Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je als kapper je eigen website laten maken?

Wil je een (nieuwe) website laten maken? Als kapper kan je bij ons terecht voor een volledige conceptontwikkeling op maat.

Een gebruiksvriendelijke website volgens jouw wensen.

 • Wij zorgen voor een webdesign om u tegen te zeggen, met de nodige foto’s en teksten.
 • Nog geen specifieke huisstijl? Wij ontwerpen graag een logo voor jou en trekken dit door in jouw branding.
 • Genereer meer sales dankzij onze professionele webshops die we zelf opbouwen in WooCommerce, Magento of een ander systeem.
 • Je klanten kunnen gemakkelijk een afspraak maken. We integreren de software van jouw keuze of ontwikkelen een eigen tool – aan jou de keuze!
 • Dankzij SEO-verbetering is jouw website op elke zoekmachine vindbaar voor je doelgroep.
 • We staan je van begin tot einde bij met advies en begeleiding op maat voor het rijpen van jouw project.

Een website lanceren in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

Een ervaren team dat jou helpt met al je wensen

Wil je samen met ons meedenken aan een volledige conceptontwikkeling voor je merk? Al jaar en dag helpen wij klanten zoals jou met het rijpen van hun proces. Zo staan wij in voor het bouwen van een volledige website of webshop met een webdesign om u tegen te zeggen. Maar ook e-mailmarketing, social media marketing, Google Ads en SEO-optimalisatie staan te schitteren op ons cv.

Ook voor grafische projecten kan je rekenen op onze enthousiaste designers. Een logo ontwerpen of opfrissen? Stickers voor je bedrijfswagen creëren? Flyers of visitekaartjes laten maken? Green Bananas werkt eraan! Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan een kijkje naar onze werkwijze en maak kennis met het team van Green Bananas.

Wij zijn alvast fier dat we reeds voor heel wat ondernemers, van boekhouders tot kinesisten en andere enthousiastelingen een website mochten lanceren. In ons portfolio vind je terug wat we precies deden voor o.a. DermaCare, Restaurant Toi et Moi, Mentes vzw en Pastoor.

Wil jij als kapper een website laten maken, een nieuw logo laten ontwerpen of een marketingstrategie op poten laten zetten? Geef ons een seintje, zodat we met jou en jouw wensen kennis kunnen maken.

Enkele veelgestelde vragen rond het bouwen van een website.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele websites uit ons portfolio!

Bij een onderneming komt er heel wat meer kijken dan klanten blij maken met je producten. Als ondernemer moet je bijna een duizendpoot zijn om een sterk merk op te zetten, wat niet voor iedereen zo voor de hand liggend is. Als marketingbureau in Aalst nemen wij graag enkele taken op ons, zodat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar je echt goed in bent. In welke branche je ook zit, wij hebben heel wat expertise in huis om jou de nodige diensten te leveren op topniveau.

Wij zijn de geknipte partner om jouw website te ontwikkelen!

Ben jij een kapper en wil je een website laten maken door toffe webdesigners?

Stuur ons dan snel een mail of geef ons een belletje! We maken graag kennis met jou en je kapsalon en lanceren jouw gebruiksvriendelijke, prachtige website in een mum van tijd.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.