Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ben je een dokter en wil je een website laten maken?

Heb je een nieuwe website nodig? Kan je bestaande website wel een update gebruiken? Ben je dokter? Dan kan je bij ons je website laten maken.

Een professionele website met de puntjes op de i.

Huisarts of specialist, solopraktijk of groepspraktijk, bij Green Bananas zorgen we graag voor een voor website helemaal op maat van jouw behoeften.

 • We zorgen voor een gebruiksvriendelijke website en/of webshop en die geven we een gepast webdesign
 • We voorzien professionele foto’s die de aandacht trekken
 • Al aan een professioneel logo-ontwerp gedacht? Beelden zeggen tenslotte meer dan duizend woorden.
 • Onze copywriters zorgen voor de juiste content en SEO-teksten
 • We bouwen handige contactformulieren in die hun werk doen
 • We helpen je om je website up-to-date te houden met begeleiding op maat

Kortom, we zorgen samen met jou voor je patiënten en hun behoeften. Al beperken we ons daarbij uiteraard enkel tot ons eigen vakgebied.

In drie stappen een website creëren.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

Van webdesign tot drukwerk en alles daartussen

We zijn niet alleen goed in het bouwen en lanceren van een website, we zijn ook specialist in alles wat met marketing te maken heeft. Als communicatieteam zijn wij sterk in het creëren van social media campagnes, e-mailmarketing, Google Ads, drukwerk op maat, copywriting, retargeting en nog zo veel meer. Samen met jou laten wij je project rijpen tot een volwaardig merk.

Hoe we te werk gaan? Op basis van jouw input steken wij de koppen bijeen voor een uitgebreide brainstorm. En het resultaat daarvan leggen we dan aan jou voor om tot een aanpak op jouw maat te komen. Na goedkeuring van jou en van ons team, gaan wij aan de slag met het uitvoeren van de ideeën. Ook na de uitvoering ervan houden wij alles up to date voor een zo optimaal mogelijke return-on-investment.

Spreekt deze aanpak jou wel aan? Wil je als dokter je website laten maken door een professioneel team? Contacteer Green Bananas en lanceer je project met een gerust hart.

We beantwoorden alvast enkele vragen over hoe je een website bouwt.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele websites uit ons portfolio!

Onze belofte? Gebruiksvriendelijke, oogverblindende websites bouwen met aandacht voor creativiteit. Tevreden klanten? Daar gaan we voor! Ons team van webdesigners, website-ontwikkelaars, grafisch ontwerpers en copywriters zet graag zijn beste beentje voor zodat jij je kan beperken tot wat echt telt: de gezondheid van je patiënten!

Wij helpen je graag met je nieuwe website.

Ben je dokter? Wil je je website laten maken door de experten van Green Bananas?

Stuur ons dan snel een mail! We maken graag kennis met jouw wensen en lanceren jouw gebruiksvriendelijke, prachtige website met alles erop en eraan.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.