Contacteer ons

Wij zijn jouw partner voor drone luchtfotografie

Wil je professioneel beeldmateriaal vanuit de lucht? Wel, op ons kun je rekenen voor drone luchtfotografie met als resultaat coole foto’s die je kunt gebruiken op je website, op drukwerk en voor andere doeleinden. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Wil je een drone luchtfoto laten maken? Wij doen het voor jou.

Tot niet zo lang geleden had je een helikopter nodig voor foto’s van in de lucht. En toen kwamen de drones. Met deze onbemande, op afstandsbediening bestuurde helikoptertjes met een camera kun je luchtfoto’s of -video’s nemen – maar dan goedkoper en een stuk vlotter. Voor drone luchtfotografie kun je nu ook rekenen op Green Bananas.

 • Wil je jouw bedrijf in de kijker zetten vanuit een uniek perspectief?
 • Heb je een spectaculaire locatie die vanuit de lucht nog spectaculairder oogt?
 • Wil je op je website uitpakken met niet-alledaags beeldmateriaal en er de aandacht van je bezoeker mee grijpen?
 • Organiseer je een event waarbij je nood hebt aan drone luchtfotografie?

Stuur ons even een mailtje als het antwoord op een van deze vragen “ja!” is. Wij beschikken over professionele apparatuur om de luchtfoto te laten maken die jouw zaak naar een hoger niveau tilt.

Waarom kiezen voor Green Bananas?

Je kunt bij ons als marketingbureau ook terecht voor grafisch ontwerpcommunicatieconceptontwikkelingcopywriting en SEO-content, socialmediamarketinge-mailmarketingGoogle Ads en retargeting. Waarom zou je met ons samenwerken? Wel, dit zijn enkele redenen.

 • Klantentevredenheid, creativiteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de pijlers waar we op steunen voor elk project
 • Bezoekers- en conversieoptimalisatie van je online aanwezigheid staan bij ons centraal
 • Samen kiezen we de richting waar je naartoe wilt én hoe je zo snel mogelijk je doel behaalt
 • We zijn een team van design loving marketeers, ervaren ontwikkelaars en webdesigners en bevlogen copywriters. Juist wat je nodig hebt om jouw project te laten floreren.

Hoe gaat het team achter Green Bananas precies te werk? Bekijk onze werkwijze van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp.

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Een greep uit ons portfolio.

Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, wil je natuurlijk even bekijken wat ze al verwezenlijkt hebben. Dat begrijpen we volledig. Blader zeker eens door ons portfolio om te zien hoe we andere bedrijven in het verleden al hebben mogen ondersteunen in hun marketing. We zijn erg fier dat we de websites van onder andere Platteau RamenPanasonic Batteries EuropeAalst Carnaval en Van Eyck Sport mochten ontwikkelen. Maar we mochten ook voor heel wat andere toppers al ons beste beentje voorzetten. Vervoeg jij binnenkort het rijtje?

Wil je een luchtfoto laten maken?

Wel, wij zorgen er graag voor. Weinig is leuker dan met een drone vliegen, dat snap je wel. Stuur ons dus zeker een mailtje als je op zoek bent naar professionele drone luchtfotografie.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.