Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ben je kinesist en wil je een website laten maken?

Kan je website weleens een grondige update gebruiken? Wil je een nieuwe website laten maken? Als kinesist kun je bij ons team van design loving marketeers terecht.

In goede handen: jouw toekomstige professionele website

Ons team werkt al jarenlang samen om met de nodige vakkunde websites op het wereldwijde web te lanceren. We hanteren daarbij enkele criteria:

 • Aantrekkelijk én gebruiksvriendelijk webdesign staat voorop.
 • Een sterk, professioneel logo-ontwerp zorgt voor die eerste, oh zo belangrijke indruk. Als je nog geen logo hebt, ontwerpen we dat ook met plezier.
 • Professionele foto’s van je praktijk en je team maken het plaatje compleet. Wij kunnen trouwens ook zorgen voor die foto’s.
 • Met onze SEO-knowhow zorgen we ervoor dat je patiënten je gemakkelijker vinden via de zoekmachines.
 • Is je website een online visitekaartje, een website met uitgebreide info over je dienstenpakket en een contactformulier, wil je ook graag afspraken boeken via de website of werk je met een afsprakensysteem dat liefst mooi geïntegreerd is in je website? Afhankelijk van je doelen zorgen we voor extra tools.
 • Alle nodige teksten over de werkwijze, therapievormen en praktische formaliteiten lever je zelf aan, of je vertrouwt het schrijfwerk toe aan onze copywriters.
 • Ook na lancering van je gloednieuwe website houden we hem graag up-to-date, of we tonen je hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Een website laten maken in drie stappen.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

website kinesist

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site/shop.

Je website ontwikkelen is niet het enige waarmee we jou kunnen helpen

Ons team is gespecialiseerd in webdesign en webshops in WooCommerce en Magento, e-mailmarketing, internetmarketing, webshopbeheer en Google Ads. We zetten onze schouders ook graag onder jouw social media marketing, zorgen voor foto’s voor je website en autobestickering of bestickering van je ramen. Heb je visitekaartjes, flyers, een totem voor langs de straat of ander drukwerk nodig? Dat doen we ook allemaal! Samen met de klant bepalen we de te varen koers en zorgen we voor een uniek & professioneel resultaat, of je nu elektricien, kapper, bierbrouwer, fruitboer of kinesist bent. Kom langs voor een ongekende aanpak van je online en/of offline marketingprojecten.

Benieuwd hoe het team achter Green Bananas precies te werk gaat? Bekijk onze werkwijze – van onrijpe banaan tot afgewerkt project.

Benieuwd naar onze andere projecten? Vooraleer je met een bedrijf in zee gaat, wil je natuurlijk even bekijken wat ze al verwezenlijkt hebben. Dat begrijpen we volledig. We zijn erg fier dat we de websites van onder andere Intdialect, Panasonic Batteries Europe, Aalst CarnavalVan Eyck Sport en Time To Meat mochten ontwikkelen. Blader eens door ons portfolio om ook onze vele andere projecten te ontdekken. Ben je kinesist en wil je ook een website laten maken door Green Bananas? Contacteer Green Bananas, zodat we met jou en je praktijk kennis kunnen maken.

Website bouwen? We beantwoorden alvast enkele vragen

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Enkele websites voor kinesistenpraktijken uit ons portfolio.

Een website maken, dat doe je niet in 1, 2, 3. Maar wij wel! Nee grapje, dat is ook zeker niet waar. We werken immers altijd op maat, en maatwerk, dat vraagt tijd. We tellen dus minstens een paar keer tot 10 als we een website ontwikkelen. Wil je een straffe website, die mooi oogt en doet wat je ervan verwacht? Dan is professionele hulp geen overbodige luxe. Als je geen pap hebt gegeten van webdesign en je je vooral wil blijven focussen op dat waar je wél in uitblinkt, helpen wij jou graag op weg naar een professioneel resultaat.

Zowel voor grote bedrijven als voor kleine zelfstandigen zet ons team zich met passie en plezier in. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om voor elke onderneming, voor elk project een bijpassende, gebruiksvriendelijke website te maken

Wij maken maar al te graag jouw nieuwe website of webshop

Ben je kinesist? Wil je je website laten maken door het tofste team uit Aalst?

Stuur ons dan snel een mail! We maken graag kennis met jouw praktijk en lanceren jouw gebruiksvriendelijke, prachtige website in een mum van tijd.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.