Contacteer ons

Een logo laten maken voor je zaak? Wij doen het graag

Echt! Logo-ontwerp is immers een van onze specialiteiten. Onze grafische ontwerpers zorgen met plezier voor een professioneel, uniek logo dat helemaal aansluit bij jouw merk.

De perfecte eerste indruk!

Je bedrijfslogo is zowat het uithangbord van je zaak. Je gebruikt het in principe overal. In je communicatie op visitekaartjes, flyers, brochures, je website, offertes, facturen … Je klanten zien het letterlijk overal als ze met jou of je communicatie in contact komen. Je logo is daarom ook de ideale manier om een perfecte eerste indruk te maken. Een sterk logo-ontwerp zorgt ervoor dat je professioneel overkomt bij je klanten. Het is dus belangrijk dat je gaat voor een logo dat past bij je merk, dat vertrouwen wekt en waardoor je (potentiële) klanten je serieus nemen. Wil je een bedrijfslogo met een professionele uitstraling, dat je online kunt gebruiken, maar ook op al je drukwerk, telkens in de juiste kleuren, fonts, formaten – met respect voor alle elementen die het zo uniek maken? Wij zorgen ervoor!

In 1, 2, 3 naar het perfecte logo.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste logo-voorstellen.

We starten met een logo-design op basis van een concept of een briefing.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

logo design

Van finaal ontwerp tot implementatie.

Je ontvangt je logo en implementeren het in visitekaartjes, je website en waar je maar wilt.

Van logo-design tot webdesign – en nog wat van alles daartussen

Een splinternieuw logo? Is het dan ook niet tijd voor een nieuwe huisstijl voor al je drukwerk op maat? En wat met je website? Een nieuw webdesign dat beter aansluit bij je nieuwe logo? Dat doen wij ook allemaal. En nog zo wel wat andere dingen eigenlijk. conceptontwikkeling, webshops bouwen, social media marketing, standenbouw, website-checks, marketing scans, SEO-analyses, SEO-optimalisaties. Of website-fotografie en copywriting. Jep, doen wij ook allemaal, heel graag zelfs. In ons team zitten heel wat krakken in hun vak die jouw merk hiermee graag ondersteunen.

Q&A over grafisch ontwerp

Zorgen jullie voor het drukwerk zelf?

Ja hoor. Nadat onze ontwerpers hun ding hebben gedaan, kunnen we ook probleemloos het drukwerk in het gewenste formaat verzorgen. We spreken natuurlijk vooraf goed af wat je precies wenst, in welke kwaliteit en oplage, en zodra het grafisch ontwerp af is, sturen we de correcte opdracht naar de printers.

Kunnen jullie mijn auto bestickeren?

Jup, auto’s, grote en kleine bestelwagens – gelijk wat, wij kunnen het bestickeren. Als je nog geen logo of ontwerp hebt, zorgen we daar ook meteen voor. Heb je het wel al, dan kun je ons ook een offerte opvragen voor de plaatsing zelf. Wil je andere oppervlakken laten bestickeren, zoals je etalage of andere ramen? Mail ons gerust!

Maken jullie verpakkingen?

Jazeker! Wij ontwerpen in jouw huisstijl en zorgen indien gewenst ook voor het drukwerk zelf.

Wat is responsive design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Waarom zijn een logo en je huisstijl zo belangrijk?

Je logo is dé manier om een goede eerste indruk te maken bij je klanten. Ziet je logo er niet zo fris meer uit? Dat kan er voor zorgen dat sommige klanten zich misschien niet aangesproken voelen en direct afhaken. Als je logo professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt, dan is de kans dat je klant blijft hangen groter. Echt! Ons team ontwerpt een professioneel logo voor jou. Eén dat het juiste gevoel weet op te roepen bij je doelgroep.

Nee, dat gebeurt niet zomaar allemaal in 1, 2,3. Hoe je logo eruitziet, hangt immers in de eerste plaats van jezelf af. Wat maakt jouw merk uniek? Hoe onderscheid je je van je concurrenten? Hoe communiceer je met je klanten? Het zijn maar enkele van de vragen die we stellen voor we onze ontwerpers aan het werk zetten om jouw merkidentiteit te visualiseren, te beginnen met een uniek logo op maat. Daarna volgt de rest, in een uniforme huisstijl die perfect afgestemd is op je logo. Zo bouwen we mee aan je imago, van logo-ontwerp tot algemene branding.

Nieuw bedrijfslogo nodig?

Mogen wij voor jouw logo-ontwerp zorgen?

Denk je dat het wel iets kan worden tussen ons? Laat het ons weten en we bezorgen je een offerte en een antwoord op al jouw vragen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.