Stagiair: Maya Coppens

Maya

Maya Coppens

Contentmarketeer

Studierichting: Communicatiemanagement – Arteveldehogeschool Gent

Interesses: Reizen (vooral citytrips dan), wandelen met de honden en jawel, eens goed gaan shoppen!

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Ik deed vooral copywriting, voornamelijk blogposts en SEO-teksten. Daarnaast werkte ik ook enkele contentkalenders uit en hielp ik mee met het opzetten van campagnes in Google Ads en Facebook.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Eerst en vooral zocht ik een stageplaats die makkelijk te combineren viel met mijn werkregime. Van de opleiding uit kreeg ik als voorstel om Green Bananas als stageplaats te kiezen. En gelijk hadden ze. Bij Green Bananas zijn ze heel flexibel, niet enkel qua werkdagen en uren maar ook op gebied van takenpakket. Je mag zelf aangeven waar je interesses liggen en wat je nog wil bijleren.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Voor mij persoonlijk was dit mijn grenzen verleggen en uit mijn comfortzone stappen. Op mijn huidige job heb ik een compleet ander takenpakket en oefen ik een totaal ander beroep uit. Uitdagend was het dus zeker! Ik heb veel bijgeleerd op korte tijd en ook veel nieuwe dingen gezien die niet of te weinig aanbod kwamen tijdens de opleiding.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

Dat is voor mij ook nog een groot vraagteken. Ik denk dat ik eerst nog wat moet uitzoeken welke richting ik juist wil uitgaan. Maar vooral eerst een beetje genieten van meer vrije tijd want werken in combinatie met een opleiding en stage was soms heftig! 😊

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!