053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Communicatie

Vertel je verhaal

… en we tonen de wereld wie je bent. Bij goede communicatie over je bedrijf komt heel wat kijken. Het is meer dan eenvoudigweg informatie van de ene drager naar de andere overbrengen. Het gewenste doel van elke vorm van communicatie is wel altijd hetzelfde: zorgen dat de ontvanger je boodschap begrijpt. Om die reden is het dan ook vanzelfsprekend dat professionele bedrijfscommunicatie deel uitmaakt van je verkoopstrategie. Pas als je potentiële klant je boodschap begrijpt, zal hij al dan niet overgaan tot actie. Bij Green Bananas brengen we de motivaties en behoeften van je potentiële klanten in kaart en zorgen we dat het volledige plaatje klopt, zowel de vorm als de inhoud, zodat met de juiste strategie die potentiële klanten kunnen geconverteerd worden naar nieuwe, terugkerende klanten.

Opvallen in de massa

In de communicatiemaatschappij waarin we leven is het meer dan ooit belangrijk om op te vallen. De nieuwsbrieven vliegen je klanten om de oren, het internet gaat steeds sneller, op de radio en de televisie horen en zien we dagelijks duizelingwekkend veel informatie. Jouw product of dienst moet dus voldoende opvallen, en liefst op de juiste plaatsen, de plaatsen waar je klant ook is, online en/of offline. Daarom buigen wij ons graag over de communicatiestrategie die het beste past bij jouw merk. Volledig op maat.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Van groene naar gele banaan

Het belang van goede communicatie kan je niet negeren. Meer leads, meer verkoop en een grotere omzet bereik je met een geslaagde communicatiestrategie enerzijds, maar ook – uiteraard – met een sterk webdesign, ondersteund door indrukwekkende beelden, een uitgekiende huisstijl en relevante copy & SEO content. Bij Green Bananas zetten we de expertise van het volledige team in om jouw doelen te verwezenlijken. Van onrijp concept naar rijp project, klaar om de gewenste resultaten te boeken. Maak nu een afspraak en laat je project rijpen bij Green Bananas!