Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Stagiaire Maya versterkt het contentteam

Ook in covidtijden blijven we graag stagiairs verwelkomen in ons team. Onze nieuwste stagiaire Maya stelt zich even voor!

“Ik heb in 2015 mijn bachelordiploma Medical Management Assistant gehaald aan Odisee Hogeschool Aalst. Momenteel werk ik op het secretariaat Cardiologie in het OLV Ziekenhuis in Aalst. In februari ben ik gestart met Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik combineer mijn job dus met deze stage. Heel spannend en leuk trouwens. Verder ben ik zeer leergierig, sta ik open voor nieuwe uitdagingen en heb ik een enthousiaste persoonlijkheid.
Humor is iets wat centraal mag staan in mijn leven. Eens goed kunnen lachen is het beste wat er is. Soms ben ik een echt ‘schaa pateiken’, zoals ze weleens zeggen. Naast humor luister ik graag naar muziek, ben ik een enorme dierenliefhebber (vooral honden dan) en ga ik graag de natuur eens opsnuiven met mijn 2 geadopteerde hondjes.”

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.