Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Je eigen Progressive Web App laten maken?

Droom je al langer van een eigen app als perfecte aanvulling op je website? Met een Progressive Web App (of PWA) kan het! Voor een fractie van de kost van een gewone app. En wij kunnen dat dus bouwen.

Progressive Web Apps: wat zijn het?

Het zijn tools of applicaties die online beschikbaar zijn en werken met elke gangbare browser. Je kunt ze dus gebruiken op je desktop, tablet, smartphone, of gelijk welk toestel.  Gebruik je Windows, MacOS, Android, iOS, …?  Voor PWA’s maakt het geen verschil. Een eenvoudige zoekopdracht op Google volstaat om ze te vinden en ermee aan de slag te gaan. Het zijn eigenlijk een soort van webpagina’s of websites die je kunt toevoegen aan het startscherm van je toestel. Zonder dat een installatie nodig is!

Een Progressive Web App heeft bovendien nog wel meer voordelen. We lijsten de voornaamste even op:

 • Bruikbaar op desktop, tablet, smartphone …
 • Geen installatie nodig (dus ook niet van updates)
 • Geen App Store, Google Play, … nodig
 • Gebruikerservaring vergelijkbaar met app
 • Snelheid en performance vergelijkbaar met apps
 • Goedkoper dan een klassieke app
 • Extra functionaliteiten toevoegen is geen probleem

En bij Green Bananas kunnen we dat dus gewoon ontwikkelen voor jou. Met onze bewezen SEO-strategie is je eigen PWA bovendien vlot vindbaar online. Als specialist in webdesign en website-ontwikkeling zorgen we trouwens voor een sprekend webdesign met de nodige calls to action en een perfecte gebruikerservaring.

Enne, … dat levert jou extra conversies op! Gegarandeerd!

Een Progressive Web App laten maken? Zo gaan wij te werk.

Ontwerpfase

Aangename kennismaking

In een eerste gesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen. We gaan na wat jullie willen bereiken met jullie Progressive Web App en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is.

Goedgekeurd design

De creatieve tafel

Ons grafische team gaat aan de slag om een uniek en passend webdesign uit te werken. Na goedkeuring door jou start de ontwikkeling en wordt alles in zijn definitieve vorm gegoten.

marketingbureau webdesign

Het echte werk

Na uitgebreide testing en finale aanpassingen en bijsturingen lanceren we je PWA online. We zetten ook graag de nodige stappen op vlak van marketing.

Green Bananas: veel meer dan Progressive Web Apps!

Haja, dat zal wel zijn! We bouwen al meer dan 10 jaar websites alsof ze voor onszelf zouden zijn en dat maakt ons vandaag een echte specialist in webdesign. We bouwen dus ook met plezier je website of webshop. Met de nodige SEO-optimalisaties zorgen we er trouwens ook voor dat die gemakkelijk vindbaar is online. Onze copywriters dragen daar graag hun steentje aan bij door te zorgen voor inspirerende content als je dat wenst.

We zijn daarnaast ook een online marketing- en communicatiebureau. Je kunt dus ook op ons voor al je online marketing: van zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media marketing, Google Ads, en nog veel meer. Je nieuwe PWA een vliegende start geven? Wij zorgen ervoor!

Aha! Antwoorden op enkele vragen over webdesign!

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Unieke verhalen, unieke oplossingen!

Bij Green Bananas leveren we enkel maatwerk. Neem alvast een kijkje in ons portfolio voor een idee van ons kunnen. De ontwikkeling van je Progressive Web App begint daarom steeds met koffie. Jup! We nodigen je uit voor een koffie, een thee of een glaasje water. Het mogen er ook meer zijn want we willen natuurlijk alles weten over jouw idee. En daarna gaan we dus aan de slag. Onze grafische ontwerpers zorgen voor het webdesign en indien nodig ook een professioneel logo. Onze ontwikkelaars toveren jouw idee om in een werkende PWA. Waar nodig kunnen onze copywriters voor de nodige content zorgen. En tijdens heel dat proces stemmen we natuurlijk ook regelmatig af met jou. Het resultaat moet tenslotte in de eerste plaats beantwoorden aan jouw eigen verwachtingen en behoeften.

Wil je zelf ook een Progressive Web App laten maken?

Ons team helpt je graag om voor jou de beste oplossing voor jouw doelstellingen te ontwikkelen. Neem nu contact en laat ook jouw idee rijpen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.