Stagiair: Bram Merckx

Stagiair Bram

Bram Merckx

Contentmarketeer

Studierichting: Media & Entertainment Business aan Thomas More in Mechelen

Interesses: carnaval, voetbal en gamen

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Ik heb content verzorgd voor de sociale media van een aantal klanten van Green Bananas. Daarnaast schreef ik SEO-teksten en blogposts. Een aantal leuke tussendoortjes waren het opstellen van een draaiboek voor fotoā€™s voor een webwinkel en een script opstellen voor een filmpje. Tot slot heb ik ook nog analyses gedaan van een aantal socialemediakanalen, om advies te kunnen geven over waar ze nog kunnen verbeteren.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Green Bananas is voor mij een jong, dynamisch bedrijf met veel groeipotentieel. Ideaal om veel bij te leren, vond ik. Ik had Green Bananas wel nooit gevonden zonder mijn nonkel: hij had de kantoren gezien in het straatbeeld en dacht dat het wel iets voor mij was.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Het leukste taakje vond ik, zoals hiervoor al vermeld, het script voor een testimonial opstellen. Maar daarnaast zou ik een extra vermelding willen doen voor mijn stagementor Kelly, die ondanks de moeilijke tijden toch steeds klaarstond met raad en daad.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Dat zal grotendeels afhangen van mijn volgende stage. Hierna ga ik aan de slag bij De Chinezen, een productiehuis dat vooral meewerkt aan Iedereen Beroemd. Als deze stage goed verloopt, zou ik graag vast in dienst gaan bij een productiehuis en meewerken aan een aantal leuke productie. En als ik echt mag dromen, zou ik graag mijn eigen productiehuis opstarten.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!