Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Professionele cashbackwebsite nodig? Wij helpen je graag.

Je organiseert wel eens promotie-acties? En je denkt ook aan cashback-acties? Bij Green Bananas bouwen we een cashbackwebsite voor een vlekkeloze afhandeling van je cashbackacties, helemaal op maat van jouw visie en doelstellingen. We helpen je trouwens ook graag met het volledige beheer van je acties.

Een cashbackwebsite? En je hebt al een website?

Yes, ook als je al een website hebt, is een aparte website voor promoties en cashbackacties meer dan het overwegen waard. Zo’n website biedt immers tal van voordelen. We zetten de voornaamste voordelen op een rij.

 • Met de juiste aanpak biedt een cashbackactie je de kans om heel wat informatie te verzamelen over je klanten. En met die gegevens kun je dan aan de slag om je toekomstige communicatie en acties nog beter af te stemmen op de behoeften van je (potentiële) klanten.
 • Informatie verzamelen? Ons team zorgt voor GDPR-proof, gebruiksvriendelijke invulformulieren en bouwen ook de nodige controlemechanismen in. Serienummercontrole nodig? Wij kunnen je helpen.
 • Met een aparte cashbackwebsite heb je een perfect zicht op alle aspecten van je promoties. Zonder dat dit de prestaties van je ‘gewone’ website beïnvloedt. Zorgt een succesvolle actie voor tijdelijk extra verkeer? Wil je een actie bijsturen voor meer resultaat? Wil je misschien een extra actie toevoegen? Dat kan! Zonder impact op je andere website.
 • Je acties beheren loopt via een eigen platform. Volgens één duidelijk proces dat hetzelfde is voor al je acties. En dat is overzichtelijk en handig!
 • Alle lopende acties op producten van je merk verzameld op één plek? Zo hebben je klanten snel en eenvoudig een duidelijk overzicht van al je promoties.
 • Praktische zaken uniek voor je actie? Extra informatie die je wilt meegeven? Afwijkende voorwaarden? Je kunt het allemaal kwijt op je cashbackwebsite. Zonder dat deze informatie ook op je algemene website te zien is.

Wil je toch je cashbackacties via je bestaande website laten lopen? Contacteer ons voor een afspraak. Dan bekijken we samen met jou wat mogelijk is.

Een promotiewebsite? Hoe? Zo!

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een briefing. We bespreken ook de concrete verwachtingen rond afhandeling van de cashbacks.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na goedkeuringsrondes en finale afstemming van de afhandeling van de cashbacks wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je promotiewebsite!

De developers gaan over tot de ontwikkeling van je site met alle nodige features om je cashbacks zo efficiënt mogelijk te doen verlopen.

Green Bananas: cashbackwebsites bouwen we ook.

Net zoals je nieuwe website of webshop. En je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een makeover van je bestaande website.
We werken daarbij uitsluitend op maat. Je kunt hier dus steeds rekenen op een uniek, creatie en gebruiksvriendelijk webdesign dat perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Enne, met SEO-optimalisaties zorgen we er uiteraard ook voor dat je gemakkelijk vindbaar bent online.

Goh ja, eigenlijk kunnen we zo’n beetje instaan voor het hele verhaal van A tot Z. Zo kun je bij ons terecht voor conceptontwikkeling en allerhande grafisch ontwerp zoals bijvoorbeeld:

Heb je trouwens al aan inspirerende content voor je website gedacht? Onze copywriters helpen je graag.

Als marketing- en communicatiebureau, kunnen we je natuurlijk ook helpen met al je communicatie en online marketing. Ben je dus op zoek naar een professionele en ervaren partner voor Social media marketing, e-mailmarketing, retargeting, Google Ads, … ? Green Bananas staat voor je klaar! Wist je trouwens dat we je ook graag helpen bij de digitale transformatie van je marketinginspanningen?

Of we ook jou kunnen helpen? Maak een afspraak en kom on jou visie en ideeën voorleggen. Dan bekijken we samen wat voor jou de beste aanpak is.

We beantwoorden alvast enkele vragen over webdesign.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Cashbackwebsites? Yes, we can!

In het verleden mochten we al cashbackwebsites maken voor Haier, Candy en Hoover en daarnaast mochten we ook al voor tal van andere klanten aan de slag voor hun website. Van internationale bedrijven tot lokale kmo’s en eenmanszaken, wij hanteren steeds dezelfde aanpak. Zowel de websites van Haier, Panasonic Batteries als die van de lokale apotheker, kinesist, kapper, … Allemaal kregen ze van ons een uniek webdesign, helemaal op maat van hun eigen wensen en doelstellingen. Al blijven het natuurlijk wel allemaal websites “Made by Green Bananas”. Het zijn dus stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijke websites met een knappe look die gericht zijn op conversie-optimalisatie.

Kortom, we zetten steeds ons beste beentje voor en dat voor al onze klanten. Ben je dus op zoek naar een specialist in webdesign, sociale media of grafische vormgeving? Reken dan op het team van Green Bananas.

Wil je een cashbackwebsite laten maken door Green Bananas?

Wil je een gebruiksvriendelijk CMS om cashbacks af te handelen? Ons team beschikt over de nodige ervaring om een professionele cashbackwebsite te ontwikkelen. Volledig op maat. Geïnteresseerd? Laat ons kennismaken!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.