Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuwe horeca website laten maken voor jouw zaak?

Is het boekingssysteem van je hotel aan vernieuwing toe? Wil je de online bestellingen in je restaurant vlotter laten verlopen? Of wil je een nieuwe wind in de website van je café blazen? Bij Green Bananas kun je zonder zorgen een horeca website laten maken.

Jouw nieuwe website laat je niet op je honger zitten.

Wist je dat ongeveer 80 procent van je bezoekers je website al heeft bekeken voordat ze bij jou langskwamen? Een online reservatie maken, de menukaart bestuderen of de reviews nalezen: het zijn dingen die heel veel horeca-gangers doen. Daarom is het heel belangrijk dat jouw website er goed uitziet en vooral vlotjes werkt. Het is de eerste indruk van de klant, en die kan je maar één keer maken. Wij helpen je om een memorabele eerste indruk na te laten met een fingerlicking good webdesign.

Een origineel, responsive design is een eerste stap in de goede richting. Dat in combinatie met aantrekkelijke woorden, is zoals een frisse pint op een zonnig terras. Het summum van geluk, of toch bijna, nietwaar?

Kom langs in Aalst, en maak kennis met ons team. Laat ons weten waarom je wil een horeca website laten maken en wat je ervan verwacht. Na overleg nemen we jouw wensen onder de loep en bakken onze website-ontwikkelaars een goed gepeperde site.

Website laten maken voor je horecazaak in drie eenvoudige stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

We doen zo veel meer dan websites maken

Sites ontwerpen is het voorgerecht. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben als hoofdgerecht en dessert? Onze menukaart is uitgebreid.

We helpen je graag zowel on- als offline aanwezig te zijn: een nieuw logo laten maken, nieuwe visitekaartjes laten drukken of het ontwerp van een flyer om je nieuwe concept kenbaar te helpen maken? Wij zorgen voor je online marketing & offline marketing.

Geen tijd voor het beheer van je sociale media? No worries, wij maken tijd in jouw plaats. Zin om aan e-mailmarketing te doen, dan helpen wij je aantrekkelijke teksten te schrijven en alles technisch in elkaar te boksen. Oh ja, dat doen we ook: copywriting. Dat laatste in combinatie met Google Ads, en jouw horeca-website klimt (letterlijk) naar de top!

Een nieuwe website brengt vragen met zich mee. Wij beantwoorden ze:

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

We lesten de dorst van deze bedrijven:

In een horecazaak draait het om zo veel meer dan je klanten blij maken. Als horeca-uitbater moet je een duizendpoot zijn om je zaak op poten te houden, wat niet voor iedereen zo voor de hand liggend is. Als marketingbureau in Aalst nemen wij graag enkele taken op ons, zodat jij je volledig kan focussen op je hotel, restaurant of café. Wat voor soort zaak je ook uitbaat, wij hebben heel wat expertise in huis om jou de nodige diensten te leveren op topniveau.

Wil je een aantrekkelijke website voor je horecazaak?

Daar toosten we graag op! Wil je je horeca website laten maken door een team van liefhebbers van mooie, gebruiksvriendelijke webdesigns? Geef Green Bananas een seintje!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.