Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuw logo-ontwerp voor je zaak? Wij doen het graag

Een nieuw professioneel en vooral uniek logo voor je zaak? Een logo-ontwerp dat perfect aansluit bij jouw merk? Reken dan op de grafische ontwerpers van Green Bananas!

Logo laten maken: maak indruk als nooit tevoren!

Haja, want dat is precies wat je met je nieuwe logo wil doen toch? Indruk maken! En liefst nog niet zo’n beetje ook. Je bedrijfslogo is immers zoveel meer dan een element dat bijdraagt aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Een professioneel logo is het perfecte uithangbord voor je bedrijf en dat bedoelen we niet alleen letterlijk.

Een logo ‘by Green Bananas’ draagt bij aan je bedrijfsimago, het toont je (potentiële) klanten wie jij bent als bedrijf, waar je voor staat, wat je doet, … Kortom, een sterk logo-ontwerp zorgt ervoor dat je professioneel overkomt bij je klanten, dat je vertrouwen wekt en dat je serieus genomen wordt. Enne … Zo’n visitekaartje met een mooi logo … Het ziet er eigenlijk echt wel goed uit, niet? En als je dan weet dat het ook terugkomt op al je flyers, brochures, offertes, facturen, je website, …

Klinkt goed? Wil je zelf ook zo’n logo met een professionele uitstraling, dat je online kunt gebruiken, maar ook op al je drukwerk, telkens in de juiste kleuren, fonts, formaten – met respect voor alle elementen die het zo uniek maken? Wij zorgen ervoor!

In 1, 2, 3 naar het perfecte logo.

Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste logo-voorstellen.

We starten met een logo-design op basis van een concept of een briefing.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

logo design

Van finaal ontwerp tot implementatie.

Je ontvangt je logo en we implementeren het in visitekaartjes, je website en waar je maar wilt.

Van logo-design tot webdesign – en nog wat van alles daartussen

Het is gebeurd! Of toch niet … Het begint eigenlijk pas als je een geweldig nieuw professioneel logo hebt. Wat denk je immers van een huisstijl die helemaal in lijn is met je nieuwe bedrijfslogo? En wat met nieuwe visitekaartjes, briefpapier of ander drukwerk op maat? Heb je misschien ook een nieuw webdesign nodig? Eentje dat beter aansluit bij je nieuwe logo-ontwerp? Ook daar kunnen onze grafische ontwerpers je bij helpen. Graag zelfs!

Er zijn trouwens nog wel een paar andere dingen waar we graag onze tanden in zetten. Dat nieuwe webdesign? We zetten dat graag om in een spiksplinternieuwe website of webshop. Blijf je liever bij je bestaande website of -shop? Met website-checks, SEO-optimalisaties, online marketing, social media marketing, Google Ads, … zorgen we voor meer bezoekers voor je website. Als je dat wenst, schakelen we daarvoor trouwens ook graag onze copywriters in of sturen we onze huisfotograaf op pad voor website-fotografie.

Q&A over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Waarom zijn een logo en je huisstijl zo belangrijk?

Bij Green Bananas draait alles om jou of beter … , om je doelstellingen. We willen er samen met jou voor zorgen dat jij je doelstellingen behaalt. En dat begint dus al bij je logo-ontwerp.

De eerste stap in het proces is een babbel. Graag komen we daarin van jou te weten wat jouw merk uniek maakt, wat jouw belangrijkste verkoopargumenten zijn, hoe je communiceert met je klanten en nog wel een paar dingen. Die input gebruiken onze grafische ontwerpers om voor jou een uniek logo-ontwerp te bedenken dat helemaal aansluit bij jouw merkidentiteit.

En dat levert jou dus wel degelijk een en ander op. Een logo dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt, zorgt ervoor dat potentiële klanten zich aangesproken voelen en daardoor waarschijnlijk langer op je website blijven. En dan is de kans dat ze tot een aankoop overgaan natuurlijk een stuk groter.

Wist je trouwens dat een goed logo ook je bedrijfsimago positief beïnvloedt? Vraag dat maar aan Meubelmakerij Verdonck, Cyclo Concept, Fraises de Guillaume, Kenta Tennis & Padel, en nog heel wat anderen die je voorgingen hier bij Green Bananas. Nieuwsgierig naar ons werk? Neem een kijkje in ons Portfolio. Dan heb je snel een goed beeld van ons kunnen. Tot binnenkort?

Nieuw bedrijfslogo nodig?

Mogen wij voor jouw logo-ontwerp zorgen?

Denk je dat het wel iets kan worden tussen ons? Laat het ons weten en we bezorgen je een offerte en een antwoord op al jouw vragen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.