053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Webshopcreatie Gent

webshopcreatie gent

Webshopcreatie Gent

Een eigen webshop starten?

Dat je een eigen webshop zou willen, begrijpen we volledig. Een webshop heeft dan ook veel voordelen:

  • Online kan je veel meer producten aanbieden die zelfs niet altijd op voorraad hoeven te zijn.
  • 24 op 24 en 7 dagen op 7 kan je producten verkopen.
  • Een webshop is een slimme verkoper: alles wordt onthouden en vaak toont hij andere relevante producten waardoor cross-selling – een bijkomend product wordt verkocht – en up-selling – of bijverkoop, waarbij een duurder of uitgebreider product verkocht wordt, mogelijk zijn.
  • Dankzij een webshop kan je een groter klantenbestand bereiken.
  • Meer automatisering, rechtstreekse bestellingen en besparen op de kosten van een bedrijfspand indien het je enige winkel is.

Wil je een eigen webshop starten? Met Green Bananas sta je er niet alleen voor.

Wil je beginnen met een eigen webshop?

Heb je een (nieuwe) winkel of een origineel project dat je wil lanceren en waarbij je een webshop nodig hebt? Voor webshopcreatie Gent kan je terecht bij Green Bananas. Als jij ons je idee vertelt, helpen wij je graag met het aanmaken van een eigen webshop. Afhankelijk van het soort en aantal producten bekijken wij welke richting je uit wilt op vlak van design. Ook voor het beheer van je webshop kunnen we indien gewenst instaan.

Heb je een webshop, dan moet je ook aandacht schenken aan het doel en de uitstraling van je bedrijf. De look & feel moet volledig in lijn liggen met het kernconcept van je bedrijf en je waarden. Green Bananas staat in voor webshopcreatie Gent en wij willen in overleg met onze klanten tot de beste en meest kwaliteitsvolle resultaten komen.

Webshops voor Aalsterse en Gentse ondernemers

In Aalst en omstreken mochten we al de webshop van onder meer Van Eyck Sport, Sleepking, Intdialect en Meubelklik ontwerpen. Ontdek de webshops in ons portfolio, waar je ook andere projecten terugvindt!

Vragen of interesse over webshopcreatie Gent? Contacteer ons en wie weet tot binnenkort?

Deel
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.