Contacteer ons

Een professionele cashbackwebsite laten maken? Wij zorgen ervoor

Een informatieve site maken waar klanten terecht kunnen voor je lopende acties? Het kan! Bij Green Bananas kijken we samen wat jouw visie is om samen aan de slag te gaan en je ideale cashbackwebsite op poten te zetten én cashbackacties te beheren.

Waarom een cashback site?

Je hebt wellicht een website waar je klanten terecht kunnen voor alle informatie over je productaanbod. Waarom zou je dan een aparte promotiesite laten maken? Welke voordelen heeft het om het ene van het andere te scheiden en waarom zou je überhaupt cashbackacties organiseren?

 • Je kunt heel wat data van je klanten verzamelen – als het platform zo is opgebouwd uiteraard. Bij Green Bananas werken we graag met GDPR-proof, gebruiksvriendelijke invulformulieren en waterdichte serienummercontrole. De verzamelde data kun je in de toekomst gebruiken om nog persoonlijker met je klanten te communiceren. Ideaal dus om ijzersterke klantrelaties te smeden.
 • Je cashbackwebsite opereert los van je ‘gewone’ website. Dat wil ook zeggen dat wat er gebeurt op je cashbacksite geen impact heeft op je andere site én dat je flexibel kunt reageren. Lanceer je bijvoorbeeld een nieuwe actie, dan moet de capaciteit van de server van je promotiesite misschien tijdelijk verhoogd worden, maar niet per se die van je andere site.
 • Jij of je medewerkers kunnen je acties beheren op een eigen platform. Zo verloopt alles via één en dezelfde weg. Overzichtelijk en handig!
 • Je klanten kunnen ook makkelijk alle lopende acties op producten van jouw merk terugvinden.
 • Daarnaast kan je nog andere praktische zaken kwijt die niet meteen nodig zijn op je algemene website.

Wellicht kun je ook cashbackacties laten lopen op je bestaande platform. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoe gaan we te werk voor een promotiewebsite?

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een briefing. We bespreken ook de concrete verwachtingen rond afhandeling van de cashbacks.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na goedkeuringsrondes en finale afstemming van de afhandeling van de cashbacks wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je promotiewebsite!

De developers gaan over tot de ontwikkeling van je site met alle nodige features om je cashbacks zo efficiënt mogelijk te doen verlopen.

Green Bananas: jouw partner in crime

Heb je de smaak te pakken en wil je blijven groeien als ondernemer en met je bedrijf? Wij werken graag mee aan het rijpingsproces van je project. Naast de creatie van cashbackwebsites kun je bij ons terecht voor nog heel wat andere diensten. Hulp nodig op vlak van vormgeving? Ons team helpt je met visitekaartjes, brochure-ontwerp, logo-ontwerp en ander grafisch ontwerp. Wil je graag een webshop laten maken met de juiste kassakoppeling? Ook dan kun je op ons rekenen. Een nieuwe schrijfstijl nodig om je doelgroep beter te kunnen bereiken? Wij helpen je met copywriting voor je website, webshop en socials. Beginnen jouw ogen al te glinsteren en kan je al niet wachten om aan de slag te gaan? Maak via mail of telefonisch een afspraak en we bekijken samen met jou al je zotte ideeën.

We beantwoorden alvast enkele vragen over webdesign.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Een paar voorbeelden van cashbacksites:

We maakten al websites voor verschillende soorten klanten. Van internationale bedrijven zoals Haier en Panasonic Batteries tot lokale experts in hun vak. Van apothekers tot kinesisten, kappers en schoonheidssalons. Onze belofte is altijd dezelfde: gebruiksvriendelijke, oogverblindende websites bouwen met aandacht voor creativiteit en conversie. Wij hebben heel wat talenten in huis, waardoor we alleen maar het beste nastreven. Heb je zelf geen ervaring met webdesign, sociale media of grafische vormgeving? Geen paniek! Wij zijn het puzzelstukje waar jij naar op zoek bent.

Wil je een cashback site laten maken door Green Bananas?

Wil je een gebruiksvriendelijk CMS om cashbacks af te handelen? Ons team beschikt over de nodige ervaring om een professionele cashbackwebsite te ontwikkelen. Volledig op maat. Geïnteresseerd? Laat ons kennismaken!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.