Contacteer ons

Bereik je doelgroep met de juiste communicatie

Vertel ons je verhaal, en we tonen de wereld wie je bent. Of nee, niet de wereld, maar wel je doelgroep. Want daar draait het om bij communicatie over je bedrijf: zorgen dat de juiste mensen je boodschap begrijpen – en overgaan tot actie.

Opvallen in de massa.

In de communicatiemaatschappij waarin we leven is het meer dan ooit belangrijk om op te vallen, en om ervoor te zorgen dat je boodschap duidelijk is. De nieuwsbrieven vliegen je klanten om de oren, het internet gaat steeds sneller, op de radio en de televisie horen en zien we dagelijks duizelingwekkend veel informatie. Jouw product of dienst moet dus voldoende opvallen, en liefst op de juiste plaatsen, de plaatsen waar je klant ook is, online en/of offline. Daarom buigen wij ons graag over de communicatiestrategie die het beste past bij jouw merk. Volledig op maat.

Stap voor stap naar een goede communicatiestrategie.

ontwerpfase

Van het verhaal van jouw bedrijf tot analyse.

Welk verhaal wil je vertellen? Op welk probleem stoot je momenteel? We luisteren naar je en maken een eerste analyse.

communicatie Aalst

Van positionering tot contentstrategie.

We bepalen je positionering tegenover je doelgroep en omschrijven je strategie. Waar wil je wat zeggen, en op welke manier precies?

communicatiebureau

Van concepten tot uitvoering van je strategie.

We vertalen je strategie naar concepten en stroomlijnen je hele communicatie in woorden en beelden, op de juiste kanalen.

Van groene naar gele banaan.

Het belang van goede communicatie kan je niet negeren. Meer leads, meer verkoop en een grotere omzet bereik je met een geslaagde communicatiestrategie enerzijds, maar ook – uiteraard – met een sterk webdesign, ondersteund door indrukwekkende beelden, een uitgekiende huisstijl en relevante copywriting & SEO content. Bij Green Bananas zetten we de expertise van het volledige team in om jouw doelen te verwezenlijken. Van onrijp concept naar rijp project, klaar om de gewenste resultaten te boeken. Maak nu een afspraak en laat je project rijpen bij marketing- en communicatiebureau Green Bananas!

Misschien wil je ook al wat dingen weten over webdesign?

Wat is een responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Deze bedrijven vertelden ons hun verhaal, wij zorgden voor de rest.

Vertel ons je verhaal … en we tonen de wereld wie je bent. Bij goede communicatie over je bedrijf komt heel wat kijken. Het is meer dan eenvoudigweg informatie van de ene drager naar de andere overbrengen. Het gewenste doel van elke vorm van communicatie is wel altijd hetzelfde: zorgen dat de ontvanger je boodschap begrijpt. Om die reden is het dan ook vanzelfsprekend dat professionele bedrijfscommunicatie deel uitmaakt van je verkoopstrategie. Pas als je potentiële klant je boodschap begrijpt, zal hij al dan niet overgaan tot actie. Bij Green Bananas brengen we de motivaties en behoeften van je potentiële klanten in kaart en zorgen we dat het volledige plaatje klopt, zowel de vorm als de inhoud, zodat met de juiste strategie die potentiële klanten kunnen geconverteerd worden naar nieuwe, terugkerende klanten.

In het verleden mochten we al onze krachten bundelen voor grote en nog grotere namen. Haier, Alosta, Van Eyck Sport, Time To Meat en Panasonic Batteries zijn maar enkele namen, maar neem zeker eens een kijkje in ons portfolio om te ontdekken voor welke bedrijven we de communicatie mochten en mogen verzorgen.

Op zoek naar een communicatiebureau?

Gevonden! Ons team denkt graag mee na over jouw communicatiestrategie, zowel online als offline. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.