Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Progressive Web App laten maken? Wij helpen je graag

Je eigen app als perfecte aanvulling op je website? Met een Progressive Web App (of PWA) kan het! Voor een prijs die een pak lager is dan die van een gewone app! En daar kunnen wij je dus bij helpen.

Wat is een Progressive Web App?

Progessive watte? Progressive Web App . Het is eigenlijk een soort van webpagina of website die je gewoon op het startscherm van je toestel kunt plaatsen. Net zoals een gewone app dus. En net zoals een gewone app is het ook een tool of applicatie die online beschikbaar is. Een eenvoudige zoekopdracht op Google volstaat dus om ze te vinden en ermee aan de slag te gaan. Het grote verschil is echter dat er voor een PWA geen installatie nodig is en dat je deze gewoon kunt gebruiken op desktop, tablet, smartphone, of gelijk welk toestel.  Gebruik je Windows, MacOS, Android, iOS, …?  Voor PWA’s maakt het geen verschil.

Zo’n Progressive Web App biedt dus heel wat voordelen. We lijsten de voornaamste even op:

 • Bruikbaar op desktop, tablet, smartphone …
 • Geen installatie nodig (dus ook niet van updates)
 • Geen App Store, Google Play, … nodig
 • Gebruikerservaring vergelijkbaar met app
 • Snelheid en performance vergelijkbaar met apps
 • Goedkoper dan een klassieke app
 • Extra functionaliteiten toevoegen is geen probleem

En bij Green Bananas kunnen we dat dus gewoon bouwen voor jou. Enne, met onze bewezen SEO-strategie is je eigen PWA bovendien vlot vindbaar online. Als specialist in webdesign en website-ontwikkeling zorgen we trouwens voor een sprekend webdesign op maat van jouw doelstellingen, inclusief de nodige call-to-actions en een perfecte gebruikerservaring.

En dat zorgt dus gegarandeerd voor extra conversies voor jou!

Een Progressive Web App laten maken? Zo gaan wij te werk.

Stap 1 Ontwerpfase

Aangename kennismaking

In een eerste gesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. We gaan na wat jullie willen bereiken met jullie Progressive Web App en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is.

Goedgekeurd design

De creatieve tafel

Ons grafische team gaat aan de slag om een uniek en passend webdesign uit te werken. Na goedkeuring door jou start de ontwikkeling en wordt alles in zijn definitieve vorm gegoten.

marketingbureau webdesign

Het echte werk

Na uitgebreide testing en finale aanpassingen en bijsturingen lanceren we je PWA online. We zetten ook graag de nodige stappen op vlak van marketing.

Green Bananas: Progressive Web Apps en nog zoveel meer!

Haja, dat zal wel zijn! Wij kunnen je helpen van in het prille begin van je project tot … Tja, eigenlijk zo’n beetje altijd. Heb je een idee maar weet je nog niet helemaal zeker hoe je verder moet? Met conceptontwikkeling helpen we je om van jouw idee een rijp project te maken. Een creatief en uniek logo voor je zaak? Kunnen we doen. En we zorgen ook met plezier voor al je andere grafische ontwerp of drukwerk op maat.

We zijn trouwens gespecialiseerd in webdesign. We bouwen dus ook met plezier je website of webshop en geven die een fris en modern design mee dat helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Met de nodige SEO-optimalisaties zorgen we er bovendien voor dat je nieuwe website gemakkelijk vindbaar is online. En heb je eigenlijk al aan inspirerende content gedacht? Onze copywriters kunnen je daarbij helpen. Is er nog extra beeldmateriaal nodig? Onze huisfotograaf zorgt met plezier voor jouw website-fotografie of drone luchtfotografie.

Enne, … We zorgen ook graag voor een vliegende start voor je nieuwe PWA. Als online marketing– en communicatiebureau weten we immers perfect wat daar voor nodig is. Je kunt dus ook op ons rekenen voor al je online marketing: van zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, Google Ads, en nog veel meer.

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Unieke verhalen, unieke oplossingen!

Elk verhaal en elk project is uniek en vraagt dus ook om zijn eigen unieke aanpak. Bij Green Bananas weten we dat als geen ander en daarom werken we uitsluitend op maat. Neem alvast een kijkje in ons portfolio voor enkele staaltjes van ons kunnen.

Je nieuwe Progressive Web App ontwikkelen, begint hier daarom steeds met koffie. Jup! We nodigen je uit voor een koffie, een thee of een glaasje water. Het mag er ook meer dan één zijn want we willen natuurlijk alles weten over jouw idee. En daarna gaan we dus aan de slag. Onze webdesigners zorgen voor de perfecte look voor jouw PWA en letten daarbij ook op de gebruiksvriendelijkheid. Onze ontwikkelaars toveren jouw idee vervolgens om in een werkende PWA. Waar nodig kunnen onze copywriters voor de nodige content zorgen (al kun je dat natuurlijk ook gewoon zelf doen als je dat wenst). En tijdens heel dat proces plegen we uiteraard ook regelmatig overleg met jou. Het resultaat moet tenslotte in de eerste plaats beantwoorden aan jouw eigen verwachtingen en behoeften.

Wil je zelf ook een Progressive Web App laten maken?

Kom een praten. Ons team helpt je graag om voor jou de beste oplossing voor jouw doelstellingen te ontwikkelen. Neem snel contact op. Dan bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.