Contacteer ons

Jouw hele verhaal? Op één pagina? Dat kan.

Jazeker! En het ziet er nog geweldig uit ook! Zeker als je onepager (want zo heet dat) ook nog eens door de handen van onze ontwikkelaars en grafisch ontwerpers is gegaan. Echt! Helemaal zoals een professionele website maar dan op één enkele webpagina.

Jouw onepage website: the best of both worlds

Voilà! Nu weet je het! Met een onepager ben je op een professionele manier aanwezig online zonder dat je te maken hebt met het vele werk dat gepaard gaat met een volwaardige website. Geweldig toch? En dat is zelfs nog niet alles. Zo’n onepager heeft nog meer voordelen.

Meer dan zomaar een pagina

Een onepager ziet er niet alleen uit als een website, het is er ook een. Je kunt er dus best wel wat informatie kwijt, voldoende om je bedrijf en dienstenpakket op een professionele manier voor te stellen. Sterker nog, dat kan helemaal op maat bij Green Bananas. Webdesign op maat is immers onze specialiteit. Bij ons geen ontwerp van dertien in een dozijn maar een design helemaal op jouw maat. Zo geven wij je bedrijf de uitstraling die het verdient.

Je onepager kan dé perfecte aanvulling zijn bij je sociale media profiel en… geef toe, als je op je profiel de url van je eigen website kunt vermelden, ziet het er toch net iets mooier uit. Niet?

Een website biedt je bovendien het voordeel dat je gemakkelijker vindbaar bent online. En gemakkelijker vindbaar, dat betekent: extra kansen voor conversies. Met de juiste SEO-content kom je misschien zelfs helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Graag een handje hulp daarbij? Onze copywriters staan altijd voor je klaar.

De perfecte eerste indruk

Een website bestaande uit één pagina met duidelijke links naar de informatie die je bezoeker wil zien? Je onepager voldoet daarmee aan de belangrijkste basisvereisten voor een hedendaagse website. We zetten ze even op een rijtje:

  • Eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer snelle laadtijd (geen tijdverlies als je op een link klikt)

Als eerste indruk kan dat tellen! Een professioneel ogende onepager wekt vertrouwen, zowel bij mogelijke investeerders als bij potentiële klanten!

Een onepager laten maken.

ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste onepager-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot afwerking van het project.

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je onepager.

Oh ja, wij zorgen ook graag voor de foto’s en nog wel wat dingen

Bij Green Bananas laten we liever niets aan het toeval over, al helemaal niet als het gaat over een goede eerste indruk maken. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor website-fotografie. Nog wat hulp nodig bij het ontwerpen van een logo voor je zaak? Onze grafische ontwerpers helpen je graag. Ze toveren trouwens wel meer uit hun creatieve pen: je kunt bij ons ook terecht voor voor een volledige huisstijl, drukwerk allerhande en zelfs bestickering van je wagen(park). Ah ja, en ze zorgen natuurlijk voor dat geweldige webdesign van je nieuwe onepager, website of webshop.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads en dus omzet kan genereren.

Hoeveel kost een professionele website?

Green Bananas bouwt betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte.

Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?

  • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
  • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
  • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen 🙂
  • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Absoluut! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens.

Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website.

Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Voor deze toppers maakten wij al een onepager.

Onepager of volledige website, voor ons maakt dat geen verschil. Je onepager krijgt bij Green Bananas evenveel aandacht als een volledige website. En we hanteren uiteraard ook dezelfde principes. Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, maximale vindbaarheid en conversie-optimalisatie staan voor ons voorop.

We gaan voor een origineel en creatief design, helemaal op maat van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen. We zetten daarvoor al onze mensen in. Het grafische team gaat aan de slag om jouw klant bij de hand te nemen en hem in de goeie richting te sturen dankzij de juiste grafische elementen op de juiste plaats. Voor de ontwikkeling wordt het team bijgestaan door developers, zodat alles op en achter het scherm zo vlot mogelijk verloopt. Ook content is noodzakelijk om een website goed te laten scoren. Dankzij voorafgaande research én monitoring en bijsturing na oplevering door onze analytici komen we op die manier tot de beste resultaten.

Kunnen we jou helpen met de perfecte onepager voor jouw zaak?

Wil jij ook genieten van alle voordelen van een website zonder het vele werk dat er bij hoort? Wil jij ook een prima eerste indruk maken bij jouw klanten?

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.