Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ondernemersaward 2016

Gisteren werd voor de 5e keer de Ondernemersaward uitgereikt in Aalst. De ondernemersaward is een samenwerking tussen de hogescholen Odisee en HoGent en zet jaarlijks de meest gebeten ondernemer in de kijker. De genomineerden worden voorgedragen door groepjes studenten en dit jaar werden wij genomineerd door studenten Sarah, Michiel, Bart, Raoul en Lise van Odisee Hogeschool.

Tijdens de show kregen we te horen dat door de studenten verkozen waren en tot de Top 3 behoorden. Na een sms-voting tijdens de show kwam echter het resultaat dat niet wij maar Frans Krauch van meststoffenbedrijf Viano de award in ontvangst mocht nemen.

Een dikke proficiat voor Frans Krauch. We willen ook graag onze studenten, in het bijzonder Raoul en Lise, bedanken die zich op een zeer creatieve ingezet hebben om ons zo ver te brengen alsook iedereen die voor ons gestemd heeft.

 

 

 


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.