouw bedrijf en doelstellingen. Met SEO-optimalisaties zorgen we er bovendien voor dat je ook vlot vindbaar bent online.

Kun je misschien ook een handje hulp gebruiken voor grafisch ontwerp? Ons team helpt je graag voor logo-ontwerp, brochure-ontwerp, visitekaartjes, een nieuwe huisstijl, en allerhande drukwerk op maat. Inspirerende content nodig voor je website? Onze copywriters staan voor je klaar.

Enne, we zijn natuurlijk ook een marketing en communicatiebureau. Je kunt dus ook voor al je communicatie en online marketing bij ons terecht. Social media marketing, e-mailmarketing, retargeting, Google Ads, … Wij kunnen je helpen! Wist je trouwens dat we je ook graag helpen bij de digitale transformatie van je marketinginspanningen?

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Kan je niet wachten om jouw eigen visie en ideeën aan ons voor te leggen? Maak via mail of telefonisch een afspraak en we bekijken samen wat voor jou de beste aanpak is.

We beantwoorden alvast enkele vragen over webdesign.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Een paar voorbeelden van cashbacksites:

We maakten al websites voor verschillende soorten klanten. Van internationale bedrijven zoals Haier en Panasonic Batteries tot lokale experts in hun vak. Van apothekers tot kinesisten, kappers en schoonheidssalons. Elke website kreeg van ons zijn eigen unieke webdesign, helemaal op maat van de klant. Onderliggend hebben ze echter één ding gemeen: ze werden allemaal overgoten met onze eigen Green Bananas saus. Het zijn met andere woorden gebruiksvriendelijke, oogverblindende websites met aandacht voor creativiteit en conversie. Wij hebben heel wat talenten in huis en gaan daarom voor niets minder dan het allerbeste voor al onze klanten. Heb je zelf geen ervaring met webdesign, sociale media of grafische vormgeving? Geen paniek! Wij zijn het puzzelstukje waar jij naar op zoek bent.

Wil je een cashback site laten maken door Green Bananas?

Wil je een gebruiksvriendelijk CMS om cashbacks af te handelen? Ons team beschikt over de nodige ervaring om een professionele cashbackwebsite te ontwikkelen. Volledig op maat. Geïnteresseerd? Laat ons kennismaken!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.