Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Google Ads nodig? Wij zetten graag jouw campagnes op.

Wil je adverteren op Google? En zo meer potentiële klanten naar je website trekken? Dat kan met  Google Ads. En daar kunnen wij je bij helpen. Met onze hulp en gerichte advertenties verschijn je probleemloos helemaal bovenaan de zoekresultaten in de zoekmachine.

Extra bezoekers en conversies? Met Google Ads.

Daar gaan we voor! Als Google partner zijn we perfect geplaatst om voor jou goed gerichte Google ads-campagnes op te zetten. Met een keyword analyse gaan we op zoek naar precies die zoekwoorden waar jij het beste resultaat kunt mee halen en die gebruiken we dan voor jouw advertentiecampagne op Google. En zo kom jij probleemloos helemaal bovenaan de zoekresultaten bij elke zoekopdracht voor een van jouw trefwoorden. Zo val je meer op online en krijg je meer bezoekers en dus potentiële klanten op je website. Of je nu kiest voor Google search ads of Google display ads, adverteren via Google Shopping ads of Mijn Bedrijf, je Google Ads campagne levert je gegarandeerd extra zichtbaarheid online op.

Hoe dat komt? Als communicatiebureau met eigen inhouse Google Ads-specialisten nemen we jouw potentiële klanten bij de hand en begeleiden hen naar precies de juiste plek op jouw website.

Wij zorgen voor:

  • De juiste teksten voor je Ads: we schrijven teksten die relevant zijn voor je gekozen keywords en benadrukken daarin wat jou uniek maakt. En we vertellen je bezoekers natuurlijk ook welke actie ze moeten ondernemen (= Call-to-action).
  • Google-Ads advertenties die bij de juiste doelgroep terechtkomen.
  • De juiste landingspagina’s. Zo komen geïnteresseerden altijd terecht bij die ene actie die jij in de kijker wou zetten.

Enne, dankzij onze eigen focus op conversie-optimalisatie levert adverteren in Google of SEA (Search Engine Advertising) je al gauw een pak extra leads en conversies op. Zo beperk je de kosten per conversie en scoor je dus twee keer met online marketing. We volgen de resultaten van je campagne trouwens ook van zeer nabij op. Zo kunnen we bijsturen waar nodig en ben jij zeker het best mogelijke resultaat voor jouw Ads budget.

In 3 stappen naar een Google advertentie.

Stap 1 Ontwerpfase

Van doelstelling tot concrete voorstellen.

Welk doel en welke doelgroep wens je te bereiken? Op basis daarvan doen we concrete content- en budgetvoorstellen.

Goedgekeurd design

Van goedkeuring tot lancering advertentie(s).

Na jouw goedkeuring lanceren we je Ads. Als je nog geen landingspagina had, zorgen we daar ook voor.

AdWords Google

Opvolging van begin tot einde en rapportage.

We monitoren je advertentie(s) van startdatum tot einddatum. We bezorgen je achteraf ook een duidelijk rapport.

Waarom Google Ads campagnes? Jij wint altijd!

Met Google Ads weet je precies hoeveel je campagne kost voordat je gaat adverteren. Je Google Ads budget bepaal je immers zelf. In de gedetailleerde rapportering die je van ons ontvangt, kun je zelfs perfect zien hoeveel je advertenties kosten per klik. Wist je trouwens dat we je search advertenties optimaliseren voor een lagere kost per click of cpc?

Je website trekt al behoorlijk wat bezoekers aan door de aanwezige SEO-content (SEO = Search Engine Optimization)? Zelfs in dat geval haal je heel wat voordeel uit Google Ads of SEA (= Search Engine Advertising):

  • Bij SEA kies je zelf op welke zoekwoorden je website weergegeven moet worden. Een nieuwe doelgroep aanspreken kan dus heel eenvoudig.
  • Aan ieder zoekwoord kan de meest geschikte landingspagina gekoppeld worden. Zonder SEA kiest Google de pagina die het best past bij de zoekopdracht van de surfer.
  • Advertenties zijn onmiddellijk zichtbaar in Google. SEO-teksten zijn pas na verloop van tijd zichtbaar.

SEO, SEA, wat is dat allemaal?

Wat is SEO?

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites voor mensen die zoekmachines gebruiken. SEO ofwel Search Engine Optimization is het optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren van je website. Hier denken we aan technologie, content & autoriteit. Door SEO actief te gaan toepassen en optimaliseren zorgen we ervoor dat je op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) beter zult scoren in de zoekresultaten. In België denken we dan vooral aan Google.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. Belangrijke zoekmachines bieden het allemaal aan: betaalde advertenties gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden of termen. Hiermee zorg je er dus voor dat je website naar boven komt bij de advertenties in bijvoorbeeld Google. De advertenties in Google (Google AdWords) zijn te herkennen aan het woordje ‘Advertentie’. Verder lijken ze zoveel mogelijk op organische zoekresultaten, maar weet dus dat deze betaald worden door een adverteerder.   Wat is Search Engine Advertising

Wat kiezen? SEO of SEA? Beide?

In een ideaal traject combineer je beide. Het is belangrijk om te weten dat als je advertenties aankoopt je onmiddellijk aanwezig bent in zoekmachines en dat je zo direct leads kunt beginnen te generen. Maar ga je meer voor resultaten op langere termijn, dan is SEO onmisbaar. Scoren op een natuurlijke manier is immers key. Wij bezorgen je steeds een duidelijk overzicht van hoe mensen op zoek gaan naar jouw product of dienst. Met de juiste strategie én een professioneel webdesign zorgen we ervoor dat je meer potentiële klanten aantrekt.

Welke online advertentievormen zijn er?

Je kunt online adverteren via zoekmachines en sociale media. Via zoekmachines (vooral Google, maar in mindere mate ook Bing) bestaan er verschillende advertenties, elk met een specifiek nut:
  • Search Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten in de zoekresultaten
  • Display Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten op andere sites
  • Shopping Ads: om een specifiek product in de kijker te zetten bovenaan de zoekresultaten of op de Google Shoppingpagina

Kan ik SEA gebruiken voor retargeting?

Jazeker! Retargeting is een heel gerichte manier van adverteren op social media als Facebook en Instagram. Je toont een advertentie aan mensen die eerder op je website zaten, met de bedoeling ze een duwtje in de rug te geven om terug te keren. Je bereikt dus alleen mensen die mogelijk al interesse hadden in je bedrijf, product of dienst. Daardoor is het een van de meest kostenefficiënte advertentiemethodes die er zijn.

Wanneer heb ik een SEO-check nodig?

Via een SEO-scan ontdek je hoe goed je op SEO scoort en waar je aan kan werken om beter vindbaar te worden. Zowel voor, tijdens als na het lanceren van je website kan je best een analyse maken. Of je nu een kleine of grote ondernemer bent. Wil je weten hoe je het best jouw doelgroep kan bereiken? Wil je hoger scoren in Google? Of benieuwd waar je nog aan kan werken, SEO-gewijs? Wij voeren graag jouw SEO-check uit!

Wat als… de traffic op mijn website gestagneerd is?

Dan kan je maar best eens een SEO-check laten uitvoeren en bijhorende SEO-gerichte acties ondernemen. SEO is namelijk geen eenmalig iets, je moet er continu mee bezig zijn. En ook via gerichte SEA maak je op een relatief goedkope manier kans op nieuwe en meer websitebezoekers! Green Bananas bekijkt graag de mogelijkheden met jou.

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

Relevante content, lokale SEO, de juiste keywords, logische structuur, continu analyseren en bijsturen... Je ziet het, heel wat factoren spelen hierbij een rol, waardoor het vaak zeer tijdrovend is om hoog te scoren in Google. Door iemand anders te laten werken aan je SEO kan jij je focussen op waar je echt goed in bent.

Hoeveel kost SEA?

Jij bepaalt helemaal zelf welk budget je wilt besteden aan adverteren op Google. Tot op de cent! En dat maakt SEA net zo interessant, nietwaar?

Voor deze bedrijven mochten we al AdWords-campagnes opzetten.

En dat is zeker niet alles. Er zijn nog heel wat andere bedrijven die al een beroep deden op onze expertise voor advertenties via Google Ads. Neem zeker een kijkje in ons portfolio voor voorbeelden van ons kunnen.

Als dynamisch marketing- en communicatiebureau kunnen we je trouwens ook perfect helpen voor advertenties via een ander advertentieplatform. Adverteren via Bing? Adverteren op Facebook of een ander social media platform? Retargeting advertenties? Green Bananas helpt je graag.

En je kunt natuurlijk ook voor heel wat andere diensten bij ons terecht. Als specialist in webdesign kunnen we je ook helpen bij de bouw van je nieuwe website of webshop in Magento, Woocommerce of een andere software. Heb je misschien gewoon een of meerdere landingspagina’s nodig? Wij zorgen er voor!

Green Bananas, jouw Google Partner?

Op zoek naar een partner voor jouw Google Ads?

Wil jij ook Google Ads inschakelen om de groei van je zaak te ondersteunen? Er zitten hier enkele Google AdWords specialisten in ons team. Je kunt dus perfect op ons vertrouwen voor jouw advertentie via Google of een ander advertentieplatform. Bespreken we samen eens de mogelijkheden?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.