Contacteer ons

Conceptontwikkeling van idee naar rijp project

Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van conceptontwikkeling door Green Bananas.

Creatieve conceptontwikkeling door een competent team.

Heb je zelf een ingeving voor een project of een idee voor een website of webshop? We toveren een concept graag om in een rijp project met onder meer een veelzeggend logo, een onvergetelijke baseline, een sterke huisstijl, een uitstekende branding en een complete website of webshop. Het creatieve kapitaal met onze designers en copywriters zorgen voor de uitwerking van jouw idee.

Door in te spelen op dagelijkse ontwikkelingen in de on- en offline marketingwereld, zorgen we voor de beste resultaten. Op basis van je idee werken we een voorstel uit dat aansluit op jouw verwachtingen én dat past bij jouw merk of project.

Zo gaan we te werk voor concept design.

ontwerpfase

Van prikkelend idee tot briefing en brainstorm.

Jij vertelt ons over je idee, ons creatieve team start met een briefing en brainstorm.

goedgekeurd design

Van ruw idee naar eerste voorstellen.

Uit de brainstorm houden we de levensvatbare ideeën over. Die bezorgen we jou als concretere voorstellen.

marketingbureau conceptontwikkeling

Van meerdere voorstellen tot goedgekeurd concept.

Jij kiest hét concept, wij transformeren dat naar de gewenste vormen: een huisstijl, webdesign, drukwerk …

Idee door jou, maatwerk door ons

Starten met een idee en nieuwe zaak is één ding, de uitwerking ervan is een andere verantwoordelijkheid. En die mag je met volle overtuiging schenken aan ons team. Zoals onze baseline zegt, kan jouw project rijpen bij ons. Na de conceptontwikkeling kun je op ons rekenen voor de verdere stappen. Je kunt bijvoorbeeld niet alleen je website laten maken door ons, we staan ook graag in voor je internetmarketing, allerlei grafisch ontwerp (inclusief drukwerk), social media marketing, copywriting, Google Ads, drone luchtfotografie en meer.

Misschien stel je je ook al enkele vragen over grafisch ontwerp?

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Onze rijpe projecten.

Je hebt misschien al een goed idee. Dat is het zaadje waarmee wij graag aan de slag gaan. Hierboven vind je enkele voorbeelden van projecten die startten met dat ene zaadje. Wij kauwden en herkauwden voor elk daarvan, tot het stevige concepten werden.

Hoe gaan we te werk? Na een uitgebreid overleg starten we met het team met de uitwerking en de conceptontwikkeling. Brainstorms met jou en met onze content creators, designers en ontwikkelaars, interviews met de mensen achter dat idee, voorontwerpen, conceptteksten – het kan er allemaal bij komen kijken, afhankelijk van het zaadje dat je geplant hebt. We zorgen voor de finetuning tot alles duidelijk is, tot we een volledig concept klaar hebben.

Enneuh … daarna kun je natuurlijk ook op ons rekenen voor de vertaling van het concept naar de gewenste vormen van on- en offlinemarketing.

Conceptontwikkeling in een notendop.

Op zoek naar een partner voor jouw concept design?

Green Bananas zorgt voor jouw conceptontwikkeling. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.