053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling: een rijp project

Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van Green Bananas van conceptontwikkeling. Heb je zelf een ingeving voor een project of een idee voor een website of webshop? We toveren een concept graag om in een rijp project met onder meer een veelzeggend logo, een onvergetelijke baseline, een sterke huisstijl, een uitstekende branding en een complete website of webshop. Het creatieve kapitaal met onze designers en content writers zorgen voor de uitwerking van jouw idee.

Door in te spelen op dagelijkse ontwikkelingen in de on- en offline marketingwereld, zorgen we voor de beste resultaten. Op basis van je idee, werken we een voorstel uit dat aansluit op jouw verwachtingen. Vandaag ontdekken we wat morgen belangrijk is. Een sterk project is daarvan de uitkomst.

Idee door jou, maatwerk door ons

Starten met een idee en nieuwe zaak is één ding, de uitwerking daarnaast is een andere verantwoordelijkheid. En die mag je met volle overtuiging schenken aan het team van Green Bananas. Zoals onze baseline zegt, kan jouw project rijpen bij ons. We staan in voor internet marketing, webshopbeheer, branding en design, social media marketing, copywriting, GoogleAds, drone luchtfotografie en veel meer.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Onze rijpe projecten

Na een uitgebreid overleg, starten we met het team met de uitwerking en de conceptontwikkeling. Afhankelijk van de vraag, wordt er gebrainstormd, worden ontwerpen opgemaakt en content geschreven. Om een idee te krijgen van onze voorgaande projecten, kan je een kijkje nemen in het portfolio van Green Bananas. Je kan ook altijd contacteren of eens binnenspringen in ons kantoor in Aalst of vrijblijvend een offerte aanvragen.