Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil jij ook inzetten op digitale transformatie?

Wil jij ook meer rendement halen uit je (online) marketinginspanningen? En wil je daarvoor de mogelijkheden van de hedendaagse technologie optimaal gebruiken. Dat kan met digitale transformatie. En wij kunnen je daarbij helpen.

Digitale marketing: motor voor digitale transformatie.

Met dank aan de moderne technologie kunnen we vandaag op een eenvoudige manier een pak gegevens verzamelen over onze (potentiële) klanten. Stel nu dat je al die informatie op een efficiënte manier zou kunnen gebruiken om gepersonaliseerde informatie te bieden aan je klanten. Bijvoorbeeld met e-mailcampagnes, social media marketing, online marketing en retargetingretargeting. En wat als je daarmee tegelijk ook kunt zorgen voor een betere klantenervaring of voor meer tevreden klanten die ook nog eens terugkomen? Welnu, dat kan allemaal. Met digitale transformatie. En wij kunnen je daar dus bij helpen.

Sterker nog. Met marketing automation kunnen we er bovendien voor zorgen dat heel wat terugkerende marketing taken ook nog eens volledig automatisch verlopen. Klinkt goed? Het wordt nog beter: dankzij de nodige tracking tools en technieken kan je tot in detail zien wat je online marketing je precies oplevert. Hoeveel leads heeft een advertentie of campagne opgeleverd? Hoeveel daarvan hebben geleid tot conversie? Heeft je website meer bezoekers gekregen?

We kunnen nog wel even doorgaan over alle mogelijkheden en voordelen van internet marketing maar … misschien is het beter dat je er gewoon eens komt over praten. Dan gaan we samen met jou na welke voordelen digitale marketing voor jou heeft.

Digitale marketing: zo pakken we dat aan!.

Stap 1 Ontwerpfase

Aangename kennismaking

In een eerste gesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. We gaan na wat jullie willen bereiken met digitale marketing en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is.

Goedgekeurd design

De creatieve tafel

Ons team gaat aan de slag om een strategie uit te werken. En we werken ook alvast enkele zaken meer in detail uit. Na goedkeuring door jou gieten we alles in zijn definitieve vorm.

marketingbureau webdesign

Aan het werk

We starten je online marketing op en monitoren de resultaten. Waar nodig zorgen we voor bijsturing of finetuning. Zo kunnen we jou het best mogelijke rendement garanderen.

En dan hadden we het nog niet over de rest!

Haja, want we doen natuurlijk nog een pak meer. Kan je website wel een makeover gebruiken? Heb je misschien nood aan een volledig nieuwe website of webshop? Wij kunnen zorgen voor een aantrekkelijk webdesign dat perfect past bij jouw bedrijf en we nemen ook graag de ontwikkeling voor onze rekening. Voor de juiste content zorgen onze copywriters en voor de beelden sturen we onze vast huisfotograaf graag op pad. Met 360°-fotografie en drone-luchtfotografie is die trouwens niet van een kleintje vervaard. En als het eens wat origineler mag … we kunnen ook zorgen voor een professionele animatievideo. Enne, die nieuwe website van je… Met SEO-optimalisatie zorgen we er voor dat ze snel te vinden is online.

Om maar te zeggen dat we graag hebben dat het hele plaatje klopt. Ook je offline marketing. Een logo, nieuwe huisstijl, visitekaartjes, … Onze grafische ontwerpers zorgen er voor. Net zoals voor al je andere drukwerk op maat en nog wel wat andere dingen. Kom eens praten. Dan bekijken we samen met jou hoe we er kunnen voor zorgen dat jij je doelstellingen haalt.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over social media!

Welke kanalen moet ik inzetten? En waarvoor?

Elk kanaal heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. Focus je vooral op hetgeen waar je doelgroep actief is. Zo is LinkedIn interessant voor zakelijke stakeholders en is Pinterest handig voor zij die op zoek zijn naar inspiratie. Waar Instagram goed voor is? Ontdek het op onze blog! Aan de hand van een concurrentieanalyse, een marketing scan en de briefing stellen wij een volledig communicatieplan op met de juiste socialmediatools voor jouw project.

Is werken met een contentkalender verplicht?

Verplicht is misschien wat een zwaar woord, maar aan te raden is het zeker!
  • Een planning geeft je een duidelijk overzicht van al je content en wat je wanneer post
  • Zorgt voor structuur en consistentie (en dus hogere merkbekendheid)
  • Relevante, kwaliteitsvolle content i.p.v. last-minute posts zonder doel
  • Tijdbesparend en stressloos wanneer je dit aan een expert toevertrouwt. Green Bananas misschien?

Kan social media voor meer naamsbekendheid zorgen?

Dat is inderdaad een van de vele doelen van social media marketing! En dat zorgt op zijn beurt dan weer voor meer leads. Althans als je het juist aanpakt! Hier alvast enkele tips voor Facebook en LinkedIn.  

Prioriteit bij onze marketingprojecten? Dat je online snel vindbaar bent.

Ja natuurlijk. Digitale transformatie gaat inderdaad nog over een pak meer dan alleen digitale marketing. Maar het is wel een mooi startpunt, toch? Met internet marketing ben je immers beter vindbaar online, ontvang je meer leads en dat leidt dan op zijn beurt naar meer conversies. En daar komt nog bij dat je met online marketing gemakkelijk nieuwe doelgroepen kunt bereiken en je klantenrelaties kunt verbeteren. Niets dan voordelen dus.

Al helemaal omdat je door gebruik te maken van digitale marketingtechnieken niet alleen meer leads krijgt, ze zijn ook beter van kwaliteit. De kans dat ze ook leiden tot een daadwerkelijke verkoop is met andere woorden veel groter. Minder werk voor meer rendement voor je salesteams dus. Enne, … Misschien is een en ander wel een echte eye-opener en gaan nog enkele andere balletjes aan het rollen zodat de echte digitale transformatie van het hele bedrijf een feit wordt.

Nog niet helemaal overtuigd? Wil je misschien eerst een idee van wat digitale marketing zoal inhoudt? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio voor een overzicht van de bedrijven voor wie we al eerder aan de slag gingen met digitale marketing. Of, laat gewoon van je horen. Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje. Dan bekijken we samen hoe digitale marketing voor jou kan werken.

Op zoek naar een partner voor jouw webdesign?

Green Bananas helpt je graag bij digitale transformatie. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.