Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Stage bij Green Bananas

Stage bij een internet marketing bureau, elke dag iets bijleren

Gisteren was de laatste dag van onze Stagiair Christof. Drie maanden lang maakte hij deel uit van ons team en dat toch wel tijdens een interessante en intense periode. Zijn reflectie op de voorbije 3 maanden:

christof“De voorbije drie maanden heb ik als student Toegepaste Informatica stage gelopen bij Green Bananas. Tijdens mijn hele opleiding was ik nerveus om stage te doen en keek er dus helemaal niet naar uit. Wat ik wel wist, was dat mijn stageplaats niet te groot mocht zijn en dat ik daar kon doen wat ik graag doe: het ontwikkelen van websites.
Bij de sollicitatiegesprekken in mijn zoektocht naar de perfecte stageplaats had ik meteen een goed gevoel bij Jeroen en Yves. Ze voldeden volledig aan mijn verwachtingen dus heb ik niet lang moeten twijfelen om voor hen te kiezen en zo werd Jeroen mijn stagementor.
Op 19 februari 2015 was het uiteindelijk zo ver, mijn eerste dag bij Green Bananas en al meteen werd ik hartelijk ontvangen door Nele. Sindsdien zijn die drie maanden voorbij gevlogen en werd duidelijk dat ik mij die hele tijd voor niets had druk gemaakt. Mijn takenpakket hield in dat ik een Android applicatie ontwikkelde voor promo-code.be, maar daarnaast hielp ik ook mee met websites van verscheidene klanten. Soms kreeg ik ook de kans om totaal andere dingen te kunnen doen zoals helpen met het in orde brengen van het nieuwe kantoor, foto’s maken op de opening ervan, leren over 3D printers, filmen en monteren van een instructievideo, een webserver opzetten op een Raspberry Pi, etc.
Eén ding is zeker, ik heb me geen moment verveeld tijdens de stageperiode en leerde elke dag wel iets nieuws. Er was natuurlijk ook voldoende ruimte voor amusement en plezier tussendoor het werk, wat er voor zorgde dat er een leuke en huiselijke sfeer hing in zowel het vorige als het huidige kantoor.
Green Bananas is een echte aanrader voor alle studenten die een stageplaats zoeken.
Ik zal het er zeker gaan missen en wil het gehele team nog eens bedanken voor deze aangename samenwerking.
Christof Van Cauteren

Ben je geïnspireerd en wil jij ook graag stage lopen Green Bananas? Stuur je CV en motivatie naar info[apestaart]greenbananas.be


.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.