Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Conceptontwikkeling van idee naar rijp project

Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van conceptontwikkeling door Green Bananas.

Creatieve conceptontwikkeling door een competent team.

Heb je zelf een ingeving voor een project of een idee voor een website of webshop? We toveren een concept graag om in een rijp project met onder meer een veelzeggend logo, een onvergetelijke baseline, een sterke huisstijl, een uitstekende branding en een complete website of webshop. Het creatieve kapitaal met onze designers en copywriters zorgen voor de uitwerking van jouw idee.

Door in te spelen op dagelijkse ontwikkelingen in de werelden van online en offline marketing, zorgen we voor de beste resultaten. Op basis van je idee werken we een voorstel uit dat aansluit op jouw verwachtingen én dat past bij jouw merk of project.

Zo gaan we te werk voor concept design.

Stap 1 Ontwerpfase

Van prikkelend idee tot briefing en brainstorm.

Jij vertelt ons over je idee, ons creatieve team start met een briefing en brainstorm.

Goedgekeurd design

Van ruw idee naar eerste voorstellen.

Uit de brainstorm houden we de levensvatbare ideeën over. Die bezorgen we jou als concretere voorstellen.

marketingbureau conceptontwikkeling

Van meerdere voorstellen tot goedgekeurd concept.

Jij kiest hét concept, wij transformeren dat naar de gewenste vormen: een huisstijl, webdesign, drukwerk …

Idee door jou, maatwerk door ons

Starten met een idee en nieuwe zaak is één ding, de uitwerking ervan is een andere verantwoordelijkheid. En die mag je met volle overtuiging schenken aan ons team. Zoals onze baseline zegt, kan jouw project rijpen bij ons. Na de conceptontwikkeling kun je op ons rekenen voor de verdere stappen. Je kunt bijvoorbeeld niet alleen je website laten maken door ons, we staan ook graag in voor je internetmarketing, allerlei grafisch ontwerp (inclusief drukwerk op maat), standenbouw, social media marketing, copywriting, Google Ads, drone luchtfotografie en meer.

Misschien stel je je ook al enkele vragen over een website-analyse?

Wat is een website-check?

Via een website-analyse weet jij precies waar de sterktes en zwaktes van je website liggen. Denk maar aan technische problemen, een trage laadtijd, niet relevante inhoud, een onlogische structuur… Laat je een check uitvoeren door Green Bananas? Dan krijg je er ook nog eens doelgerichte actiepunten bij waar je aan kan werken (samen met ons) om jouw website nog gebruiksvriendelijker te maken.

Heb ik een website-check nodig?

Jij ziet het misschien niet, maar je klanten en/of Google wel. En wat is er nu vervelender dan een website die niet goed werkt of waar je niet snel vindt wat je zoekt? Bovendien kan een website-check ook je online vindbaarheid verhogen, wat in deze tijden o-zo belangrijk is. Heb je nog geen analyse laten doen? Of merk je dat er klachten zijn over je website? Dan kan een website-check zeker handig zijn!

Hoe analyseren jullie mijn website?

Wij nemen jouw website helemaal ondersteboven en zoeken tot in de verste hoeken naar mogelijke problemen. We kijken vooral naar:
  • De laadtijd van je pagina’s
  • Technische problemen, zoals een 404-pagina
  • De structuur van je site én of je makkelijk en snel vindt wat je zoekt
  • Of de inhoud relevant en actueel is
  • Hoe je scoort op vlak van SEO
Om dan uiteindelijk een concreet voorstel te doen rond HOE je aan je zwaktes kan werken en hoe je jouw sterktes nog sterker kan maken. Samen gaan we dan aan de slag richting een gebruiksvriendelijke website met een wauw-effect.

Onze rijpe projecten.

Je hebt misschien al een goed idee. Dat is het zaadje waarmee wij graag aan de slag gaan. Hierboven vind je enkele voorbeelden van projecten die startten met dat ene zaadje. Wij kauwden en herkauwden voor elk daarvan, tot het stevige concepten werden.

Hoe gaan we te werk? Na een uitgebreid overleg starten we met het team met de uitwerking en de conceptontwikkeling. Brainstorms met jou en met onze content creators, designers en ontwikkelaars, interviews met de mensen achter dat idee, voorontwerpen, conceptteksten – het kan er allemaal bij komen kijken, afhankelijk van het zaadje dat je geplant hebt. We zorgen voor de finetuning tot alles duidelijk is, tot we een volledig concept klaar hebben.

Enneuh … daarna kun je natuurlijk ook op ons rekenen voor de vertaling van het concept naar de gewenste vormen van on- en offlinemarketing.

Conceptontwikkeling in een notendop.

Op zoek naar een partner voor jouw concept design?

Green Bananas zorgt voor jouw conceptontwikkeling. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.