Contacteer ons

Wil je een logo laten maken?

Komt dat even goed uit! Logo-ontwerp is namelijk een van onze specialiteiten. Ons team zorgt met plezier voor een professioneel, uniek logo dat past bij jouw merk.

Maak een goeie eerste indruk.

In je communicatie komt je logo zowat overal terug. Op visitekaartjes, flyers, brochures, je website, offertes, facturen en andere communicatie … Je gebruikt het in principe overal, en dus zien je klanten het ook ongeveer overal als ze met jou in contact komen. Wil je professioneel overkomen en communiceren met je klanten? Dan is het logisch dat je vertrekt vanuit een sterk logo. Zo eentje dat past bij je merk, dat vertrouwen wekt en waardoor je (potentiële) klanten je serieus nemen. Wil je een logo met een professionele uitstraling, dat je online kunt gebruiken, maar ook op al je drukwerk, telkens in de juiste kleuren, fonts, formaten – met respect voor alle elementen die het zo uniek maken? Wij zorgen ervoor!

In 1, 2, 3 naar het perfecte logo.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste logo-voorstellen.

We starten met een logo-design op basis van een concept of een briefing.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

logo design

Van finaal ontwerp tot implementatie.

Je ontvangt je logo en implementeren het in visitekaartjes, je website en waar je maar wilt.

Van logo-design tot webdesign – en nog wat van alles daartussen

We focussen ons natuurlijk niet enkel op logo-ontwerp. In ons team zitten heel wat krakken in hun vak die jouw merk kunnen ondersteunen met andere zaken. Je kunt dus niet enkel je logo laten maken, maar we kunnen ons ook ontfermen over je hele webdesign en een heuse huisstijl voor al je drukwerk, waarbij we dan vertrekken van je kersverse logo. Ook conceptontwikkeling, webshops bouwen, social media marketing en SEO-optimalisaties behoren tot de taken die we maar al te graag voor jouw zaak op ons nemen.

Q&A over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

We kunnen je hele huisstijl ontwerpen.

Ziet je logo er wat crappy of ouderwets uit? Dan zullen sommige klanten zich misschien niet aangesproken voelen en direct afhaken. Vaarwel, en tot nooit meer, wellicht. Straalt je logo professionaliteit en betrouwbaarheid uit, dan is de kans dat je klant blijft hangen groter. Gegarandeerd. Ons team gaat aan de slag om een professioneel logo te ontwerpen. Een logo dat het juiste gevoel weet op te roepen bij je doelgroep.

Natuurlijk maken we je logo echt niet zomaar in 1, 2, 3. Hoe jouw logo eruitziet, hangt samen met een heleboel factoren. Wat maakt jouw merk uniek? Hoe onderscheid je je van je concurrenten? Hoe communiceer je met je klanten? De antwoorden op die en andere vragen helpen onze ontwerpers om jouw merkidentiteit te visualiseren, te beginnen met een uniek logo op maat. Daarna volgt de rest, in een uniforme huisstijl die perfect afgestemd is op je logo. Zo bouwen we mee aan je imago, van logo-ontwerp tot algemene branding.

Mogen wij voor jouw logo-ontwerp zorgen?

Denk je dat het wel iets kan worden tussen ons? Laat het ons weten en we bezorgen je een offerte en een antwoord op al jouw vragen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.