Contacteer ons

Kassakoppeling op maat van je webshop en offlinebedrijf

Op zoek naar een tool om de controle over je bakstenen winkel én webshop te vergroten? Met een kassakoppeling hou je een duidelijk overzicht over je hele business. Ons team zorgt voor de ideale oplossing en/of koppelt jouw kassa met je webshop door middel van de tool die jouw voorkeur geniet.

Altijd up-to-date dankzij een geschikte kassakoppeling.

Wat zijn enkele voordelen van een kassakoppeling?

 • Realtime overzicht van al je gegevens
 • Correct voorraadbeheer
 • Vernieuwing van je assortiment
 • Controle over (retour-)zendingen
 • Opmaak van facturen, etiketten en ander papierwerk

Gebruik je al Vendit of ben je van plan het te gaan inzetten? Dan kan BananaConnect, onze koppeling op maat tussen Magento en Vendit of WooCommerce en Vendit de ideale oplossing zijn. Uiteraard zijn ook andere kassakoppelingen mogelijk. Contacteer ons voor de beste oplossing voor jouw kassasysteem en wij denken mee na en implementeren het systeem dat het beste past bij jouw zaak.

Met welke e-commerceplatformen werken we?

Icons_Woo_Mag_Diensten_Tekengebied 1

WooCommerce

Voor WooCommerce-webshops zorgen we voor allerlei soorten koppelingen, op maat van jouw business.

Icons_Woo_Mag_Diensten-02

Magento

Heb je of wil je een Magento-webshop laten maken? We zorgen graag ook voor de nodige integraties.

webshop kassakoppeling e-commerce platformen

Of nog iets anders?

Want misschien geniet een ander platform jouw voorkeur. Geen probleem, zorgen we voor!

Inkoop, verkoop, voorraad en meer: alles in één systeem

Een van de sleutels tot een succesvolle zaak? Controle over je producten. Heb je zowel een fysieke winkel als een webshop? Of denk je eraan om je bakstenen business uit te breiden met een gloednieuwe webshop? Met een kassakoppeling zorg je voor een duidelijk en real-time overzicht van allerlei stromen: zowel in je webshop als offline. Je bundelt alles in één platform: inkoop- en verkoopgegevens, voorraad- en assortimentbeheer, zendingen, facturatie en nog veel meer. Handig? Oh ja!

Enkele vragen en antwoorden over kassakoppeling en webshop

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Green Bananas: jouw partner voor een heleboel on- en offline diensten.

Met een geoliede webshop met een goed geïntegreerde kassakoppeling heb je meteen een streepje voor. Daarom kun je bij ons ook terecht voor de opbouw van je webshop en het bijhorende webshopbeheer.

Maar we zijn ook graag je partner voor andere vormen van ontwikkeling, design en marketing. Geef je jouw online- en offlineverkoop graag een duwtje in de rug? Dan zorgen we graag voor een communicatiestrategie op maat. Op korte termijn geef je jouw business bijvoorbeeld een boost met promoties, Google Ads en social media marketing. Bekijk je het graag op lange termijn? Super! We bekijken samen met jou hoe jouw bedrijf of product op de kaart kunnen zetten met een content- en SEO-strategie op maat. Onze copywriters, grafisch designers en ontwikkelaars gaan graag aan de slag voor jouw business. Zo creëren we samen een merk, product of dienst dat niet alleen verkoopt, maar ook je publiek inspireert, boeit en vasthoudt.

Op zoek naar een partner voor jouw kassakoppeling?

Green Bananas zorgt voor jouw kassakoppeling en webshopbeheer. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.