Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Kassakoppeling op maat van je webshop en offlinebedrijf

Op zoek naar een tool om de controle over je bakstenen winkel én webshop te vergroten? Met een kassakoppeling hou je een duidelijk overzicht over je hele business. Ons team zorgt voor de ideale oplossing en/of koppelt jouw kassa met je webshop door middel van de tool die jouw voorkeur geniet.

Altijd up-to-date dankzij een geschikte kassakoppeling.

Wat zijn enkele voordelen van een kassakoppeling?

  • Realtime overzicht van al je gegevens
  • Correct voorraadbeheer
  • Vernieuwing van je assortiment
  • Controle over (retour-)zendingen
  • Opmaak van facturen, etiketten en ander papierwerk

Gebruik je al Vendit of ben je van plan het te gaan inzetten? Dan kan BananaConnect, onze koppeling op maat tussen Magento en Vendit of WooCommerce en Vendit de ideale oplossing zijn. Uiteraard zijn ook andere kassakoppelingen mogelijk. Contacteer ons voor de beste oplossing voor jouw kassasysteem en wij denken mee na en implementeren het systeem dat het beste past bij jouw zaak.

Met welke e-commerceplatformen werken we?

Logo Woo

WooCommerce

Voor WooCommerce-webshops zorgen we voor allerlei soorten koppelingen, op maat van jouw business.

Logo

Magento

Heb je of wil je een Magento-webshop laten maken? We zorgen graag ook voor de nodige integraties.

webshop kassakoppeling e-commerce platformen

Of nog iets anders?

Want misschien geniet een ander platform jouw voorkeur. Geen probleem, zorgen we voor!

Inkoop, verkoop, voorraad en meer: alles in één systeem

Een van de sleutels tot een succesvolle zaak? Controle over je producten. Heb je zowel een fysieke winkel als een webshop? Of denk je eraan om je bakstenen business uit te breiden met een gloednieuwe webshop? Met een kassakoppeling zorg je voor een duidelijk en real-time overzicht van allerlei stromen: zowel in je webshop als offline. Je bundelt alles in één platform: inkoop- en verkoopgegevens, voorraad- en assortimentbeheer, zendingen, facturatie en nog veel meer. Handig? Oh ja!

Enkele vragen en antwoorden over kassakoppeling en webshop

Wat is Magento?

Als we een webshop ontwikkelen, kiezen we vaak voor Magento. Dat is een e-commerce platform dat bestaat sinds 2008 dat wereldwijd gebruikt wordt en heel veel mogelijkheden biedt. Het is opensourcesoftware, wat wil zeggen dat alle gebruikers die kunnen ontwikkelen ook zelf de broncode kunnen aanpassen en verbeteren. Dat zorgt ervoor dat we een webshop volledig op maat van je business kunnen ontwikkelen.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is dan weer een plugin voor de e-commerce van WordPress. Ook deze software is opensource en wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grotere webshops. De keuze tussen WooCommerce, Magento of nog een andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren, die we graag uit de doeken doen tijdens een gesprek.

Welke e-commerceplatformen kan ik koppelen?

Voor kassakoppeling werken we met WooCommerce en Magento. Afhankelijk van je bedrijf en het type webshop kiezen we het meest geschikte systeem.

Waarvoor staat CMS?

Wie een nieuwe website bouwt, hoort wel al eens van CMS ofwel Content Management Systeem. Deze applicatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de content van je website kan beheren. Denk maar aan blogberichten toevoegen, nieuwe pagina’s aanmaken en productbeschrijvingen toevoegen. Het team van Green Bananas werkt meestal met Magento of WordPress voor het maken van jouw website of webshop. Ook andere CMS zijn uiteraard mogelijk. Interesse? Geef ons gerust een seintje!

Wat heb je nodig om een webshop te starten?

Naast een doordacht concept heb je ook een domeinnaam, hosting, een webdesign, webshopmodule en meer nodig. Een businessplan is niet verplicht, maar helpt wel mee aan je succesverhaal. Aan een lege webshop heb je natuurlijk niets. Je hebt een leverancier, of meerdere nodig, voor het aanleveren van je producten, een veilig betalingssysteem en eventueel een partner die zorgt voor de verzending van je pakjes. Een team dat gespecialiseerd is in webshops is ook geen slecht idee. Zo kan je altijd rekenen op de hulp van experts. En tot slot heb je een goeie portie goesting en energie nodig!

Mag je zomaar een webshop starten?

Jazeker! Iedereen kan een eigen succesvolle webshop beginnen, al moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moet je ingeschreven zijn bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen) én moet je jou aan de GDPR-wetgeving houden. Correct een webshop starten? Green Bananas helpt je graag!

Green Bananas: jouw partner voor een heleboel on- en offline diensten.

Met een geoliede webshop met een goed geïntegreerde kassakoppeling heb je meteen een streepje voor. Daarom kun je bij ons ook terecht voor de opbouw van je webshop en het bijhorende webshopbeheer.

Maar we zijn ook graag je partner voor andere vormen van ontwikkeling, design en marketing. Geef je jouw online- en offlineverkoop graag een duwtje in de rug? Dan zorgen we graag voor een communicatiestrategie op maat. Op korte termijn geef je jouw business bijvoorbeeld een boost met promoties, Google Ads en social media marketing. Bekijk je het graag op lange termijn? Super! We bekijken samen met jou hoe jouw bedrijf of product op de kaart kunnen zetten met een content- en SEO-strategie op maat. Onze copywriters, grafisch designers en ontwikkelaars gaan graag aan de slag voor jouw business. Zo creëren we samen een merk, product of dienst dat niet alleen verkoopt, maar ook je publiek inspireert, boeit en vasthoudt.

Op zoek naar een partner voor jouw kassakoppeling?

Green Bananas zorgt voor jouw kassakoppeling en webshopbeheer. Neem nu contact op en start het rijpingsproces.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.