053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top
 

Diensten

01

Webdesign

Online kan je tegenwoordig niet meer achterblijven en dus kies je maar beter voor een nieuwe en professionele website of webshop. Ben je op zoek naar een partner die het webdesign en de ontwikkeling van een website voor zijn rekening neemt? Green Bananas is jouw rots in de branding! Wij bekijken samen met jou welke aanpak de beste is voor je bedrijf. Via een nauwkeurige en directe aanpak kan je online scoren en naambekendheid verwerven. Een goede ondersteuning en een nauwkeurige CMS handleiding horen daar natuurlijk ook bij en daarom is er Green Bananas die je bijstaat met raad en daad!

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

02

Webshopbeheer

Wil je een webshop laten maken? Wij zetten graag onze schouders onder jouw project! Naast goede webshopcreatie is het webshopbeheer minstens even belangrijk. Green Bananas kan naast een webshop ontwikkelen, ook het volledige beheer in handen nemen, promotionele acties bedenken, aan content marketing doen en affiliate marketing opzetten. Ook conceptontwikkeling, waarbij een volledig concept uitgedacht wordt, behoort tot onze mogelijkheden. Een webshop onderhouden vergt veel tijd, maar het goed uitbouwen zorgt wel voor meer naamsbekendheid, meer bezoekers, meer verkopen en meer leads. Webshopoptimalisatie houdt een goede lay-out, een ideale menustructuur en degelijke content aangevuld met SEO-optimalisatie in. Daarnaast ontvang je bij Green Bananas steeds een rapportering van het webshopbeheer, zodat je zelf kan inspelen op de resultaten van je eigen webshop.

03

Grafisch ontwerp

Op zoek naar een algemene branding, een uitgewerkte huisstijl en logo ontwerp? Green Bananas neemt graag het grafisch ontwerp van jouw project (website, webshop, campagne) op zich. Met een uitgekiende lay-out kan een website, reclamecampagne, affiche, brochure, auto en verpakking veel aantrekkelijker worden. Vandaag is het noodzakelijk om te beschikken over een grafisch design dat veelzeggend is. Geen franjes bij Green Bananas, maar wel de essentie. Daarbij hoort uiteraard een sterk logo. Green Bananas luistert naar wie langskomt en werkt op basis van de wensen en noden een grafisch ontwerp, huisstijl en eventueel logo uit. We maken meerdere voorstellen en jij gaat uiteraard naar huis met wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Wil je meer van onze projecten zien?

04

Communicatie

In een digitale wereld waar het steeds meer draait om storytelling en je merk er best uitspringt om de aandacht te trekken, is het noodzakelijk om stil te staan bij de communicatie naar je doelpubliek. Green Bananas luistert naar jouw verhaal en zet dat om in een strategie die de beoogde resultaten zal behalen.

Ook denken we na over de tone of voice die bij je imago past en over de beelden die jouw potentiële klanten zullen aanspreken. Na die oefening volgt de concrete realisatie in de door jou gewenste vorm, of het nu gaat om een folder, een logo, je volledige huisstijl of social media posts.

Wil je je bedrijf nog extra in de schijnwerpers plaatsen? Ook voor luchtfotografie kan je bij ons terecht.

05

Concept en ontwikkeling

De baseline van onze onderneming verwoordt perfect wat conceptontwikkeling voor onze klanten inhoudt: bij Green Bananas rijpt jouw project. Heb je een idee? Kom dan langs bij ons want wij staan graag in voor de verdere uitwerking van jouw concept. Het ontwikkelen van een logo, sterke huisstijl, een onvergetelijke baseline en goeie branding is daarbij essentieel. We spelen in op dagelijkse ontwikkelingen in marketingland om vandaag te ontdekken wat morgen belangrijk is. Wij zetten ons creatief kapitaal in om te komen tot de beste resultaten. Een onrijpe banaan lever je af, met een rijp exemplaar wandel je naar buiten.

06

Copy & SEO content

Relevante content die converteert, het is een must als je succes wil oogsten met je website. Je website mag nog zo goed ontworpen zijn, als de content niet relevant is voor je bezoeker of niet bij je merk past, zal je potentiële klant zich niet aangesproken voelen. Met sterke copy overtuigt Green Bananas je klant om op je website te blijven hangen en actie te ondernemen. Natuurlijk wil je ook gevonden worden door zoekmachines. Daarbij helpt goede SEO content: content die volgens de regels van de Search Engine Optimization kunst geschreven is. Betere ranking in Google en daardoor meer bezoekers naar je website zijn de resultaten die we hiermee voor jou willen bereiken.

07

Social media marketing

De sociale media blijven dagelijks groeien en daar moet je als onderneming zeker op inspelen. Ook trekken die steeds meer de kar van de mobile first waardoor het interessant is om bezoekers via Facebook of Instagram naar een mobielvriendelijke webpagina te sturen. Hier geldt de push strategie waarbij je via Facebook promotiecampagnes en advertenties kan verspreiden bij mogelijke doelpublieken. Green Bananas verzorgt die sociale media aanpak met het oog op meer respons en vooral ook om in contact te komen met je publiek. Een goed uitgewerkte social media strategie is trouwens noodzakelijk om goed te kunnen concurreren. Anno 2018 kan je het je als onderneming niet meer veroorloven om de social media markt niet te betreden en daarom helpt Green Bananas je graag een handje.

08

E-mailmarketing

Een van de beste manieren om online je huidige klanten rechtstreeks te bereiken? De nieuwsbrief. Bij e-mailmarketing draait het volledig om de nieuwsbrief en hoe je zo’n commerciële e-mail het beste inzet om je doelen te behalen. Wil je de conversie van je webshop opkrikken? De relatie met je klanten verstevigen? Hen op de hoogte brengen van nieuwigheden in je bedrijf? De nieuwsbrief is niet alleen een eenvoudige manier om je klanten te bereiken, maar ook een relatief goedkope. Dankzij de nieuwste technologieën is het ook mogelijk om op te volgen hoe je klant op jouw boodschap reageert en zo nodig je aanpak aanpassen. Samen met jou denkt Green Bananas na over mogelijke strategieën om je e-mailmarketing naar een hoog niveau te tillen.

09

AdWords & Admarkt

Met goede SEO scoor je hoger in de zoekresultaten, maar daarnaast is SEA in veel gevallen een interessante aanvulling om nog beter te scoren. Dankzij Search Engine Advertising met de tool Google AdWords belandt je website helemaal bovenaan in de zoekresultaten. Daarnaast kan je ook je producten uitlichten met 2dehands Admarkt, dé plaats waar mensen op zoek zijn naar jouw product! Op die manier vindt jouw potentiële klant je dus nog sneller. Nieuw product in je aanbod? Een bepaald trefwoord waarmee je nog meer bezoekers naar je website wil lokken? Green Bananas helpt je om overtuigende teksten voor je AdWords- en Admarktadvertenties te schrijven, campagnes te beheren, de advertenties juist te targeten en het succes ervan te meten.

10

Retargeting

Ook bekend als remarketing is retargeting een van de meest succesvolle vormen van online adverteren. Wat houdt het precies in? Dagelijks bezoeken heel wat surfers je website. Slechts een erg laag percentage van die surfers gaat bij zo’n eerste bezoek over tot actie, of dat nu gaat om shoppen, inschrijven op je nieuwsbrief of een andere actie.

Dankzij een klein stukje code op je website worden die potentiële klanten ‘gevolgd’ en aan jouw website herinnerd dankzij een advertentie die ze later zien. Je gaat je product dus als het ware naar die klanten richten. Heb je hun interesse gewekt? Schot in de roos! Door middel van analyses bekijken we welke klanten we op welke manier en op welk moment naar jouw webshop kunnen leiden met gerichte advertenties. Hogere conversie gegarandeerd!

Wil je meer weten of een afspraak maken?