Stagiair: Thomas Evenepoel

Stagiair Thomas

Thomas Evenepoel

Marketeer in spe

Studierichting: Bedrijfsmanagement-Marketing – Hogeschool Odisee (campus Aalst)

Interesses: Marketing, films en series, gaming

Wat hield mijn stage bij Green Bananas in?

Mijn stage hield vooral een verkenning van de online marketingwereld in, waarbij ik heb geleerd hoe ik SEO-teksten en blogs kan schrijven. Ook waren er tal van opdrachten zoals het zoeken en uitwerken van ideeën voor een Facebook-contentkalender, zorgen voor een passende tekst en beeldideeën voor een websitevideo, … en ik mocht meewerken aan de vele lopende projecten bij Green Bananas. Verder mocht ik teammeetings en gesprekken met klanten bijwonen – wat ik zeer interessant vond.

Waarom koos ik voor Green Bananas als stageplaats?

Voor mijn observatiestage had ik een bedrijf in gedachten dat zich bezighoudt met internetmarketing. Dus ging ik op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseerde in het onlinegebeuren en contentmarketing. Toen kwam ik bij Green Bananas in Aalst terecht. Ik nam een kijkje op hun website en het bedrijf sprak me meteen aan. Ik nam contact op en ik mocht mijn observatiestage van twee weken lopen bij dit fantastische bedrijf.

Wat was mijn beste ervaring tijdens mijn stage?

Mijn kijkstage was van korte duur, maar dat neemt niet weg dat ik veel leuke ervaringen heb opgedaan. Als ik moet kiezen uit al mijn leuke ervaringen die ik bij Green Bananas heb opgedaan, dan kies ik voor de grote betrokkenheid en waardering van mijn inbreng bij het uitwerken van projecten. De samenwerking met de werknemers van Green Bananas vond ik echt de MAX! Het bedrijf staat open voor verschillende ideeën en andere perspectieven. Dit gaf me een goed gevoel, waardoor ik me echt op mijn gemak voelde bij het bedrijf. Verder zal ik de leuke sfeer in het algemeen en de losse sfeer tijdens de pauzes zeker niet vergeten. Shout-out naar het volledige team van Green Bananas en naar de medestagairs voor een zeer aangename, weliswaar korte, maar unieke stage.

Wat na Green Bananas en mijn studies?

De stage bij Green Bananas heeft me echt wel meer motivatie gegeven om verder te studeren. Het was een eyeopener hoe het er in de praktijk aan toe gaat en dit vergeleken met de lessen op hogeschool. Na mijn opleiding zou ik me graag nog meer willen verdiepen in de marketingwereld en voor de rest zal ik kijken naar wat de toekomst met zich meebrengt.

Getriggerd? Neem zeker eens een kijkje!

Jeffrey
Jeffrey Vermang

Front- en back-end developer

Bekijk het verhaal
Stagiaire Julie
Julie Bauwens

Grafisch vormgeefster

Bekijk het verhaal