Contacteer ons

Overtuig je klanten met sterke copywriting

We winden er niet al te veel doekjes om: een copywriter schrijft teksten. Niet gelijk welke soort teksten, maar commerciële teksten, teksten die je diensten of producten helpen te verkopen aan de juiste mensen. Teksten die je klanten inspireren en doen terugkeren. Heb je copywriting voor jouw bedrijf nodig? Daar kunnen wij voor zorgen.

Hoe kunnen onze copywriters jouw zaak helpen?

Dit kunnen we zoal voor jou schrijven en doen:

 • De teksten voor je website of webshop
 • Een sterke baseline bedenken
 • Nog geen bedrijfsnaam? We kunnen meedenken
 • SEO-copywriting
 • Productteksten
 • Blogposts
 • Nieuwsbrieven
 • Copy voor je social media
 • Proeflezen
 • Persberichten
 • Advertentieteksten
 • Copy voor allerlei drukwerk
 • Vertalingen

Copywriting: hoe gaan we te werk?

ontwerpfase

Van briefing tot brainstorm en concepten.

Wat wil je communiceren? Wat voor teksten heb je nodig? We luisteren naar je en organiseren een brainstorm.

goedgekeurd design

Welke tone of voice? Welke doelgroep?

We leggen vast welke doelgroep je wil bereiken. Je tone of voice bepalen we ook samen op basis van je input.

tekst website schrijven

Onze copywriters gaan aan de slag

Onze copywriters zorgen voor catchy content, al dan niet op basis van keywords of input die je hebt bezorgd.

Hoe kunnen we jou nog helpen als communicatiebureau?

Naast alle content op je website nemen we bij Green Bananas ook graag andere aspecten van je (online) marketing op ons. We zijn gespecialiseerd in webdesign en webshops maken, dus we ontwikkelen maar al te graag je website. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook voor samenhang op alle vlakken zorgen met een duidelijke communicatiestrategie. Wil je met je bedrijf op sociale media aanwezig zijn? Dan kun je je social media marketing aan ons toevertrouwen. Ook voor retargeting, Google Ads en affiliate marketing kun je een beroep doen op ons team. Heb je visitekaartjes, een catalogus, etiketten of een flyer nodig? Jup, één adres.

Enkele vragen en antwoorden over communicatie en copywriting

What's the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Wij schreven al commerciële teksten voor deze toppers.

Wil je een website, een flyer of gelijk welk ander communicatiemiddel, dan heb je ook woorden nodig om je boodschap over te brengen. Wil je succes oogsten, dan heb je woorden nodig die je bezoekers aanspreken, die potentiële klanten overtuigen, die hen aanzetten tot actie. Je verkoopt je producten immers niet enkel met mooie foto’s. Je diensten al zeker niet. Sterke copywriting heb je dus nodig.

En ehm, misschien heb je ook wel SEO-content nodig om je vindbaarheid in Google te verhogen? Dat is weer een vak apart. Daarvoor doen we ook een zoekwoordanalyse. Na het bepalen van de zoekwoorden gaan onze copywriters én onze ontwikkelaars aan de slag. Samen optimaliseren ze je webproject en zul je hoger scoren in de zoekresultaten.

Het ultieme doel van copywriting is om van potentiële kopers echte kopers te maken, liefst nog kopers die blijven terugkomen. Dat doen onze copywriters door de taal van je websitebezoeker te spreken, en door duidelijk te maken waar ze welke actie verwachten. En dat uiteraard in een tone of voice die past bij je bedrijf. Wil je luchtig communiceren, of juist heel zakelijk? Speels, zweverig of humoristisch? We leggen een schrijfstijl vast die je publiek het meeste aanspreekt. Hier en daar nog een call to action, en daarmee is de kous af.

Zo eenvoudig is het natuurlijk niet. Maar wij helpen je graag. Ben je zelf niet zo sterk met woorden? Vind je het moeilijk om overtuigende teksten te schrijven? Weet je niet goed hoe je je boodschap precies moet schrijven? Stuur ons een mail, zo lang of kort als je zelf wil, en dan spreken we eens af om te luisteren naar je wensen.

Kunnen we jou helpen met wervende copywriting?

Krijg je het zelf niet zo goed uitgedrukt? Onze copywriters toveren maar al te graag met woorden die mensen aanzetten tot actie. Mogen ze voor jou ook toveren?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.