Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nieuwe website: eneloop by Panasonic

Panasonic Energy is marktleider in Europa op gebied van batterijen-technologie. Recent lanceerde het bedrijf in België een nieuw type oplaadbare batterij: eneloop. De website die met de lancering van dit product gepaard gaat, is door Green Bananas gebouwd.

eneloop batterijen zijn een nieuw type oplaadbare batterijen die door Panasonic ontwikkeld werden op basis van groene energie. De batterijen zijn reeds opgeladen bij aankoop en u kunt ze tot 2100 keer opnieuw opladen.

Met de ontwikkeling van eneloop batterijen wil Panasonic de groene kaart trekken. Niet alleen zijn de batterijen gemaakt op basis van groene energie, ze gaan ook veel langer mee dan de gemiddelde batterij wat alleen maar een voordeel is voor het milieu.

Voor de website van eneloop haalden we inspiratie bij het product zelf: een moderne en jonge look met duidelijke navigatiestructuur voor de bezoeker. In één oogopslag weet de bezoeker waar hij de nodige informatie terugvindt. Bovendien is de website van eneloop op alle toestellen leesbaar.

Eneloop


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.