Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Grafisch ontwerp? Creatief design op maat van jouw merk

Haja, want het oog wil ook wat! Sterker nog, met een creatieve en unieke visuele identiteit maak je meer kans dat jouw online en offline communicatie ook echt gelezen wordt. Een juiste en duidelijke boodschap brengen begint dus al met sterk en veelzeggend grafisch ontwerp. En daar kunnen wij je dus bij helpen! Van logo-design tot algemene branding, van drukwerk to webdesign, wij zorgen ervoor. 

Green Bananas: professioneel grafisch ontwerp dat scoort

Het zal wel zijn! Onze ervaren grafisch ontwerpers weten perfect wat nodig is voor een sterke merkidentiteit die in één oogopslag herkenbaar is. Enne, ze houden daarbij uiteraard ook rekening met waar je bedrijf voor staat, je strategie en je doelgroep.

Of je nu op zoek bent naar drukwerk op maat, een professioneel logo-ontwerp, een volledig nieuwe huisstijl of een sprekend webdesign voor je nieuwe website, onze specialisten creëren steeds een ontwerp dat helemaal aansluit bij jouw noden en gewenste stijl. En dat kan dus zowat van alles zijn:

Ah ja … ook een volledige rebranding of conceptontwikkeling van je zaak of winkel ontwerpen we maar al te graag.

Onze aanpak voor grafisch design?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

grafisch design

Van final go tot drukwerk op maat.

Je ontvangt je finale ontwerp in de afgesproken vorm, als drukwerk of digitaal.

Green Bananas: grafisch design, website ontwikkeling, marketing, …

En dat lijstje is eigenlijk nog wel een stuk langer. We zijn natuurlijk een grafisch ontwerpbureau, maar eh… we zijn eigenlijk veel meer dan dat:

 • Website-ontwikkelaar
  Een webshop of websitelaten maken? Laat dat maar aan onze ontwikkelaars over. Met het webdesign van onze designers als basis bouwen ze voor jou met plezier een website of webshop op maat. En daarbij letten we zowel op de technische als de praktische kant van de zaak. Gebruiksvriendelijkheid is niet voor niets een van onze stokpaardjes.
 • Communicatiebureau
  Onze copywriters zorgen met plezier voor straffe content voor al jouw communicatie. SEO-teksten nodig? Teksten voor een brochure, een nieuwsbrief, Google Ads, een e-mail campagne? Wij helpen je graag.
 • Marketingbureau
  Je nieuwe website of -shop bekend maken bij het grote publiek? Een actie of evenement promoten? Onze marketeers nemen met plezier al jouw offline en online marketing voor hun rekening.

Enne, we kunnen jullie nog wel met een paar andere dingen helpen ook eigenlijk. Heb je bijvoorbeeld beelden nodig? We sturen met plezier onze huisfotograaf voor jou op pad. Zelfs als je drone luchtfotografie nodig hebt. Geen tijd om je webshop te beheren? Dan staan wij in voor jouw webshopbeheer. We zorgen er bovendien met plezier voor dat hij GDPR-proof is. We bezorgen je ook graag rapporten, zodat je kunt opvolgen hoe goed hij boert. Alles om jouw project te laten rijpen. Ons team staat voor je klaar!

Enkele vragen en antwoorden over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
 • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
 • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
 • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
 • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Wat mogen onze grafisch ontwerpers voor jou ontwerpen?

Grafisch ontwerp begint bij een algemene branding, een consistente huisstijl en logo-ontwerp. Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij een nieuw logo en een nieuwe en gebruiksvriendelijke look van jouw website, webshop of campagne? Heb je een visitekaartje met een professionele uitstraling nodig, zo eentje dat je trots uit je portemonnee kunt halen en met plezier aan mogelijke klanten geeft? Vertrouw dan op Green Bananas. Onze grafische vormgevers verzorgen de lay-out van jouw reclamecampagne, website, brochure, affiche, verpakkingsmaterialen … alles wat je wilt om met de juiste boodschap naar buiten te komen.

Ons team bestaat uit design loving marketeers. We houden zelf van mooie ontwerpen en zorgen dan ook graag voor elk bedrijf, van klein tot groot, voor grafisch werk dat eruit springt. Misschien ook voor het jouwe? Snuister alvast eens door ons portfolio en bel of mail ons als je een klik voelt.

Wij worden graag jouw grafisch ontwerpbureau.

Op zoek naar een partner voor jouw grafisch ontwerp?

Green Bananas zorgt voor jouw grafisch ontwerp en drukwerk. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.