Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op zoek naar een drukkerij in Aalst?

Daar kunnen wij je bij helpen! Jazeker. We zijn weliswaar zelf geen drukkerij in Aalst maar door onze jarenlange ervaring met grafisch ontwerp, weten we perfect wat nodig is om je boodschap te laten opvallen.

Jouw drukwerk verzorgd tot in de puntjes.

En dat mag je gerust letterlijk nemen. Voor alles wat je wil laten drukken bij een drukkerij in Aalst. En als we zeggen alles, dan bedoelen we ook alles. Of toch bijna: visitekaartjes, stickers, flyers en folders, affiches, presentatiemappen, bierviltjes, balpennen, bedrukt textiel, verpakkingen, rollups, werfborden, vlaggen, menukaarten en prijslijsten voor de horeca (ook digitaal op de bijhorende horeca-websites natuurlijk), uitnodigingen, … De lijst is echt eindeloos.

Heb je al een ontwerp, dan verzorgen we graag het drukwerk op zich. Indien gewenst maken we je ontwerp ook helemaal drukklaar, rekening houdend met het gewenste formaat en het gebruik. In het andere geval zetten we graag onze grafisch ontwerpers aan het werk om op basis van jouw input het perfecte design uit te werken. Onze copywriters zetten er trouwens met plezier ook de juiste teksten bij.

Het resultaat? Drukwerk waar elke pixel op de juiste plaats staat, op papiersoorten (of andere materialen) die perfect aansluiten bij jouw huisstijl, budget en offline-marketing-strategie.

Hoe gaan we te werk voor drukwerk?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

We starten met een ontwerp op basis van een concept of briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het ontwerp geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van final go tot drukwerk op maat.

Je ontvangt je finale ontwerp in de afgesproken vorm, afwerking en oplage.

Green Bananas: zoveel meer dan een drukkerij in Aalst!

Dat zal wel zijn! We hebben natuurlijk ruim ervaring met grafisch ontwerp en drukwerk allerhande maar we doen echt nog wel een pak meer. We kunnen ook instaan voor een professioneel logo-ontwerp en een volledig nieuwe huisstijl. Enne, mocht je dat nieuwe logo en die nieuwe huisstijl ook graag doortrekken naar een nieuwe website of webshop (in WooCommerce, Magento of een ander platform), dan zetten we ook daar graag onze tanden in. We zijn immers ook al jaren gepassioneerd bezig met webdesign en website-ontwikkeling. En met de nodige internet marketing en SEO zorgen we ervoor dat je snel en gemakkelijk vindbaar bent online.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over grafisch design!

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Jouw bedrijf in de kijker? Met drukwerk van bij Green Bananas natuurlijk!

Ben je op zoek naar een drukkerij in Aalst? Wil je visitekaartjes, balpennen, roll-up banners of gelijk welke andere materialen om je zaak in de kijker te zetten of voor andere doeleinden? Dan kun je bij ons team terecht. Dat is intussen wel duidelijk, toch? Maar hoe gaan we te werk?

  • Je stuurt ons een mail waarin je kort je wensen schetst, of je belt ons gewoon even.
  • We maken een afspraak om je wensen wat uitgebreider te kunnen bespreken.
  • Je komt langs of we doen een videocall. We bespreken het ontwerp, geschikte papiersoort (of ander materiaal), formaten, gewenste aantal en alle andere details.
  • Daarna bezorgen we je een offerte.
  • Akkoord met onze prijsopgave? Dan zetten we direct een van onze ontwerpers (en een copywriter) aan de slag.
  • Na dubbelcheck en goedkeuring van het ontwerp starten we de druk.

Ons team bestaat uit design loving marketeers. We zorgen voor drukwerk op maat dat eruit springt, voor elk bedrijf, van klein tot groot. Misschien ook voor het jouwe? Snuister alvast eens door ons portfolio en bel of mail ons als je een klik voelt.

Op zoek naar een partner voor jouw drukwerk in Aalst?

Ben je op zoek naar een drukkerij in Aalst? Green Bananas is jouw partner voor al jouw drukwerk. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.