053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Logo ontwerp

Logo ontwerp bij Green Bananas

Voor logo ontwerp ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. Na het brainstormen met de klant gaan we zelf aan de slag om het meest passende logo voor jouw zaak te ontwerpen. We laten het logo aansluiten bij je huisstijl en verzorgen indien nodig ook het webdesign en het webshopbeheer. Met internet marketing als hoofdspecialisatie zorgt Green Bananas ervoor dat bezoekers eenvoudig de weg vinden naar je website of webshop. Dankzij het juiste logo ontwerp krijgt de identiteit van je bedrijf vorm. Mits toevoeging van een optionele slogan heeft je website of webshop meteen voet aan grond in de online omgeving. De unieke logo ontwerpen zijn voor alle klanten een herkenbare en vertrouwelijke factor.

Unieke logo’s

Omdat een positieve samenwerking garant staat voor positieve resultaten trachten wij met iedere klant zo nauw mogelijk te overleggen. Samen zorgen we voor een geslaagd project met een creatieve invulling, afgestemd op de noden en wensen van de klanten. Het succes van je project een boost geven is waar wij bij Green Bananas naar streven. Daarnaast zijn tevredenheid en gebruiksvriendelijkheid onze belangrijkste focuspunten. De logo’s krijgen een unieke twist zodat ze ideaal passen bij jouw project. In combinatie met een uitgedokterde huisstijl en grafisch ontwerp vormt het logo ontwerp een belangrijk speerpunt van je onderneming. Samen bouwen we graag aan de puzzel die jij voor ogen hebt.

Wordt jouw project onze volgende uitdaging?

Logo ontwerp en onze andere diensten

We focussen echter niet enkel op logo ontwerp, maar ook webshopbeheer, content marketing, internet marketing en consultancy behoren tot onze taken. Onze diensten gelden voor zowel kleine als grote bedrijven. Om een idee te krijgen van ons werk, kan je een kijkje nemen in het portfolio waar je onze klanten terugvindt. Kom zeker eens langs voor een gesprek of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.