Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Pop-up etalage: De Schreef

Ook deze maand zetten we een partner in de kijker bij Green Bananas: sportcentrum De Schreef. Het sportcentrum bestaat dit jaar 30 jaar en dit gaat niet ongemerkt voorbij. Tijdens het weekend van 3 & 4 oktober is er een opendeurdag waarbij iedereen een bezoek kan brengen aan De Schreef en er ook het allernieuwste concept binnen de fitnesswereld wordt voorgesteld: eGym.

De Schreef ligt in het centrum van Aalst en biedt verschillende sportaccommodaties: squashterreinen, badmintonterreinen, een complete fitnessruimte, spinninglessen en vele andere groepslessen. Green Bananas helpt het sportcentrum bij de rebranding en de communicatie rond hun verjaardag en de nieuwe activiteiten die er georganiseerd worden.

In de etalage krijg je aan de hand van een geanimeerd filmpje een zicht op de groepslessen en de andere faciliteiten van De Schreef en je kan er een flyer meenemen waarmee je 1 week gratis De Schreef in al zijn facetten kan proberen.

 

 


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.