Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuwe klanten aantrekken met cashbacks?

Dat kan! En wij kunnen je helpen! Bij cashbacks krijgt je klant een deel van zijn aankoopbedrag terugbetaald. Wij kunnen zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem en vooral: we kunnen ook je volledige cashbackbeheer voor onze rekening nemen.

Cashbacks: It’s all about the money.

Jazeker! Het gaat over geld! Extra geld voor jou en geld voor de klant. Met de juiste aanpak kun je met een cashback-actie immers heel nieuwe doelgroepen bereiken en dus extra verkoop realiseren. Kassa, kassa voor jou dus. En ook voor je nieuwe klant die op die manier nog eens extra tevreden is over zijn nieuwe aankoop. Een duidelijke win-win-situatie dus!

Bij Green Bananas kunnen we je helpen om een succesvolle cashbackactie op te zetten.

  • Zo kunnen we zorgen voor een cashback website of landingspagina met een aantrekkelijk webdesign helemaal in lijn met je eigen huisstijl. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat je klanten er heel eenvoudig hun cashback kunnen aanvragen. Oh ja, met SEO zorgen we er natuurlijk ook voor dat je cashback site gemakkelijk terug te vinden is online.
  • En dan maar wachten op die nieuwe klanten? Ha nee! We knopen er natuurlijk ook de nodige Google Ads aan vast. En we kunnen ook zorgen voor socialmediamarketing, retargeting en nog zo wat vanalles. In het kort: we doen er alles aan om van jouw actie een succes te maken.
  • En dan is het aan jou? Goh, nee. Niet noodzakelijk. We nemen ook graag het volledige cashbackbeheer voor onze rekening. Van de verwerking en eventuele controle van de aanvragen tot de finale uitbetaling aan je klant, wij kunnen ervoor zorgen.

In 3 stappen naar een succesvolle cashback-actie.

Stap 1 Ontwerpfase

Koffie?

In een gesprek gaan we na wat precies jouw doelstellingen zijn, welke doelgroepen je wil bereiken en vooral hoe jij het allemaal ziet. Zo komen we tot een aanpak helemaal op maat van jouw project.

Goedgekeurd design

Wat denk je?

Op basis van jouw input hebben onze grafisch ontwerpers voor een ontwerp gezorgd voor je cashback site of landingspagina. In verschillende goedkeuringsrondes wordt het design aangepast en geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot cashback-actie

Onze developers vertalen het design in een gebruiksvriendelijke site of landingspagina. En ze zorgen er voor dat je klanten snel en eenvoudig hun cashback-aanvraag kunnen registreren.

Doen we ook iets anders dan cashbacks en cashbackbeheer?

Jazeker! We zijn een marketingbureau, webdesignbureau en communicatiebureau in één. Je kan met andere woorden bij ons terecht voor al je online en offline marketing en communicatie. Zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, Google Ads, standenbouw, animatievideo… Noem maar op! Wij kunnen je helpen! En ook voor logo-ontwerp en ander grafisch ontwerp kun je bij ons terecht. We kunnen ook zorgen voor je nieuwe website of webshop (in WooCommerce, Magento of een ander platform), inclusief een webdesign op maat van jouw bedrijf uiteraard. Als je dat wil, schrijven onze copywriters daar met plezier ook de nodige inspirerende teksten voor.

Bij Green Bananas doen we dus eigenlijk zo’n beetje van alles en nog wat. Tenminste toch als het met marketing, communicatie en websites of -shops te maken heeft. Twijfel je? Heb je misschien een concreet project of vraag? Kom eens praten. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Onze prioriteiten bij cashbackacties? De juiste doelgroepen bereiken en een snelle en eenvoudige afwikkeling van de aanvragen.

Cashbackacties zet je niet zomaar in 1, 2, 3 op. Er zijn immers tal van aspecten waar je rekening moet mee houden: je doelstellingen, de communicatie, een plek waar je klanten terechtkunnen voor hun aanvraag, het verwerken van de aanvragen, het terugbetalen,… Het hele plaatje moet kloppen om van je actie een succes te maken. En daar kunnen wij je bij helpen! Bij het hele verhaal! We kunnen zelfs het hele cashbackbeheer voor onze rekening nemen.

En als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens verloopt? Dan zorgen we uiteraard voor de nodige bijsturingen. Kortom, bij Green Bananas laten we niets aan het toeval over!

Bij onze klant Haier zijn ze daar al langer van overtuigd. Voor hen nemen we vandaag al het hele cashbackbeheer voor onze rekening en we mochten ook al voor enkele shop-in-shops zorgen. Net zoals voor hun jaarlijkse productcataloog. Nieuwsgierig naar wat we voor onze andere klanten zoal doen? Neem dan zeker ook een kijkje in ons portfolio!

Op zoek naar een partner voor jouw cashbackbeheer?

Green Bananas zorgt voor jouw cashbackbeheer. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.