Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een professionele website? Op één pagina? Dat kan!

Jazeker! En het ziet er ook nog uit als een professionele website! Al helemaal als je onepager (want zo heet dat) ook nog eens door de handen van onze ontwikkelaars en grafisch ontwerpers is gegaan. Ook zin in zo’n perfect online uithangbord voor je zaak?

Jouw onepage website: het beste van twee werelden

Voilà! Nu weet je het! Met een onepager ben je op een professionele manier aanwezig online zonder dat je te maken hebt met het vele werk dat gepaard gaat met een volwaardige website. Geweldig toch? En dat is zelfs nog niet alles. Zo’n onepager heeft nog meer voordelen. Enne,… het staat ook wel goed op je businesskaartjes, niet?

Meer dan zomaar een pagina

Haja, want je onepager is een website, inclusief navigatiemenu, beelden, contactformulier en natuurlijk ook voldoende informatie om je bedrijf en dienstenpakket op een professionele manier voor te stellen. En bij Green Bananas maken we dat allemaal helemaal op maat. Webdesign op maat is immers onze specialiteit. Bij ons geen ontwerp als alle andere maar een uniek en origineel design dat jouw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient.

Je onepager kan dé perfecte aanvulling zijn bij je sociale media profiel en… geef toe, als je op je profiel de url van je eigen website kunt vermelden, ziet het er toch net iets mooier uit. Niet?

Een website biedt je bovendien het voordeel dat je gemakkelijker vindbaar bent online. En gemakkelijker vindbaar, dat betekent: extra kansen voor conversies. Met de juiste SEO-content kom je misschien zelfs helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Graag een handje hulp daarbij? Onze copywriters staan altijd voor je klaar.

De perfecte eerste indruk

Een website bestaande uit één pagina met duidelijke links naar de informatie die je bezoeker wil zien? Je onepager voldoet daarmee aan de belangrijkste basisvereisten voor een hedendaagse website. We zetten ze even op een rijtje:

  • Eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer snelle laadtijd (geen tijdverlies als je op een link klikt)

Als eerste indruk kan dat tellen! Een professioneel ogende onepager wekt vertrouwen, zowel bij mogelijke investeerders als bij potentiële klanten!

Een onepager laten maken.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste onepager-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je onepager.

Oh ja, wij zorgen ook graag voor de foto’s en nog wel wat dingen

Bij Green Bananas laten we liever niets aan het toeval over. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een goede eerste indruk maken. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor website-fotografie. Nog wat hulp nodig bij het ontwerpen van een professioneel logo voor je zaak? Onze grafische ontwerpers helpen je graag. Ze toveren trouwens wel meer uit hun creatieve pen: een volledige huisstijl, drukwerk allerhande en zelfs bestickering van je wagen(park), voor onze grafische ontwerpers is het een fluitje van een cent. Ah ja, en ze zorgen natuurlijk voor dat geweldige webdesign van je nieuwe onepager, website of webshop.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • webdesign op maat
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Voor deze toppers maakten wij al een onepager.

Onepager of volledige website, voor ons maakt dat geen verschil. Je onepager krijgt bij Green Bananas dezelfde aandacht als een volledige website. En we hanteren uiteraard ook dezelfde principes. Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, maximale vindbaarheid en conversie-optimalisatie staan voor ons voorop.

We gaan voor een origineel en creatief design, helemaal op maat van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. En we zorgen er natuurlijk voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Die eerste indruk weet je wel … Ons hele team gaat voor jou aan de slag: onze grafisch ontwerpers zorgt voor een design dat jouw klanten bij de hand neemt en ze begeleidt in de goeie richting, onze developers laten alles op en achter het scherm zo vlot mogelijk verlopen en onze copywriters schrijven met plezier de nodige teksten om je website goed te laten scoren online.

“Only the very best” zong Peter Kingsbury in the nineties en daar zijn wij het alvast volledig mee eens. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten en dus doen we vooraf de nodige research en zorgen we ook na de oplevering voor de monitoring en bijsturing om tot te beste resultaten te komen voor jouw zaak of bedrijf.

Kunnen we jou helpen met de perfecte onepager voor jouw zaak?

Wil jij ook genieten van alle voordelen van een website zonder het vele werk dat er bij hoort? Wil jij ook een prima eerste indruk maken bij jouw klanten?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.