Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Grafisch ontwerp, op maat van jouw merk

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Een juiste en duidelijke boodschap brengen begint dus al met sterk en veelzeggend grafisch ontwerp. Op ons kun je rekenen voor het hele verhaal: van logo-design tot algemene branding.

Green Bananas: grafisch ontwerp met een plus

Kennen jullie onze grafisch ontwerpers al? Het zijn stuk voor stuk echte toppers in hun vakgebied. Elk hebben ze hun eigen specialiteiten. Waar de ene uitblinkt in webdesign, is de andere geknipt voor tekenwerk op maat. Afhankelijk van jouw noden en gewenste stijl zetten we de juiste persoon aan de slag om samen tot het gewenste resultaat te komen. Eén ding is zeker: met hun mojo en creatieve talenten toveren ze elke keer opnieuw heel wat moois uit hun hoed. En nee, het zijn echt geen witte konijnen, wel grafische uitingen:

Ah ja … ook een volledige rebranding of conceptontwikkeling van je zaak of winkel ontwerpen we maar al te graag.

Hoe gaan we te werk voor grafisch design?

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

grafisch design

Van final go tot drukwerk op maat.

Je ontvangt je finale ontwerp in de afgesproken vorm, als drukwerk of digitaal.

Zoveel meer dan zotmooi grafisch ontwerp

We zijn dan wel een grafisch ontwerpbureau, maar eh… we doen eigenlijk nog veel meer dan dat. We ontwikkelen bv. maar al te graag je volledige website of webshop. Onze copywriters zorgen ook met plezier voor wervelende (SEO)-content, als je dat graag wil. En hebben jullie al aan beelden gedacht? Onze huisfotograaf kan niet wachten om ook voor jullie aan de slag te gaan. Zelfs als je drone luchtfotografie nodig hebt. Met onze toverstaf toveren we ook de beste nieuwsbrieven, socialmediaposts en Google Ads tevoorschijn. Oh en wil je wel een webshop naast je fysieke winkel, maar heb je eigenlijk geen tijd om hem echt te beheren, acties te bedenken en up-to-date te houden? Dan staan wij in voor jouw webshopbeheer. We zorgen er ook met plezier voor dat hij GDPR-proof is. We bezorgen je ook graag rapporten, zodat je kunt opvolgen hoe goed hij boert. Alles om jouw project te laten rijpen. Ons team staat voor je klaar!

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Van logo-ontwerp tot algemene branding: wat mogen we voor jou ontwerpen?

Grafisch ontwerp houdt een algemene branding en consistente huisstijl in met daarnaast ook logo-ontwerp. Zoek je iemand die kan instaan voor een nieuw logo en een nieuwe en gebruiksvriendelijke look van jouw website, webshop of campagne? Heb je een visitekaartje met een professionele uitstraling nodig, zo eentje dat je graag uit je portemonnee haalt en aan mogelijke klanten geeft? Wij helpen je graag. Onze grafische vormgevers verzorgen de lay-out van jouw reclamecampagne, website, brochure, affiche, verpakkingsmaterialen … alles wat je wilt om met de juiste boodschap naar buiten te komen.

Ons team bestaat uit design loving marketeers. We houden zelf van mooie ontwerpen en zorgen dan ook graag voor elk bedrijf, van klein tot groot, voor grafisch werk dat eruit springt. Misschien ook voor het jouwe? Snuister alvast eens door ons portfolio en bel of mail ons als je een klik voelt.

Wij worden graag jouw grafisch ontwerpbureau.

Op zoek naar een partner voor jouw grafisch ontwerp?

Green Bananas zorgt voor jouw grafisch ontwerp en drukwerk. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.