053 42 41 55

De Ridderstraat 36, 9300 Aalst

info{@}greenbananas.be

Top

Théâtre de la Mode


Wat is Théâtre de la Mode?

Théâtre de la Mode is het project van bezieler Noël Mylle. In 2010 regisseerde hij in het Casino Kursaal de première van een modespektakel in theaterstijl, dat hij passend 'Théâtre de la Mode' doopte. De opbrengsten van het spektakel gingen naar goede doelen uit de medische wereld. Ook in 2020 trok Noël, intussen als ambassadeur van de Stichting tegen Kanker, zijn regisseursjas aan om een modespektakel op poten te zetten.

Théâtre de la Mode

Voor Théâtre de la Mode ontwierpen we allerlei drukwerk om ruchtbaarheid te geven aan het Modegala voor het goede doel op 20 maart 2020 in De Montil in Affligem. Uitnodigingen, posters en inkomkaarten werden gecreëerd onder nauwgezette opvolging van Noël Mylle, ambassadeur van Stichting tegen Kanker, initiator van benefiet-modegala’s in Vlaanderen en regisseur van Modespektakel Théâtre de la Mode.

Terwijl de papieren communicatie gedrukt en verspreid werd, gingen we aan de slag voor een website en een nieuwsbrief in dezelfde stijl. Ook zorgden we voor een Facebookpagina en evenement om ook via sociale media de nodige furore te maken.

Green Bananas is een van de trotse hoofdsponsors van het Modegala.

Wat deden we voor Théâtre de la Mode?