Contacteer ons Schrijf je in op de nieuwsbrief

Heb je een schoonheidssalon en wil je een website laten maken?

Komt goed uit! Wil je naast je fysieke instituut ook online zichtbaar zijn? Dan is een website natuurlijk heel belangrijk. Wil je een professionele website laten maken voor je schoonheidssalon? Ons team helpt je graag!

Een professionele website voor je schoonheidsinstituut, volledig volgens jouw wensen.

Iedere schoonheidsspecialist(e) met een eigen salon weet dat een website enorm van belang is. Je wil uiteraard dat je klanten op elk moment een afspraak kunnen maken, kunnen zien wanneer je geopend bent, welke behandelingen je doet en en wat je tarieven zijn. Bied je ook producten aan? Dan kun je die natuurlijk ook aanbieden in een webshop.

Maar als schoonheidsspecialist ligt je passie waarschijnlijk niet bij het maken van een website, laat staan een webshop. Geen zorgen! Wil jij een website voor je schoonheidssalon laten maken? Wij zijn er om jou te helpen. Wij kunnen de perfecte website of webshop bouwen die je bezoekers een betrouwbaar gevoel geeft en makkelijk laat zien wat je in petto hebt.

Natuurlijk komt er heel wat kijken bij het maken van een website. Zo zal je ook op tal van vragen moeten antwoorden zoals:

 • Hoe moet je website eruitzien? Wat zijn de belangrijkste calls to action?
 • Wil je ook een webshop starten?
 • Welke onlinemarketing-opties zijn voor jou interessant en relevant?
 • Welke beelden wil je gebruiken?
 • Wil je je website promoten via Google Ads of andere kanalen?
 • … en da’s nog maar het begin van de waslijst aan vragen!

Nadat we een antwoord hebben op deze en andere vragen lanceren we je website (en webshop), rekening houdend met al jouw wensen.

In drie stappen een website creëren.

Stap 1 Ontwerpfase

Van ruw idee tot de eerste webdesign-voorstellen.

We starten met een design op basis van een concept of een briefing van de klant.

Goedgekeurd design

Van goedkeuringsronde tot finaal goedgekeurd ontwerp.

Na verschillende goedkeuringsrondes wordt het webdesign geperfectioneerd.

marketingbureau webdesign

Van ontwikkeling tot lancering van je nieuwe website!

De developers en onze SEO-specialisten gaan over tot de ontwikkeling van je site.

Green Bananas: jouw partner in crime

Zodra je je website voor je schoonheidssalon hebt laten maken, is het ook belangrijk hem up-to-date te houden. Daarbij kunnen we natuurlijk helpen. Zowel technisch moet het platform stevig blijven staan, maar ook de inhoud moet wellicht af en toe aangepast worden. Neem je toch liever het heft in eigen handen? Dan tonen we je hoe je zelf makkelijk contentaanpassingen kunt maken.

Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben voor jou? Wij hebben een geweldig team dat gespecialiseerd is in alles wat met marketing te maken heeft zoals: contentmarketing, socialmediamarketing, e-mailmarketing, retargeting … En we zijn ook thuis in Google Ads, SEO-copywriting en nog zoveel meer.

Wil je een flyer laten ontwerpen? Visitekaartjes laten ontwerpen om in je beautysalon of op beurzen uit te delen? Videootje van je schoonheidsinstituut om je online bezoeker aan te trekken? Of sturen we eens een fotograaf langs voor een professionele fotoshoot voor foto’s voor op je website, social media, drukwerk of andere reclame? Wij zorgen er graag voor.

We beantwoorden alvast enkele vragen over hoe je een website bouwt.

Hoeveel kost een professionele website?

Wij bouwen betaalbare websites en webshops. We werken evenwel altijd op maat, want elk project is uniek, toch? Als je ons wat meer informatie over jouw project bezorgt, bekijken we wat er volgens ons exact nodig is en bezorgen we je een gratis offerte. Waarom kiezen voor Green Bananas voor de ontwikkeling van je website?
 • onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
 • webdesign op maat
 • je krijgt toegang tot het beheersysteem en kunt zo makkelijk zelf de content van je website wijzigen
 • makkelijk en zelf bezoekersaantallen monitoren via analytics
 • eenvoudig leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
 • het Green Bananas-team is een tros van vakmensen met elk zijn specialiteit om jouw project nog beter te laten rijpen
 • wij staan 7/7 klaar om je vragen te beantwoorden en om je extra leads te bezorgen

Zorgt een nieuwe site voor meer leads?

Jawel! Wacht, we kaderen het even. Het is meer dan ooit belangrijk dat je website een functioneel webdesign heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat je potentiële klanten makkelijk de weg vinden naar je contactgegevens. Naast het design is het belangrijk dat je scoort in Google en andere zoekmachines. Hier staan wij jou in bij en zorgen we met een correcte SEO-strategie voor een boost in de rankings. Natuurlijk kunnen we je ook bijstaan met bijvoorbeeld socialmediamarketing om meer uit je doelgroep te halen en op een correcte manier je doelgroep te bereiken. Samengevat, een nieuw webdesign en goede marketingstrategie, de gouden combinatie.

Wat is jullie werkwijze?

Elk project of rijpingsproces begint met een afspraak. Dit kan een fysieke afspraak zijn, of een videocall. Jij kiest wat voor jou het makkelijkste is. Voor elk project maken we steeds een offerte, zodat alles voor jou heel duidelijk is. Zodra we daarop een ‘go’ ontvangen, gaan we aan de slag. We gaan sowieso pas coderen op het moment dat jij akkoord bent met de look & feel. Tijdens de uitwerking zijn er verschillende contactmomenten, waardoor je makkelijk de stand van zaken kunt opvolgen. Als laatste stap is er natuurlijk de oplevering van het project. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wat is responsive (web)design?

Bij responsive webdesign streven we een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten na, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Anders gezegd, we zorgen ervoor dat je website of webshop op alle toestellen goed leesbaar is en dat je via elk medium leads kan genereren.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren aan het platform?

Kies je voor Green Bananas om je website te laten maken? Dan krijg je bij oplevering indien gewenst een korte opleiding en ontvang je een handleiding. Op die manier kun je makkelijk zelf nieuwe elementen toevoegen aan je website. Meer weten over hoe dit in zijn werk gaat? Contacteer ons en wij bespreken alles even door.

Is het makkelijk om aanpassingen uit te voeren?

We maken steeds gebruik van een Content Management systeem. Zo’n systeem maakt het mogelijk om makkelijk zelf aanpassingen te doen: nieuwe foto’s toevoegen, producten toevoegen, blogposts en nieuwsberichtjes schrijven … Als klant kun je dus effectief zelf aan de slag gaan en je project verder zelf laten rijpen. Natuurlijk staan we steeds voor je klaar om je website uit te breiden en je meer leads te bezorgen door bijvoorbeeld een SEO/SEA-campagne of een socialmediacampagne.

Maken jullie ook one-page websites?

Ja hoor! Met een onepager staan je bedrijfsgegevens allemaal samen op slechts één pagina. Je neemt je websitebezoekers zo mee in een verhaal zonder dat ze steeds een nieuwe pagina moeten laden. Is dat wat jij zoekt? Geef ons een belletje en ontdek alle voordelen!

Een paar voorbeelden van websites voor klanten uit verschillende sectoren:

We maakten al websites voor verschillende soorten klanten. Van internationale bedrijven zoals Haier en Panasonic Batteries tot lokale experts in hun vak. Van apothekers tot kinesisten en kappers. Onze belofte is altijd dezelfde: gebruiksvriendelijke, oogverblindende websites bouwen met aandacht voor creativiteit en conversie. Wij hebben heel wat talenten in huis, waardoor we alleen maar het beste nastreven. Heb je zelf geen ervaring met webdesign, sociale media of grafische vormgeving? Geen paniek! Wij zijn het puzzelstukje waar jij naar op zoek bent.

Nood aan een website waarmee je de aandacht trekt? Wij helpen je.

Ben je schoonheidsspecialist? Wil je een website gemaakt door Green Bananas?

Een website voor je schoonheidssalon laten maken? Stuur ons dan snel een e-mail! We maken graag kennis met jou, je salon en je wensen om er samen een succesverhaal van te maken.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.