Contacteer ons

Ben je een dokter en wil je een website laten maken?

Heeft je website een update nodig of wil je een volledig nieuwe bouwen? Ben je een dokter? Dan kan je bij ons je website laten maken.

Een professionele website met de puntjes op de i.

 • Een gebruiksvriendelijke website en/of webshop met een gepast webdesign
 • Professionele foto’s die de aandacht trekken
 • Een professioneel logo-ontwerp dat meer zegt dan enkel en alleen woorden
 • Copywriting, SEO-teksten en handige contactformulieren die hun werk doen
 • Het up-to-date houden van je website met begeleiding op maat
 • Samen met jou zorgen voor je klanten en hun behoeften

In drie stappen een website creëren.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

Van webdesign tot drukwerk en alles daartussen

Niet alleen zijn we goed in het lanceren van een website, ook voor alles wat met marketing te maken heeft steken wij de handen uit onze mouwen. Als communicatieteam zijn wij gespecialiseerd in het creëren van social media campagnes, e-mailmarketing, Google Ads, drukwerk op maat, copywriting, retargeting en nog zo veel meer. Samen met jou laten wij je project rijpen tot een volwaardig merk.

Hoe we te werk gaan? Aan de hand van jouw briefing steken wij de koppen bijeen voor een uitgebreide brainstorm. Na goedkeuring van jou en van ons team, gaan wij aan de slag met het uitvoeren van de ideeën. Ook na de uitvoering ervan houden wij alles up to date voor een zo optimaal mogelijke return-on-investment.

Is dit wat jij nodig hebt? Als dokter je website laten maken door een professioneel team? Contacteer Green Bananas en lanceer je project met een gerust hart.

We beantwoorden alvast enkele vragen over hoe je een website bouwt.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Enkele websites uit ons portfolio!

Onze belofte? Gebruiksvriendelijke, oogverblindende websites bouwen met aandacht voor creativiteit zodat we iedereen tevreden kunnen houden. Wij hebben heel wat talenten in huis, waardoor we alleen maar het beste nastreven. Heb je zelf geen ervaring met webdesign, sociale media of grafische vormgeving? Geen paniek! Wij zijn het puzzelstukje waar jij naar op zoek bent.

Ben je dokter? Wil je je website laten maken door de experten van Green Bananas?

Stuur ons dan snel een mail! We maken graag kennis met jouw wensen en lanceren jouw gebruiksvriendelijke, prachtige website met alles erop en eraan.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.