Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Stagiaire Laure van de Erasmushogeschool Brussel stelt zich voor!

Hey! Ik ben Laure, 24 jaar jong met een passie voor schrijven. Sinds maandag 28 maart mag ik mee op de bananenboot van Green Bananas als studente Communicatiemanagement. Hier kan je mij de komende drie maanden vinden. Al schrijvend of al neuriënd. Thuis of op kantoor. Klaar voor dit avontuur. Mijn doel? Een pro worden in copywriting en SEO en jawel, mijn collega’s verslaan met het kaartspel Skull King tijdens de middagpauze 😉 . Ik heb alvast veel goesting om er een knallende eindstage van te maken!

Wat mijn interesses zijn? Goh, te veel om op te sommen. Bovenaan het lijstje staat ’omringd zijn door vrienden en familie’ met een nipte tweede plaats voor borduren. Van designs maken tot touw uitkiezen en mijn borduurmachine onderhouden. Ik kan er uren mee bezig zijn. Zeker met een leuk liedje van Ben Howard op de achtergrond!

Dus bij deze: fijne kennismaking! 🙂

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.