Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wij verbeteren je online aanwezigheid

Er zijn miljarden websites op het internet en de jouwe is er daar één van. Alleen … het aantal bezoekers … Blijven je bezoekers misschien niet lang genoeg hangen? Ondernemen ze wel (voldoende) actie op je website? Heb je het gevoel dat het allemaal weinig oplevert? Green Bananas kan je helpen! Met internet marketing.

Internet marketing. Wat is het? Wat houdt het in?

Internet marketing, online marketing of digitale marketing. Het zijn alle drie verzamelnamen voor een hele waslijst aan tools, werkwijzen en mogelijkheden om marketing van producten en diensten te doen via het internet. Nieuwsgierig?  SEO– en contentmarketing, affiliate marketing, remarketing of retargeting, e-mailmarketing, Google Ads of social media marketing maken er deel van uit. En nog een heel pak meer ook eigenlijk. En… daar kunnen wij je dus bij helpen. Green Bananas zorgt ervoor dat jouw website en/of webshop meer zichtbaar is/zijn op het internet.

Alles begint bij je website. Hoe gaan we daarvoor te werk?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

online marketing

Van final go tot drukwerk op maat.

Je ontvangt je finale ontwerp in de afgesproken vorm, als drukwerk of digitaal.

Green Bananas: zoveel meer dan enkel internetmarketing

Full-service marketing- en communicatiebureau. Het klinkt wel goed eigenlijk. Alleen … zelf zeggen we liever dat je bij ons terecht kunt voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. We doen dus ook nog wel een paar andere dingen. We zijn dus niet alleen bezig met internet marketing, we zorgen ook met plezier voor een nieuwe website of webshop met een sprekend webdesign. Heb je trouwens al een knap logo voor op je website? Wat denk je van een volledig nieuwe huisstijl? Jep, doen we. Kan je wat hulp gebruiken om je nieuwe website te voorzien van de nodige content? Onze copywriters nemen dat graag voor hun rekening.

Zit je project nog in opstartfase en kan je wel wat hulp gebruiken om alles op punt te zetten? Kom eens praten. We helpen je graag verder bij de conceptontwikkeling. Heb je drukwerk op maat nodig? Visitekaartjes, flyers, catalogussen of zelfs autobestickering? We doen het graag.  Net zoals we je uiteraard ook kunnen helpen bij alle mogelijke vormen van communicatie en marketing zowel online als offline.

Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Kom gewoon eens praten. Dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Wij nemen jouw marketing onder de loep

Voor wie is een marketing scan nuttig?

Voor jou. Voor je concurrent die al lang geen nieuwe klanten meer over de vloer kreeg. Voor je favoriete kapperszaak die het over een andere boeg wilt gooien. Voor die ene nonkel die net zijn eigen webshop heeft gelanceerd, maar nog geen marketingstrategie heeft. Kortom: voor elke ondernemer die wilt groeien!

Waarom een concurrentie-analyse uitvoeren?

Als onderdeel van een marketing scan kan een concurrentie-analyse niet ontbreken. Wat is er nu leerrijker dan de sterktes en zwaktes van je concurrenten te ontdekken? Het spoort je aan om nog beter te doen én bovendien is het een ideale inspiratieboost!

Wat na een marketinganalyse op maat?

Dan steken we de koppen bij elkaar en steken we de handen uit de mouwen natuurlijk! Althans als je graag onze hulp wilt. Onze ervaren marketeers denken graag na over jouw mogelijkheden en doen je een voorstel gebaseerd op de analyses uit de marketing scan. Met deze voorstellen kunnen we dan aan de slag door de juiste doelstellingen op te zetten met een bijpassende strategie.

Wij gaan volop voor conversie-optimalisatie.

Heb je je eigen naam of bedrijfsnaam al eens gezocht op Google? Heb je dan ook al eens bekeken hoeveel resultaten dat oplevert? Voor onszelf zijn het er meer dan 200 miljoen. De kans dat je website of webshop ergens bovenaan in de zoekresultaten opduikt of überhaupt gevonden wordt, is dus klein. Al helemaal als je er geen extra inspanning voor gedaan hebt.

Met internetmarketing kun je daar wat aan doen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor één bepaalde vorm van online marketing of voor een combinatie van verschillende vormen waaronder SEO, SEA, e-mailmarketing en contentmarketing. Wat voor jouw project of doel de beste aanpak is, hangt af van je project en je doelen.

Kom dus vooral eens praten. Dan bekijken we samen hoe we de juiste doelgroepen naar je site kunnen leiden. En hoe we hun bezoek optimaal kunnen voorbereiden, bv. door de knop om een offerte aan te vragen prominent naar voor te brengen, het bestelproces te optimaliseren of je brochure eenvoudig lees- of downloadbaar te maken. Op die manier optimaliseren we je conversie. Zo wordt je website of webshop veel meer dan het zoveelste mooie plekje op het internet.

Ons team bestaat uit design loving marketeers. We verzorgen de digitale marketing van verschillende bedrijven, van klein tot groot. Misschien ook van het jouwe? Snuister alvast eens door ons portfolio en bel of mail ons als je een klik voelt.

Op zoek naar een partner voor jouw internetmarketing?

Green Bananas bijt zich graag vast in jouw online marketing. Wil je meer bezoekers op je website? Laat het ons weten en we bekijken hoe we jou kunnen helpen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.