Contacteer ons

Wil jij ook inzetten op digitale transformatie?

Alle mogelijkheden van de hedendaagse technologie optimaal benutten om meer rendement te halen uit je marketinginspanningen. Dat is digitale transformatie. Klinkt het jou ook als muziek in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Digitale marketing: motor voor digitale transformatie.

Heb je er al eens bij stil gestaan? We weten meer dan ooit over onze (potentiële) klanten. Via een bijna eindeloos groot aanbod aan offline en online communicatiemiddelen ontvang je een pak informatie. Wat als je daarmee zowel offline in je winkel als online in je webshop – denk aan e-mailcampagnes, socialmediamarketing, online marketing en retargetingcampagnes … – gepersonaliseerde informatie kan bieden aan je klanten? Het gevolg: een betere klantenervaring, meer tevreden klanten die ook nog eens terugkeren, meer conversies,… Kortom, digitale transformatie? Je kunt er alleen maar bij winnen!

Met marketing automation kan je er bovendien voor zorgen dat heel wat terugkerende taken ook nog eens volledig automatisch verlopen. En het wordt nog beter: dankzij de nodige tracking tools en technieken kan je tot in detail zien wat het resultaat is van je online marketing. Hoeveel leads heeft een advertentie of campagne opgeleverd? Hoeveel van die leads hebben geleid tot conversie? Heeft je marketing geleid tot meer bezoekers voor je website?

We zouden nog wel uren kunnen doorgaan over alle mechanismen en mogelijkheden die samengaan met internet marketing maar … we kunnen je er ook gewoon bij helpen. Haja, want als online marketingbureau zijn we natuurlijk perfect thuis in dit soort dingen. Kom gerust eens langs. Dan gaan we samen met jou na welke voordelen digitale marketing voor jou heeft.

Digitale marketing: zo pakken we dat aan!.

ontwerpfase

Aangename kennismaking

In een eerste gesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. We gaan na wat jullie willen bereiken met digitale marketing en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is.

goedgekeurd design

De creatieve tafel

Ons team gaat aan de slag om een strategie uit te werken. En we werken ook alvast enkele zaken meer in detail uit. Na goedkeuring door jou gieten we alles in zijn definitieve vorm.

marketingbureau webdesign

Aan het werk

We starten je online marketing op en monitoren de resultaten. Waar nodig zorgen we voor bijsturing of finetuning. Zo kunnen we jou het best mogelijke rendement garanderen.

En dan hadden we het nog niet over de rest!

Tenslotte doen we natuurlijk nog meer. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor je nieuwe website of webshop. We nemen daarbij niet alleen de ontwikkeling voor onze rekening, we zorgen ook voor een aantrekkelijk webdesign en voor de juiste content. En hebben jullie al aan gepaste beelden gedacht? Onze vaste huisfotograaf is gespecialiseerd in website-fotografie. Enne, we geven het graag even mee: 360°-fotografie, drone-luchtfotografie? Been there, done that. Of misschien wil je wel een professionele animatievideo laten maken? Of een landingspagina voor je nieuwe marketingcampagne? Doen we ook. Met SEO-optimalisatie zorgen we er bovendien voor dat je nieuwe website snel te vinden is online.

Enfin, we zeggen het maar: we willen graag dat het hele plaatje klopt. Ook offline: een nieuwe huisstijl, visitekaartjes, een brochure, autobestickering, … Kom eens praten. We helpen je graag!

Aha! Antwoorden op enkele vragen over communicatie!

What's the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Prioriteit bij onze marketingprojecten? Dat je online snel vindbaar bent.

Digitale transformatie gaat natuurlijk over heel wat meer dan alleen digitale marketing maar als je ergens moet beginnen… Internet marketing zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent online, levert je meer leads op en dat leidt dan op zijn beurt naar meer conversies. Het laat bovendien toe om gemakkelijk nieuwe doelgroepen te bereiken en om de relatie met je klanten te verbeteren. Geweldig toch!

Enne, … wellicht gaan zo nog wel wat andere balletjes aan het rollen waardoor de echte digitale transformatie van het hele bedrijf een feit wordt. Immers, door gebruik te maken van digitale marketingtechnieken krijg je niet alleen meer leads, ze zijn ook beter van kwaliteit. Goed nieuws voor het salesteam dus. Zij kunnen zich voortaan focussen op leads die met een zeer grote waarschijnlijkheid een verkoop gaan opleveren. Dankzij de beschikbare extra informatie kunnen jullie wellicht zelfs een aantal beslissingen nemen over verbeteringen aan bestaande processen.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje in ons portfolio en ontdek voor wie we al eerder aan de slag gingen met digitale marketing. Of beter nog, geef ons gewoon een belletje of kom eens langs. Dan kunnen we je meteen een concreet idee geven van wat we voor jou kunnen doen. Tot binnenkort?

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas helpt je graag bij digitale transformatie. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.