Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Inzetten op online marketing? Green Bananas

Gaan met die banaan! Met online marketing krijg je meer bezoekers op je website, meer leads en dat leidt dan weer tot meer sales. Top toch? Ben je niet helemaal zeker hoe dat dan werkt? Even Green Bananas bellen. Wij helpen je graag met online marketing en strategieën die passen bij je merk.

Wat is online marketing?

Tja … In het kort? Hmm … Je hebt misschien al enkele jaren een eigen zaak? Je verkoopt je producten of diensten vanuit je bakstenen winkel? Dan heb je natuurlijk ook een aantal initiatieven genomen om je zaak bekend te maken bij het grote publiek. Je hebt met andere woorden stappen ondernomen om klanten naar je zaak te brengen. Heb je al overwogen om je producten of diensten online aan te bieden om je zaak een extra boost te geven? Je hebt dan uiteraard een nieuwe webshop nodig maar daar stopt het niet. Net zoals voor je bakstenen winkel zijn ook hier stappen nodig om je producten en diensten bij je potentiële klanten te brengen. Alleen zijn die uiteraard net iets anders.
Wie kaas gegeten heeft van online marketing, internetmarketing of digitale marketing, houdt zich bezig met de vraag hoe producten en diensten via online kanalen bij potentiële klanten te brengen. Tot de mogelijkheden behoren retargetinge-mailmarketingGoogle ShoppingSEOGoogleAdscontentmarketing en social media marketing. Enneuhm, daar hebben wij veel kaas van gegeten. We worden dan ook graag je partner in de wereld van online marketing.

We beginnen met je website. Hoe gaan we daarvoor te werk?

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het design geperfectioneerd.

marketingbureau

Van final go tot drukwerk op maat.

Je ontvangt je finale ontwerp in de afgesproken vorm, als drukwerk of digitaal.

Online marketing en meer

Als online marketingbureau houden we ons uiteraard bezig met alles wat met online marketing zelf te maken heeft. Al doen we natuurlijk ook nog wel wat andere dingen. Eigenlijk kun je bij ons terecht voor al je marketing. Folders, visitekaartjes, brochure-ontwerp, … Wij kunnen je helpen. Weet je nog niet goed hoe je idee echt uit te werken, hoe alles aan te pakken? Dan denken we graag mee na over jouw verhaal. Is je concept klaar en is het nu tijd voor de volgende stap: je website of webshop? Dan kun je die door ons team van experts laten maken. En ook voor allerlei grafisch werk kun je bij ons terecht: webdesign, logo-ontwerp, visitekaartjes, brochures, autobestickering en nog veel meer. Maak een afspraak en we babbelen eens over je ideeën.

Enkele veelgestelde vragen over social media

Welke kanalen moet ik inzetten? En waarvoor?

Elk kanaal heeft zijn eigen sterktes en zwaktes. Focus je vooral op hetgeen waar je doelgroep actief is. Zo is LinkedIn interessant voor zakelijke stakeholders en is Pinterest handig voor zij die op zoek zijn naar inspiratie. Waar Instagram goed voor is? Ontdek het op onze blog! Aan de hand van een concurrentieanalyse, een marketing scan en de briefing stellen wij een volledig communicatieplan op met de juiste socialmediatools voor jouw project.

Is werken met een contentkalender verplicht?

Verplicht is misschien wat een zwaar woord, maar aan te raden is het zeker!
  • Een planning geeft je een duidelijk overzicht van al je content en wat je wanneer post
  • Zorgt voor structuur en consistentie (en dus hogere merkbekendheid)
  • Relevante, kwaliteitsvolle content i.p.v. last-minute posts zonder doel
  • Tijdbesparend en stressloos wanneer je dit aan een expert toevertrouwt. Green Bananas misschien?

Kan social media voor meer naamsbekendheid zorgen?

Dat is inderdaad een van de vele doelen van social media marketing! En dat zorgt op zijn beurt dan weer voor meer leads. Althans als je het juist aanpakt! Hier alvast enkele tips voor Facebook en LinkedIn.  

Conversie, conversie, conversie. Daar draait het om!

Een mooie website laten maken? Dan is stap 1 voltooid, het echte werk moet echter nog beginnen. Bezoekers vinden je nu eenmaal niet vanzelf online. Wil je je product of dienst online aanbieden, dan zul je voldoende inspanningen moeten (laten) leveren om voldoende verkoop en/of leads te genereren. Je zult dus ook voor online marketing moeten zorgen. Maar hoe doe je dat? Kies je voor contentmarketing, e-mailmarketing, socialmediamarketing of zoekmachinemarketing? Of misschien nog iets helemaal anders? Hoe je het best aanpakt, hangt af van je project en je doelen. Kom eens praten, dan gaan we samen met jou na welke aanpak voor jouw project het beste is.

Dankzij de selectie van de juiste mix voor jouw product of dienst verhogen we je online vindbaarheid. Conversie-optimalisatie is daarbij onze drijfveer: we zorgen met andere woorden niet alleen voor meer bezoekers, we voorzien ook de nodige call-to-actions om hen aan te zetten ook effectief iets te doen. Wat precies, dat bepalen we vooraf, samen met jou. Het bezoek zelf bereiden we ook optimaal voor: het bestelproces is duidelijk, de offerte-knop staat waar hij moet staan, je brochure is eenvoudig downloadbaar. En zo wordt je website of webshop veel meer dan gewoon een mooie site op het internet.

Ons team bestaat uit design loving marketeers. We verzorgen als online marketingbureau de marketing van verschillende bedrijven, van klein tot groot. Misschien ook van het jouwe binnenkort? Snuister alvast eens door ons portfolio en bel of mail ons als je een klik voelt.

Op zoek naar een partner voor jouw online marketing?

Wil je je online aanwezigheid vergroten? Of wil je je zaak starten en meteen overal aanwezig zijn? Wij helpen je graag op weg.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.