Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op zoek naar creatief logo-ontwerp? Wij zorgen ervoor.

Ben je op zoek naar logo-ontwerp dat perfect aansluit bij jouw merk? Wil je een origineel, professioneel en uniek logo voor je bedrijf? Reken dan op de grafische ontwerpers van Green Bananas!

Logo laten maken: laat je bedrijf schitteren als nooit tevoren!

Dat zal wel zijn! Je bedrijfslogo is immers zoveel meer dan een element dat bijdraagt aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Het geeft je bedrijf de uitstraling die het verdient, precies zoals jij voor ogen hebt. En daar kunnen wij dus voor zorgen. Met veel plezier zelfs. Onze grafische ontwerpers creëren voor jou een professioneel logo helemaal op maat van jouw wensen en je bedrijf. Kortom, ze zorgen eigenlijk voor een perfect uithangbord voor je bedrijf.

Een logo ‘by Green Bananas’ draagt dan ook bij aan je bedrijfsimago, het toont je (potentiële) klanten wie jij bent als bedrijf, waar je voor staat, wat je doet, … In het kort, een sterk logo-ontwerp zorgt ervoor dat je bedrijf straalt als nooit te voren. Klinkt goed? Wat als we daaraan toevoegen dat je met het juiste logo ook professioneel overkomt bij je klanten, dat je vertrouwen wekt en dat je serieus genomen wordt?

Enne … dat nieuwe en creatieve logo staat natuurlijk geweldig op bijvoorbeeld je visitekaartjes. En op je flyers, brochures, offertes, facturen, je website, … Iets voor jou zo’n logo met een professionele uitstraling? Dat je online kunt gebruiken, maar ook op al je drukwerk, telkens in de juiste kleuren, fonts, formaten – met respect voor alle elementen die het zo uniek maken? Wij zorgen ervoor!

In drie stappen naar een logo op jouw maat.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste logo-voorstellen.

We starten met een logo-design op basis van een concept of een briefing.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

logo design

Van finaal ontwerp tot implementatie.

Je ontvangt je logo en we implementeren het in visitekaartjes, je website en waar je maar wilt.

Van logo-ontwerp tot huisstijl en webdesign. En zo nog wel een paar dingen.

Het is gebeurd! Je hebt een prachtig nieuw professioneel logo. Zo eentje dat helemaal bij jou en je bedrijf past. En dan ben je vertrokken natuurlijk hé. Of nee, toch niet helemaal… Je zou bijvoorbeeld ook van de gelegenheid gebruik kunnen maken van om je hele huisstijl een make-over te geven zodat die voortaan helemaal in lijn is met je nieuwe bedrijfslogo. Heb je trouwens al gedacht aan nieuwe visitekaartjes, briefpapier of ander drukwerk op maat? En wat denk je van een nieuw webdesign? Eentje dat beter aansluit bij je nieuwe logo-ontwerp? Ook daar kunnen onze grafische ontwerpers je bij helpen. Graag zelfs!

Of we je ook nog kunnen helpen met andere zaken? Ja natuurlijk! Dat nieuwe webdesign zetten we met plezier om in een nagelnieuwe website of webshop. Blijf je liever bij je bestaande website of -shop? Met website-checks, SEO-optimalisaties, online marketing, social media marketing, Google Ads, …. vergroten we je online vindbaarheid en zorgen we voor meer bezoekers voor je website. Als je dat wenst, schakelen we daarvoor trouwens ook graag onze copywriters in of sturen we onze huisfotograaf op pad voor website-fotografie.

Q&A over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Hoeveel betaal je voor een nieuw logo?

Dat hangt natuurlijk van heel wat factoren af. Wil je jouw logo een update geven? Of zoek je een volledig nieuw logo-ontwerp?  Wij maken maar al te graag unieke logo’s op maat van jouw wensen. Vraag je gratis offerte aan. Waarom voor Green Bananas kiezen voor je grafisch ontwerp?
  • Jij beslist mee tijdens het proces. Van voorstel tot ontwikkeling tot eindresultaat.
  • Onze grafische ontwerper ontwerpt jouw bedrijfslogo helemaal zelf met zijn tekenpotlood en/of iPad!
  • Je huisstijl doortrekken naar je volledige concept is onze specialiteit.
  • Wij zijn 7/7 beschikbaar voor al je vragen en problemen.

Waarom zijn een logo en je huisstijl zo belangrijk?

Bij Green Bananas begint alles met een gezellige babbel. Koffie voor jou? Alles draait hier tenslotte om jou of beter … , om je doelstellingen. En dus willen we heel graag alles van je weten. Over je merk dan toch. Wat maakt jouw merk uniek? Wat zijn je belangrijkste verkoopargumenten? Hoe communiceer je met je klanten? Goh ja, zowat van alles dus hé.

Al deze informatie is voor onze grafische ontwerpers de ideale basis om voor jouw een uniek logo-ontwerp te bedenken dat helemaal aansluit bij jouw merkidentiteit. Eentje dat bovendien jouw doelstellingen ondersteunt. Een logo-ontwerp dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt, zorgt ervoor dat potentiële klanten zich aangesproken voelen en daardoor waarschijnlijk langer op je website blijven. En dan is de kans dat ze tot een aankoop overgaan natuurlijk een stuk groter.

Wist je trouwens dat een goed logo ook je bedrijfsimago positief beïnvloedt? Vraag dat maar aan Meubelmakerij Verdonck, Cyclo Concept, Fraises de Guillaume, Kenta Tennis & Padel, en nog heel wat andere bedrijven waar we hier bij Green Bananas al een logo mochten voor ontwerpen. Graag alvast een voorsmaakje van ons kunnen? Neem een kijkje in ons Portfolio. Zo krijg je al snel een mooi beeld van ons werk. Tot binnenkort?

Nieuw bedrijfslogo nodig?

Mogen wij voor jouw logo-ontwerp zorgen?

Denk je dat het wel iets kan worden tussen ons? Laat het ons weten en we bezorgen je een offerte en een antwoord op al jouw vragen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.