Stagiair: Marlena Broniewicz

Marlena Broniewicz

Developer

Studierichting: Interactive Multimedia Design – Thomas More Mechelen

Interesses: Reizen, concerten, vr

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Tijdens mijn stage heb ik het development team ondersteund. Ik heb gewerkt zowel aan single page websites als aan webshops. Samen met de developers en grafische ontwerpers van Green Bananas hebben we een pak mooie website op de wereld gezet.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Ik zocht naar een bedrijf in de omgeving waarin ik mijn stage kan lopen. Green Bananas kwam op de eerste positie bij de zoekopdrachten en de communicatiestijl van het bedrijf en het onderwerp van de website spraken me meteen aan. Het leek een vrolijk en jong bedrijf waar de teamleden met humor en positiviteit hun job uitoefenen. Tijdens het sollicitatiegesprek waren mijn vermoedens bevestigd.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Door de coronacrisis moest ik van thuis werken. Het team van Green Bananas heeft toch gezorgd dat ik wel een gevoel had dat ik deel uitmaakte van hun team. Wij hebben vaak samengewerkt en gelachen. Ik mocht meewerken aan echte projecten. Er was ook ruimte om mijn ideeën voor te stellen en feedback te krijgen.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Ik blijf nog even hangen als jobstudent bij Green Bananas. Wat de verre toekomst brengt, dat weet ik niet. Er is nog veel te ontdekken in de wereld van website development. 😊

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!