Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Eerste werkervaring voor Roddy

De afgelopen maanden hadden we nog een stagiair in ons midden: Roddy! Deze 19-jarige jongeman is geboren en 11 jaar getogen in Rotterdam. Daarna woonde hij 5 jaar in Antwerpen en momenteel vind je hem in Erembodegem. Hij zit in zijn 7de jaar Publiciteit en Illustratie. Eerder volgde hij ook een jaar beeldende kunsten. Tijdens zijn stage mocht hij dan ook allerlei grafisch werk uitvoeren, van foto’s bewerken tot logo’s ontwerpen, en op die manier ervaren hoe het is om mee te draaien in een marketingteam. Ook in zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met ontwerpen van … tja, van alles, van logo’s tot affiches en kleding. Hij helpt ook regelmatig bij het organiseren van evenementen voor een Brusselse discotheek. Heeft hij vrije tijd over, dan gamet hij graag.

Enneuhm, hij vroeg uitdrukkelijk om te vermelden dat hij van zijn tijd bij Green Bananas heeft genoten en dat hij deze plek zeker zou aanraden, mocht je twijfelen. Dus, wil jij volgend jaar ook graag bijleren en deel uitmaken van ons team als stagiair(e)? Check ons stageportaal!

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.