053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Group asekura


Wat is Group asekura?

Kantoor Geeurickx en Asekura sloegen de handen in elkaar en zorgen nu gezamenlijk voor hoogstaande dienstverlening voor ondernemers, vrije beroepers en gezinnen, gaande van verzekeringsoplossingen tot pensioenen en advies op maat.

Group asekura

Als twee partners de handen in elkaar slaan, kan een nieuwe huisstijl al eens nodig zijn. Voor Group asekura, voorheen Kantoor Geeurickx en Asekura,  gingen we aan de slag om de versmelting van de kantoren duidelijk te maken voor bestaande klanten én ook nieuwe klanten aan te trekken met een nieuw jasje.

Een nieuw logo, een briefhoofd, enveloppen en aanverwanten in de nieuwe stijl, visitekaartjes en folders, een presentatiemap … En uiteraard ontwikkelden we ook een nieuwe website, waarop alle diensten duidelijk gepresenteerd worden. Ook op social media bieden we de nodige ondersteuning.

Niet alleen achter de schermen zorgden we voor vernieuwing. Het nieuwe kantoor kreeg ook de nodige ‘aankleding’: raamstickers en een lichtbak doen Group asekura in het oog springen bij passanten en klanten.

Wat deden we voor Group asekura?