Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij zijn jouw partner voor drone luchtfotografie.

Wil je professioneel beeldmateriaal vanuit de lucht? Wel, op ons kun je rekenen voor drone luchtfotografie met als resultaat coole foto’s die je kunt gebruiken op je website, op drukwerk en voor andere doeleinden. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Wil je een drone luchtfoto laten maken? Wij doen het voor jou.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, al helemaal als het een luchtbeeld is. En wat meer is: dat kan vandaag allemaal een stuk eenvoudiger en vooral goedkoper dan vroeger.

  • Wil je jouw bedrijf in de kijker zetten vanuit een uniek perspectief?
  • Heb je een spectaculaire locatie die vanuit de lucht nog spectaculairder oogt?
  • Wil je op je website uitpakken met niet-alledaags beeldmateriaal en er de aandacht van je bezoeker mee grijpen?
  • Organiseer je een event waarbij je nood hebt aan drone luchtfotografie?

Daar kunnen wij je bij helpen! Vertel ons waar je aan denkt, over welke locatie het gaat en waar je de beelden voor gebruiken wil en wij doen de rest! We komen ter plaatse met onze professionele apparatuur en schieten precies die beelden die jouw zaak naar een hoger niveau tillen.

In 3 stappen naar de perfecte luchtfoto.

Ontwerpfase

Zin in koffie?

Stuur ons een mailtje met je vraag of idee. Of, kom gewoon eens praten. Laat ons weten waar je aan denkt en vooral wat je ermee wilt bereiken.

Goedgekeurd design

Wie? Wat? Waar? Waarom?

We gaan samen met jou aan de slag om je idee, indien nodig, verder uit te werken. En we maken de nodige praktische afspraken natuurlijk.

professionele webshop laten bouwen

Ready for take-off?

We komen ter plaatse en maken in overleg met jou, de perfecte beelden voor jouw doelstellingen. Foto’s of beelden kiezen, afwerken en dan …

Drone-luchtfotografie? The sky is not the limit.

We zijn natuurlijk ook een marketing- en communicatiebureau en bovendien specialist in webdesign en website-ontwikkeling. We weten dus perfect welke beelden werken voor jouw specifieke doelstellingen en welke niet. Wil je de beelden gaan gebruiken voor in een nieuwe brochure? Een folder? Onze grafische ontwerpers helpen je graag. Indien je dat wenst, zetten we ook onze copywriters aan het werk om je foto’s te voorzien van de juiste woorden.

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp.

Kan ik een web only fotoshoot aanvragen bij Green Bananas?

Jazeker! Voor het opfleuren van jouw website nemen wij graag prachtige foto’s van je team, je producten, je kantoor… Geef ons een seintje, dan laten wij weten wanneer onze fotograaf langskomt voor het nemen van de foto’s. Indien gewenst plaatsen wij de foto’s met plezier zelf op jouw website!

Hoeveel kost een fotoshoot voor je bedrijf?

Bij Green Bananas kan je terecht voor allerlei soorten fotografie. Foodfotografie, drone-fotografie, gebouw-fotografie… noem maar op! Voor elk doel zal er logischerwijs een ander budget nodig zijn. Wil je een web only fotoshoot? Onze collega’s komen graag eens langs! Voor een professionele fotoshoot werken we met allerlei tools die je beelden nog spectaculairder maken. Vraag je gratis offerte aan om jouw kostprijs op maat te ontdekken.

Hoe gaat dat zo te werk, een professionele shoot?

Blij dat je die vraag stelt! Eigenlijk is dat niet zo ingewikkeld als het lijkt. Jij contacteert ons, wij maken een afspraak et voilà. Onze fotograaf komt bij je langs en doet het nodige. Na de afgesproken termijn bezorgen we jou de foto’s. Achteraf nog onze hulp nodig bij het plaatsen van de foto’s op je website? Wij doen graag het nodige knip-en-plakwerk voor je!

Een professionele webshop voor een apotheek maken, dat deden we ook al voor Apotheek Renneboog uit Aalst.

De Groene Bananen, die leveren enkel maatwerk af. Jouw project is uniek, dus je webshop toch ook? We starten met een uniek webdesign, dat tot in de details is afgewerkt. Het visuele plaatje klopt, maar de webdesigner houdt er ook rekening mee dat je shop ook gebruiksvriendelijk overkomt. Zie je het toch allemaal nog iets anders? Geen probleem, we sturen bij tot het webdesign perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Ook onze copywriters springen in hun pennen als je dat wenst: ze schrijven SEO-proof teksten, titeltjes, productomschrijvingen … Met de juiste woorden zorgen ze ervoor dat jouw klant op de website terechtkomt, er blijft hangen én liefst ook nog een bestelling plaatst. Onze ontwikkelaars coderen nadien alles tot een eindresultaat dat performant en responsive is. Zodra alles goed werkt, gaat je webshop live.

Daarna stopt het verhaal niet. Want hoe gaan surfers op je webwinkel terechtkomen als ze jou niet kennen? Daar komt internetmarketing om het hoekje kijken. Wij helpen je ook daarmee zeer graag.

Oh ja, ook als je op zoek bent naar een (nieuw) logo, visitekaartjes, flyers, stickers en ander drukwerk op maat, kunnen we je van dienst zijn. Blader maar eens door ons portfolio om te ontdekken hoe we onze klanten al blij hebben kunnen maken – of maak meteen een afspraak om samen de opties te bespreken. Wil je ook een professionele webshop voor je apotheek laten maken? Laat het ons weten. We zetten ons maar al te graag in om jouw nieuwe, gebruiksvriendelijke, mooie webshop vlotjes te laten draaien.

Een greep uit ons werk in vogelperspectief.

Kortom, bij Green Bananas helpen we je aan de juiste beelden (drone-luchtfotografie, website-fotografie, …) en je kunt ook bij ons terecht voor alles wat je naderhand met die beelden wilt gaan doen. En we helpen je natuurlijk ook graag met online marketing, socialmediamarketing, e-mailmarketing, Google Ads, retargeting en nog een pak andere dingen. Nieuwsgierig? Op onze dienstenpagina vindt je een volledig overzicht van wat we doen.

Wil je een drone luchtfoto laten maken?

Wel, wij zorgen er graag voor. Vliegen met een drone is immers pure fun, dat snap je wel. Stuur ons dus zeker een mailtje als je op zoek bent naar professionele drone luchtfotografie.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.