053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp met Green Bananas

Grafisch ontwerp houdt een algemene branding en consistente huisstijl in met daarnaast ook logo ontwerp. Zoek je iemand die kan instaan voor het een nieuwe en gebruiksvriendelijke look van jouw website, webshop of campagne? Green Bananas voorziet graag in jouw tekorten. Samen komen we tot een resultaat dat meer leads, bezoeken en verkopen oplevert. Onze grafische vormgevers verzorgen de lay-out van jouw reclamecampagne, website, affiche, brochure, affiche, verpakking, auto en ontwerpen naar jouw wensen je nieuwe logo. Voor spectaculaire luchtfoto’s kan je ook op ons rekenen. Een sterk en veelzeggend grafisch design is dezer dagen noodzakelijk om met de juiste boodschap naar buiten te komen. Kom langs in ons kantoor voor een babbel en kennismakingsgesprek waarna we overgaan tot het belangrijkste van de zaak: jouw project. Lever je dat over aan de krachten van Green Bananas, dan krijg je een rijp project in de plaats. Snuister alvast eens door het aanbod van onze voorgaande en huidige klanten die bij ons langskwamen voor het grafische gedeelte.

Unieke branding & design

Aan de hand van een unieke branding en design voorziet Green Bananas jou van een nieuwe huisstijl. Ons team is gepassioneerd door marketing en heten elke bedrijf – van groot tot klein – welkom bij ons voor een gesprek.  Een optimale tevredenheid, gebruiksvriendelijkheid en een creatieve invulling behoren tot onze sterke punten. Wij trachten bovendien te streven naar een positieve samenwerking om zo enkel en alleen tot positieve resultaten te komen. Samen met jou bouwen we aan een puzzel om te zorgen voor een geslaagd project.

Gebruiksvriendelijkheid, samenwerking, creativiteit en tevredenheid zorgen voor een rijp project bij Green Bananas.

Grafisch ontwerp en onze andere diensten

Naast grafisch design zorgt Green Bananas ook voor de internet marketing, het webshopbeheer, de consultancy en de content marketing. Neem een kijkje in ons portfolio waardoor je een idee krijgt van de projecten die we al opgeleverd hebben. Je kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte.