Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Offline marketing is zeker niet passé

Wil je jouw doelgroep via alle mogelijke kanalen bereiken? Ga voor een totaalpakket: on- en offline marketing. Soms lijkt online marketing de meest voor de hand liggende keuze, maar da’s zeker niet altijd het geval. Een offline campagne kan jouw online strategie ondersteunen en zelfs versterken!

De verschillende soorten offline marketing:

Green Bananas ontwerpt jouw flyer of brochure. Een nieuwe toets geven aan je visitekaartje? Originele bestickering voor op je wagen, ramen of vloer, alles is mogelijk. Een reclameboodschap in een tijdschrift. Wil je echt een heel breed doelpubliek aanspreken, dan kan ook buitenreclame de nodige vruchten afwerpen. Een banner aan de gevel van je zaak of in een bushokje? De mogelijkheden zijn eindeloos en het kan allemaal deel uitmaken van je brandingstrategie.

3 stappen naar een geslaagde offline strategie:

Stap 1 Ontwerpfase

Van brainstorm tot eerste voorstellen.

We starten met een briefing en stellen je enkele opties voor offline marketing voor.

communicatie Aalst

Van eerste ontwerp tot finale materialen.

We maken de gevraagde ontwerpen tot alles tot in de puntjes perfect is.

communicatiebureau

Van productie tot (hulp bij) montage en distributie.

We zorgen dat je offline marketingmaterialen de juiste doelgroep bereiken.

Combineer je offline marketing met onze andere diensten

Je offline boodschap ook via sociale media verspreiden? Wij zorgen er graag voor. Ook via e-mailmarketing kun je je boodschap droppen bij een doelgroep die graag op de hoogte wil gehouden worden van wat je uitspookt. Nood aan websitebeheer of aan de ontwikkeling van een webshop? Dan ben je bij Green Bananas aan het juiste adres. We ontwikkelen niet enkel webshops, maar houden ons ook bezig met kassakoppelingen.
Nood aan een grotere online visibiliteit? Google Ads zorgen ervoor dat jouw site een topresultaat wordt.
Of je nu kiest voor een originele animatievideo of aantrekkelijke copywriting, ze zullen allebei zorgen voor die extra touch aan jouw website.

Benieuwd naar hoe je on- en offline best communiceert?

What’s the deal met contentmarketing?

Met contentmarketing gebruik je consistent kwalitatieve, relevante content om je doelgroep aan te trekken, te behouden en liefst ook nog eens te converteren tot klant. In een zee van content is het zaak om op te vallen. Wij ondersteunen je graag om een contentplan op te stellen waarmee je jouw doelen bereikt.

Hoe bepaal ik mijn communicatiestrategie?

Welk verhaal wil je vertellen? Hoe vertellen je concurrenten dat verhaal? Hoe spreek je je doelgroep het beste aan? Welke kanalen gebruik je daarvoor het beste? Hoe springt jouw boodschap eruit? Welke beelden ondersteunen jouw woorden het beste? Oké, dat zijn nu gewoon een heleboel extra vragen. Maar hét antwoord op zo’n complexe vraag vind je ook niet in 1, 2, 3. Neem contact op met ons team en we babbelen er graag eens uitgebreider over. Hier alvast enkele tips rond spannende content maken.

Waarvoor zijn social media nuttig als bedrijf?

Mensen brengen heel veel tijd door op social media. Met een smartphone – constant binnen handbereik – is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Je kunt, met een correcte strategiebepaling, deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken. Bovendien kun je social media gebruiken als promotiekanaal. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop en redenen waarvoor social media voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. Kom eens langs en we bespreken graag de mogelijkheden.

Kunnen jullie mijn website vertalen?

Met plezier! Welke bron- en doeltaal ook, wij kunnen de juiste mensen inschakelen om jouw website te vertalen en zo je doelgroep uit te breiden.

Waarom heb ik een tone of voice nodig voor mijn succesverhaal?

De tone of voice van je merk is de manier waarop je jouw doelgroep aanspreekt. Formeel of informeel? Humoristisch of serieus? Luchtig of feitelijk? … Doe je dit consistent? Dan maak je jouw merk herkenbaar én werk je aan een uniek merkimago. De perfecte manier dus om je van je concurrenten te onderscheiden!

Mijn leads stijgen niet meer en ik krijg geen nieuwe klanten bij. Wat nu?

Misschien is het tijd om je communicatie eens onder de loep te nemen en nieuwe strategieën uit te proberen. Klanten aanwerven vraagt tijd en kennis. Via een marketingscan van Green Bananas weet jij direct waar je aan kan werken om je project te laten groeien!

Kan ik met mijn drukwerk bij jullie terecht?

Natuurlijk! Ook visitekaartjes, flyers en autobestickering zijn doelgerichte middelen om te communiceren naar je doelpubliek. Denk je aan nog iets anders? Onze grafische ontwerpers staan al te popelen om aan jouw ontwerp te beginnen!

Offline of online communicatie, wat scoort het best?

Afhankelijk van jouw doelgroep*, je boodschap én je doelen kies je voor offline marketing of online marketing. Of beiden. Het gaat vooral over HOE je de verschillende communicatiekanalen inzet. Wil je weten welke middelen bij jouw bedrijf en doelgroep passen? Vraag het aan ons! * Hoe je doelgroep bepalen? Klik op de link 😉

Waarom werken met een communicatiebureau?

Omdat het naast heel wat voordelen, ook veel plezier en kennis biedt! Met al meer dan 10 jaar ervaring weet Green Bananas van aanpakken door de juiste hulpmiddelen en strategieën aan te reiken. Samen sta je sterker (én creatiever) dan alleen! Laat je communicatie dus aan echte experts over en bespaar tijd en energie die je in andere zaken kan steken. Ontdek wat een leuk team er achter Green Bananas zit!

Voor deze bedrijven gingen wij in het verleden al aan de slag:

Of je nu informatie wil verspreiden, het aantal conversies wil verhogen of gewoon wil tonen wie je bent en wat je doet, wij hebben steeds hetzelfde doel voor ogen: jouw boodschap laten overkomen bij je doelgroep op je eigen manier. We zetten daar de expertise van ons hele team voor in.

Afhankelijk van je eigen doelstellingen en wensen zorgen we bovendien voor de nodige calls-to-action. Zo creëer je meer interactie tussen je potentiële klant en jezelf en heb jij meer kans om jouw dienst aan de juiste man of vrouw te brengen, om dat product verkocht te krijgen, om die verkoop te sluiten … Die koelkast, zonwering, airco of gelijk welke andere dienst of product? Met een goeie offline-marketing-strategie van bij Green Bananas is dat zo verkocht!

Offline jouw doelen behalen?

We gaan graag samen met jou op zoek naar welke strategie en offline materialen het best bij jouw bedrijf passen. On- en offline marketing blijft een match made in heaven, en met jou bekijken we graag de best mogelijke combinatie van beide onderdelen van je marketing.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.